Baník Ostrava prodloužil o čtyři roky smlouvu s Buchtou

29.07.2021, 15:17
Aktuality
David Buchta (© youtube.com)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
thewall

Reagovat
SpecialOne

Buchta a Daněk z Olomouce budou horké zboží

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk určitě. Uvidíme, co během podzimu předvede Buchtič

Reagovat
vitecek15

Kdyby nebyl Daněk takovej hlupák, tak by to jednou mohl dotáhnout i daleko. Ale v hlavě nasráno.

Reagovat
meno

Tak Balotelli taky není žádnej lúmen a kam se dostal

Reagovat
Greny

Klíčové podpis pro Baník pokud se o není tak že podepíše a půjde

Reagovat
kbtk23

Jít klidně může, ale musela by přijít dost dobrá nabídka + musela by být ze zahraničí. Pochybuji, že pan majitel by prodával svého klíčového hráče v rámci ligy (čti Slavie).

Reagovat
Black Jagir

To by byla škoda. Trpiš z něj udělá dělo...

Reagovat
Slavia10

Tak jako pokud by Trpiš extra chtěl a tlačil by, tak si myslím, že ho získáme. Nevěřím že kdyby slavia nabídla 5 mega v eurech, řekne Baník ne. Samozřejmě v rámci České ligy taková nabídka nebude, jen příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta by byl možná zajímavý spíš pro Spartu až odejde Hložek. Myslím, že mají ale na nějakém svém pomyslném seznamu na 1. místě Daňka. O čtyři roky mladší, až do léta 2025 mládežnický reprezentant. Kolik za něj Olomouc může chtít? 2 miliony eur + bonusy? No, Buchta by o moc levnější nebyl, jestli vůbec. Myslím, že Brabec až skoro neuvěřitelným prodejem Stronatiho za 950 tisíc eur ukázal, že fakt není z levného kraje...

Reagovat
Slavia10

Ja si také myslím, že Buchta není hráč pro nás a to vůbec nic proti němu, souhlasím, že by asi více byl pro Spartu. Z vašeho kádru by se mi možná někdy líbil Drozd, ale uvidíme jak to s ním dále půjde. Z naší ligy, jediný koho bych já opravdu chtěl a stal by za balík peněz by byl Šulc a to v případě, že by odešel Nico a Ševčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Už máte i dost zajímavých hráčů v mládeži. Takže si myslím, že nutnost vytahovat x hráčů z jiných ligových klubů nebude tak nutná. Drozd je zatím hudba daleké budoucnosti. Musí táhnout Táborsko a pak se snažit dostat do základu Baníku. V ideálním světě tak možná v roce 2024 by mohl být pro vás zajímavý.

Reagovat
Slavia10

Pravda, zajímavé hráče máme. Máme Samka, Juráska, Višinského, Beran i když není odchovanec letos ukáže na čem opravdu je a mě osobně se nejvíc líbí Červ, kterého budu hodně sledovat. Loni byl ve 20 letech nejlepší hráč svého týmu, sice ve druhé lize ale 7+4 a hra na něm stala. Ovšem ty hráči se musí někde ukázat, u nás je to těžký. Podívej takový Traore, ten už občas vypadá, že by mohl jít ale pak naskočí jako o víkendu a ukáže, že pořád patří mezi lepší záložníky na ligu, ten čas se dává těžko, přeci jen naší mladíci nejsou Haaland, nemůžeme na ně hned dát tlak titul nebo selhání.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi přijde, že Šulc je dost velký nadstandard na naši ligu a pořád dost mladý. Ale popravdě bych byl raději, kdyby trochu pozvedl plzen a šel až za pár let ven, než ted do slavie

Reagovat
meno

Mega za Zia je ok, dalo se z toho udělat i mega a půl si myslím. Vždyť dlouhodobě patřil k nejlepším v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta je dobrý hráč, ale nejsem si jistý, že typologicky úplně pro hru Slavie. Navíc Slavie má na jeho pozici Lingra. Jen ať hezky sezónu dvě vydrží v Baníku, a když bude produktivní, tak může jít ven, nebo klidně i do té Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Buren a jde. Co jste? Nic.

Reagovat
Banikovec7

Co jsi ty? Dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Jen teda škoda, že pořád nedostane šanci na postu, kde se dle těch, co ho znají, cítí nejlépe.

Reagovat
bobis21

Tím je myšlen hrot? Mně teda víc pasuje na to křídlo

Reagovat
lichna.

No podle mě se říkalo, že nejlepší by byl na podhrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je jak u Hložka

Reagovat
smazaný uživatel

tak schválně, hod sem sestavu s buchtou na podhrotu..

Reagovat
lichna.

Lasty- Fleisman,Lischka,Svozil,Ndefe- Azevedo,Janos,Budinsky,Sor-Buchta-Almasi.

Treba něco takového.

Reagovat
JarousFCB

Jen škoda Kaloče ... I když bych ještě pár měsíců zpátky nevěřil, že toto napíšu Každopádně se obávám, že se vrátí ke svým dřívějším výkonům, jestli bude dál hrát pozici toho vzadu za Budinským a Kuzmou

Reagovat
lichna.

Já vím, na ten střed zálohy máme strašně hodně hráčů teďka. Ale v případě že Buchta by byl opravdu na podhrotu, tak si nedovedu představit střed zálohy např. Kaloč Budinský, to by Kaločovi praskly nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by zajímalo, jestli by sor zvládl lítat celý zápas, a taky jak by vypadala obranná fáze v tomhle složení. Taky jsem zvědavý na Almásiho, snad to tam začne sypat

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád. Věřím, že bude celou sezónu klíčovým hráčem a pak se můžou bavit kam dál Líbila by se mi cesta přes rakouské kluby za Salcburkem. Tedy konkrétně Rapid, Štýrský Hradec, Linec nebo do průměru belgické či holandské ligy. Víc je z pohledu Baníku nehrajícího poháry asi nereálné.

Reagovat
Puskas

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Buchtičky s krémem mmm

Reagovat
ratusek

krupičná kaše

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme Davide, ted bys mohl poděkovat Baníčku ty a o víkendu sestřelit zlín

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele