Baník dohraje nadstavbu ligy bez zraněného záložníka Plavšiće

23.05.2023, 15:53
Aktuality

Ostravě ve zbývajících dvou kolech nadstavbové skupiny o udržení nepomůže záložník Srdjan Plavšić. Sedmadvacetiletý Srb odehrál poslední zápasy se sebezapřením a Baník mu po zajištění záchrany v nejvyšší soutěži umožní doléčit zdravotní problémy. Slezané to uvedli na klubovém webu.

"V poslední době laboroval s různými zdravotními problémy, protože v zápasech toho od soupeřů schytal opravdu hodně. Nemělo by logiku, aby teď hrál na sílu, když není ve stoprocentním stavu," řekl sportovní ředitel Baníku Luděk Mikloško.

Plavšić nastřílel v této sezoně první ligy pět branek, z toho dvě v nadstavbě. Ostravě pomohl k aktuálně prvnímu místu ve skupině o udržení, proti Zlínu a Pardubicím už ale nenastoupí. S Baníkem se tak možná rozloučil vítězným gólem při triumfu 2:1 nad Teplicemi, jelikož po sezoně mu skončí hostování z pražské Slavie.

"Samozřejmě je to hráč nadstandardní kvality, kterého bychom rádi měli na delší časové období. My bychom o něj měli zájem i nadále a uvidíme, co se v této věci bude dát udělat. Odvedl nám opravdu skvělé služby," uvedl Mikloško.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hapal to stejnak zařídí tak aby nikoho mladýho nemusel zkoušet, levá strana Flaška, Sehić doufám

Reagovat
GariCZ

Už jenom to, že si chcou nechat sehice je úlet

Reagovat
ratusek

Reagovat
iamek

Reagovat
$dolar$

Snad to Zlinu pusti, at je to zajimavy.

A sestoupi naprimo Brno. Pribram by mela proti Zlinu taky nejvetsi sanci.

Reagovat
Kuba94

Nějaké ohlasy o přestupech? Kdo zůstane, kdo půjde, kdo přijde ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele