Bale letos dohrál. Měl by však stihnout začátek přípravy

09.05.2011, 17:21
Aktuality
Charlie Adam o víkendu hodně nepříjemně zasáhl Garetha Balea, načež záložník Tottenhamu s bolestivou grimasou opustil hřiště. Dnešní podrobné vyšetření odhalilo přetrhané vazy v kotníku a potvrdilo konec sezóny pro rychlonohého leváka. Bale by nicméně měl být fit před startem příštího ročníku.

Gareth Bale opustil trávník v duelu s Blackpoolem v 64. minutě za stavu 1:1 a opakované záběry ukázaly, že ho Adam zasáhl opravdu nepříjemně. Ty nejčernější předpovědi hovořily o několikaměsíčním léčení.

Nakonec to ale není zranění tak vážné. "Gareth teď bude mít 12 dní nohu v sádře, pak začne s rehabilitací," stojí v prohlášení na oficiálním webu Spurs. "Očekáváme, že hrát bude připraven pro předsezónní přípravu."

Kapitán Blackpoolu Chlarlie Adam po tomto zákroku neviděl ani žlutou kartu, ale manažer Tottenhamu Harry Redknapp se ho po zápase zastal. "Bylo to sice ošklivý zákrok, ale tohle není Charlieho styl. Několikrát jsem se s ním setkal a nemyslím si, že by to byl ten typ, který by něco podobného dělal úmyslně," pravil Redknapp, jenž měl v lednu o Adama zájem. "Mohl klidně dostat červenou kartu. Po zápase ale přišel do kabiny a omlouval se."

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (395)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele