Balzaretti i nadále mimo hru, vyloučen není ani konec kariéry

02.09.2014, 15:26
Aktuality
Už skoro rok je a dalších minimálně několik měsíců ještě bude na marodce římského AS Federico Balzaretti. 32letý italský obránce od loňského roku laboruje s třísly a uchyluje se i k myšlenkám na nejhorší, a to nucený konec kariéry...

Balzaretti je mimo hru od loňského listopadu, po konzultaci se specialisty se v lednu podrobil chirurgickému zákroku a v průběhu března se měl vrátit na trávníky. Realita ovšem byla jiná, někdejší fotbalista Palerma, Juventusu nebo Fiorentiny zmeškal rovněž zbytek sezony a přišel tak o možnost bojovat o místo v italské nominaci na MS. V červenci byl na další operaci a růžové nejsou ani další vyhlídky.

"Chtěl bych této tiskové konference využít k tomu, abych vás informoval o posledním vývoji svého zranění a o tom, čím procházím. Vše začalo před deseti měsíci - po zápase s Turínem jsem pocítil bolest v pánevní oblasti. Jelikož jsem s něčím takovým neměl žádné zkušenosti, myslel jsem si, že bolest sama odezní a nastoupil k dalšímu utkání se Sassuolem. Na konci tohoto duelu jsem musel přestat a začali jsme se celému problému věnovat," vzpomíná vice-mistr Evropy z roku 2012.

"Zkusili jsme operaci ve Spojených státech, ale výsledek nebyl ideální. Následně jsme zkusili několik věcí v Německu. Zranění mi zabraňuje dělat i základní fotbalové věci a bolest se ozve pokaždé, když kopnu do míče. Chci být k fanouškům upřímný podobně jako ke spoluhráčům - bohužel před sebou mám ještě několik měsíců rehabilitací," pokračoval Balzaretti.

"Ta bolest může naneštěstí ukončit i mojí kariéru, rád bych ale zdůraznil, že udělám všechno možné, abych mohl pokračovat. Stále se cítím jako fotbalista a pokusím se přes toto zraněné dostat. Cítím se špatně vůči svým spoluhráčům, cítím se vinen, chtěl bych s nimi zažívat vzestupy i pády," posteskl si Balzaretti.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

EURO 2012 v jeho podání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej vole, než ti doběhne smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

drž se

Reagovat
Furia Ceca

"Fabio Quagliarella byl dodatečně povolán do italské reprezentace, nový útočník Turína nahradil v nominaci na nadcházející mezistátní duely zraněného Daniho Osvalda." Docela (pro mě teda hodně) ale překvapivý, když Conte nominoval Fabia "po tom všem" co bylo mezi nima v Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

hm to je veru zaujimava infoska potom vsetkom ako pises.. kto vie ako to nakoniec teda bolo ale ked ho povolal, nechce sa mi tomu verit..

Reagovat
smazaný uživatel

sympatické prohlášení

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
FC Porto FC

Po sezoně mu končí smlouva tak to bude mít těžký

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele