BANÍK JE V KRIZI, ODEJDE KOMŇACKÝ?

20.10.2004, 19:12
Aktuality
Padne František Komňacký? Český fotbalový mistr Baník Ostrava je totiž v krizi a začíná se spekulovat o novém nástupci. Po rychlém vypadnutí z předkola Ligy mistrů, Poháru UEFA a po domácím debaklu 0:4 s Libercem by se mohl stát hlavním trenérem Baníku Pavel Hapal.

Baník nemá formu, jako měl loni. Možná to způsobily odchody klíčových hráčů. Brankář Jan Laštůvka odešel do Šachťoru Doněck, René Bolf do Auxerre a Marek Heinz opět hraje německou Bundesligu za Mönchengladbach. Je také možné, že někteří hráči jsou až moc "namistrovaní", jak řekl nedávno trenér František Komňacký.

Jenže právě on by měl Baník opustit jako první. Poslední zápas na Bazalech se Slovanem Liberec Baník prohrál 0:4 a v posledních dnech se spekuluje o jeho propuštění. "S výsledky rozhodně nejsme spokojeni a hledáme řešení," řekl pro iDnes šéf představenstva Baníku Jakub Kahoun.

Františka Komňackého, podle zákulisních informací, by mohl nahradit Pavel Hapal, který podal v Opavě výpověď. "Taková nabídka se neodmítá, ale zatím o žádné nevím. A rozhodně bych neudělal nic za zády pana Komňackého," řekl.

A co na to Komňacký? "Nikdo se mnou o konci zatím nejednal," ujistil redaktory iDnes. Rozhodnout se ale může o víkendu, kdy Baník hraje na Bazalech s vedoucí Spartou. Pro Františka Komňackého to může být klíčový duel, po kterém se rozhodne, zda zůstane. Nebo Ostravany proti Spartě povede už nový trenér?

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Možná že by to bylo dobré řešení, hráči by dostali nový impuls který nutně potřebují. Jarabinský by byla dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že půjde od válu. Jestli teď nevyhrají tak je komňacký jasný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele