Balmont po ukončení sezony oficiálně pověsil kopačky na hřebík

02.05.2020, 13:58
Aktuality
Letošní ročník první a druhé francouzské ligy byl tento týden předčasně ukončen a souběžně s tím se uzavřela i kariéra jednoho dlouhodobého člena tamní nejvyšší soutěže. U původního rozhodnutí zůstal záložník Florent Balmont, který po pandemii koronaviru nic nezměnil na plánech o odchodu do důchodu...

Už čtyřicetiletý veterán oznámil své rozhodnutí na přelomu března a dubna, nyní ho pak potvrdil.

"Předpokládal jsem, že tohle oznámím až koncem května po svém posledním zápase, ale okolnosti se postaraly o změnu. Moje fotbalová kariéra dospěla ke svému konci," sdělil Balmont.

Balmont v minulosti hájil barvy Lyonu, Toulouse, Nice a Lille a v červenci 2016 se vydal na svou nakonec poslední štaci do Dijonu. Za ten v Ligue 1 nastoupil k 75 zápasům, celkem si na své konto ve francouzské nejvyšší soutěži připsal přes 500 startů.

Balmont se celkem třikrát stal francouzským mistrem, jednou triumfoval v Coupe de France a jednou pozvedl nad hlavu trofej pro vítěze Trophée des Champions.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele