Baník Ostrava si pojistil Buchtu, záložník má smlouvu do roku 2027

06.03., 12:48
Aktuality
David Buchta (© Baník Ostrava)

David Buchta se na další tři a půl roku upsal Ostravě. Čtyřiadvacetiletý záložník dnes s Baníkem podepsal novou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu. Buchta v Ostravě nastupuje od žáků a v aktuální sezoně je s šesti góly a třemi přihrávkami nejproduktivnějším hráčem týmu společně s Ewertonem.

"David herně dozrává, dokáže být rozdílovým hráčem a v této sezoně má i velmi dobrá čísla. Přitom ve čtyřiadvaceti ještě stále může výkonnostně růst a věříme, že to tak i bude. Byli bychom rádi, kdyby v jeho stopách kráčeli i další kluci z naší akademie," prohlásil šéf sportovního úseku klubu Luděk Mikloško.

Buchta zatím nasbíral 110 ligových startů, ve kterých vstřelil 20 gólů. Klub o podpisu jeho nové smlouvy informoval den poté, co prodloužil kontrakt i s Jiřím Boulou.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
doocetung

Musím uznat, že zrovna on hraje pod Hapalem svůj nejlepší fotbal

Reagovat
ratusek

Co ten Kvasnica? Reagoval už na tu Sigmu nějak?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Ještě prodloužit Hapala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele