Bakambu se vrací do Evropy, podepsal smlouvu s Marseille

13.01.2022, 16:34
Aktuality
Marseille posílil Cédric Bakambu. Třicetiletý útočník se do Evropy vrací po čtyřletém působení v čínském Beijingu Guoan a s Olympique podepsal smlouvu do roku 2024...

Bakambu je odchovancem akademie Sochaux, odkud se přes Bursaspor dostal do Villarrealu, kde během necelých tří sezon vstřelil 31 ligových gólů. Dalších 12 přidal v Evropské lize.

Místo přesunu na věhlasnější adresu však žádaný kanonýr na začátku roku 2018 překvapivě odešel do čínského Beijingu Guoan, jenž do Španělska poslal 40 milionů eur.

Během uplynulých let byl Bakambu opakovaně spojován s návratem do Evropy, zejména do LaLigy, nakonec se však vrací až nyní, kdy se jako volný hráč dohodl na smlouvě s Marseille.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (17)

Přidat komentář
milan78

Reagovat
Kucka

Bude dělo

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych stát před životním rozhodnutím , jestli si jít vydělat astronomické peníze do číny , nebo jít do věhlasnějšího klubu v evropě

Reagovat
Israha

Hodně slušná posila, pokud teda v té Číně nějak extrémně nezlenivěl. Gólový byl vždy, navíc uměl být i rozdílový, když se zbytku týmu herně nedařilo - to v OM je aktuálně nezbytně třeba. Zajímalo by mě jen, jestli to znamená odchod Milika...

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
AjaxFans

Milík zůstává?

Reagovat
Israha

No to právě nevím

Reagovat
Liquid

tam né kua, zpátky do ponorky měl jít

Reagovat
Mass

Nebo k nám

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Lyonku

Reagovat
Israha

Tam vám stačí Ekambi (a to myslím ve srandě jen napůl, protože zrovna kdyby on byl v OM, tak je tam možná nejgólovější hráč, jakkoliv ho vy máte trochu za meme )

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak letos patří mezi nejlepší hráče, nečekal jsem to...ale jinak byl spíš pro meme no

Reagovat
Israha

I loni 14 gólů...u nás Payet s Milikem po deseti a to oba kopou penalty, Ekambi ne . Já jako fanoušek OM prostě hráče, co má aspoň trochu slušné gólové statistiky, budu cenit vždy...takových tam na jihu Francie u moře bývá vzácně.

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně u vás mi příjde že se hrotáci neprosazují...třeba milikovi i bakambu bych více věřil u nás

Reagovat
Israha

Však od Gomise jsme tam neměli spolehlivého zakončovatele na hrotu. Nejlepší čísla od té Bafeho sezony na tom postu měl naprosto paradoxně Germain 17/18 . Trochu to chápu při účasti Thauvina, on je chrt a hodně bral hrotovým útočníkům zakončovací pozice, ale letos je fuč, předloni vůbec nehrál, a situace stejná. Nechápu to . Věřil jsem Benedettovi, Milikovi snad ještě víc (byť ten ta čísla nemá špatná, ale kolik z těch gólů bylo fakt klíčových?), Bakambuovi věřím taky....snad to prolomí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gedofrey

Sampaoli z něj udělá dělo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele