Bajza sa dočkal debutu v Serii A

20.05.2013, 20:43
Aktuality
Odchovanec dubnického futbalu Pavol Bajza zasiahol do zápasu Serie A až v poslednom kole sezóny. Debutu sa dočkal vinou zranenia jeho konkurenta v bráne Antonia Miranteho. Parma v zápase s Palermom brala tri body, pomohol k tomu výkonom aj gólman medzi tromi žrďami.

Ešte minulý rok hájil farby druholigovej Dubnice, na šancu zasiahnuť do duelu talianskej ligy čakal celú sezónu. Do zápasu nastúpil v závere prvého polčasu za stavu 2:0 pre Parmu. Konečný rezultát bol 3:1. Slováka prekonal len Fabrizcio Miccoli: "Trafil to veľmi dobre do rohu. Nemyslím si však, že by mi to pokazilo radosť z premiéry, ktorá bola víťazná. Počas prvých piatich minút na trávniku som pociťoval nervozitu, potom zo mňa opadla a išlo to dobre. Dnes bolo pre mužstvo najdôležitejšie dosiahnuť víťazstvo, čo sa nám zásluhou kvalitného výkonu podarilo. Bolo pre nás dôležité vyhrať tento zápas a skončiť na 10. mieste, navyše sme hrali dobre," povedal po zápase.

Rodák zo Žiliny Bajza sa dohodol s Parmou na trojročnej zmluve vlani v marci, platnosť nadobudla 1. júla 2012. Vtedajšieho gólmana druholigovej Dubnice si predstavitelia dvojnásobného víťaza Pohára UEFA (1995 a 1999) všimli počas kvalifikačného zápasu o postup na ME 2013 výberov do 21 rokov proti Francúzsku (0:2).

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bylo nás 5

Reagovat
PetersCZ

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

len tak ďalej

Reagovat
The Krupy

super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte keby vyšiel Kačer do Fiorentiny tak by sa pekne rozrastla slovenska legia v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Kačer ze Žiliny ?

Reagovat
Benesse

áno

Reagovat
FuckT

Je tam aj nejaka realna sanca, ze by sa uz pocas buducej sezony prepracoval do zakladu, alebo aspon na stabilne striedajuceho hraca? Fiorentina tuto sezonu presla vyborne, ak budu predavat, pocitam s tym, ze na prazdne miesta pojdu overene mena, nie neznami mladici zo slovenskej ligy.

Reagovat
olis

ja ho nepoznam na kolko je dobry a talentovany ale aby v jeho veku dostal v klube ako je fiorentina sancu co i len na minutu tak to by musel byt mega talent, predpokladam ze celu sezonu odohra v Primavere, a nie len prvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele