BALLACK MIMO NA ŠESŤ TÝŽDŇOV

08.03.2003, 22:53
Aktuality
Kanonier nemeckej futbalovej reprezentácie si v zápase medzi Fc Bayern Mníchov a Bayer Leverkusen natiahol väzivo v členku a nezahrá si približne šesť týždňov

26-ročný záložník odohral proti svojmu bývalému zamestnávatelovi iba 22 minút. Po tomto zranení ho na trávniku nahradil Niko Kovač. Ballack musí nosiť dva týždne na nohe sadru, potom začne s rehabilitáciou, ktorá by mohla trvať až cca štyri týždne. 31-násobný nemecký reprezentant tak 29. marca s najväčšou pravdepodobnosťou bude chýbať trénerovi národného tímu Rudimu Völlerovi v zápase kvalifikácie ME 2004 s Litvou.

Autor: Brian Lurie

Komentáře (1)

Přidat komentář
Whitemedia

Premier League Table:

1. Man City

2. Liverpool

---- 4 Idiots

7. Wolves

8. Everton

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele