Baenovi z Villarrealu kvůli konfliktu s hráčem Realu Madrid vyhrožují smrtí

11.04.2023, 13:42
Aktuality
Alejandro Baena (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (105)

Přidat komentář
madridcan
Reagovat
nani92

Není to pravda a neexistuje jediný důkaz, že jsem něco takového řekl

Reagovat
Ángel di María 22

Neexistuje důkaz, že něco takového řekl.. To možná neexistuje, ale zajímalo by mě, co by řekl na dotaz, proč teda na něj Valverde čeká na parkovišti před stadionem.. když je to jediný hráč, kterému se to stalo.

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Kucka

Reagovat
misinho7

Reagovat
Salfovic

Třeba mu řekl, aby mu ocucal jazyk. To bych mu jí taky natáhl.

Reagovat
Front hell

Spíše bys mu ho vytáhl

Reagovat
ratusek

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Stannis Baratheon

Nemusí říkat vůbec nic.

Reagovat
Trand

"Objevily se lži, které bolí víc než rány pěstí. Navíc to ubližuje i mojí rodině a to je nepřípustné."

Valverde když si tohle přečte:

https://e3.365dm.com/19/09/2048x1152/skynews-drew-scanlon-blinking-white-guy_4786055.jpg

Reagovat
technecium

Kdyz neni dukaz, tak se to nestalo

Reagovat
Nieuwendyk

Absence of evidence IS NOT evidence of absence!!

Villaeral mám rád, tohohle kokota jsem měl taky, pomáhal dostat Gironu zpátky do Ligy, ale jestli opravdu řekl Valverdemu to, co mu říct měl, tak by neměl žít v pohodě dlouho

Reagovat
janinho

Reagovat
Tony Stark

Špina

Reagovat
LeonardoUžoa

Baena>Stalin

Reagovat
CHONG

Klidně breč, stejně se probudíš mrtvej.

Reagovat
LAM

Trošku přes čáru....

Stejně se zatím nepotvrdilo, že měl vůbec něco takovýho říct. Napsalo to pár Španělskejch novin a každej to bere jako jasnou věc.

Reagovat
CHONG

Jj, Valverde neunesl prohru v zápase, ve kterém o nic nešlo, vyhlédl si random hráče Villarrealu, počkal si na něj na parkovišti, dal mu do držky a pak si z prdele vytáhl historku o narození mrtvého dítěte. To zní pravděpodobněji...

Reagovat
O.Giroud

Neunesl to, že mu Baena nedal dýchať a mali pár konfliktov, takže nešlo o žiadneho random hráča. Do toho ešte prehra, uruguayská horká hlava tak to nezvládol a išiel mu jednu napáliť. Prišiel za Realom spýtali sa ho ako to bolo a on povedal, tak postrčil po tom čo ma sfauloval určite ste videli to video a ešte mi povedal, že som kurva rasistická. Tak radšej trochu prifarbili nech to nevyzerá pre Fedeho zle, nič Baenovi nedokážu, Fede nebude za úplneho kkta a to trestné sa nejak porieši. Najpravdepodobnejšie ale chápem silu známejšieho hráča ešte hrajúceho za slávny klub.

Reagovat
Well

Jo on každý člověk z JA musí být automaticky labil, který hned vybuchne v zápase, kde o nic Reálu ani už nešlo.

Reagovat
Rizek

Stejná logika, jako používáte vy - že Valverde není hajzl, co by útočil bez nějakých hnusných řečí.

Prostě v člověku někdy bouchnou saze a třeba pod vlivem osobní psychické nestability udělá hloupost. Takových už bylo a bude. Přirovnal bych to ke Křetínského kauze - udělal naprosto nepochopitelnou věc - pod vlivem dvou chybných rozhodnutí udělal něco, co už prostě nikdy neudělá. Prostě osobní zkrat. To se stane. Jde o to, aby člověk při těchto nestabilitách měl okolo sebe lidi, kteří ho zase hodí na koleje.

Reagovat
Well

Já pracuji s verzí, že určitě mu něco řekl, co přesně, o tom se můžeme jen dohadovat. Pokud řekl, to co se tvrdí, pak je to morální dno. Je jasné, že Baena bude tvrdit, že vůbec nic. Myslet si můžeme každý, co chceme, ale určitě si řeknu po prohře proti Villarealu, v zápase, kde o nic nejde, že půjdu natáhnout protihráči. To by si v rámci ligy mohl vybrat mnohem více sympaťáků, argument horké hlavy bych bral u Viniciuse, Ramose atp. Valverde fakt jako horká hlava na hřišti nikdy nepůsobil.

Reagovat
Rizek

Jenže to je právě stejné, jako u toho Křetínského. V zápase, kde by Sparta na 99 % stejně vyhrála udělal takovouhle botu. Psychika je někdy svině a argumenty jdou stranou.

Reagovat
Well

Jak říkáš, od začátku hlavně chci, aby z toho Valverde neměl nějaký velký trest, protože toho na něj je hodně a psychika je někdy svině. Zároveň je můj oblíbenec, takže objektivní nejspíš nebudu.

Zase buďme rádi, že mu ji "jen" natáhl a nema z toho nejaky vážný zdravotní problém, ktery by znamenal komplikaci pro obě strany. Takhle se snad vše i u Valverdeho v rodině ve zdraví urovná, dostane nějakou pokutu předpokládám a oba se budou zase soustředit na fotbal.

Reagovat
Rizek

No kdyby byl Baena zmrd, tak by si teď u doktora vyběhal papír, že ho bolí hlava a že má otřes mozku atd. A pak by byl Valverde nahranej.

Reagovat
houdic

Sám se vyjádřil, že chce hlavně očistit svoje jméno, že není taková špína aby říkal to co o něm tvrdí že řekl... Dělat "pojistný podvody" nemá zapotřebí.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Rizek

Každopádně se to strašně nafukuje a je z toho nesmyslná kauza. U vás je to zvlášť nesmyslně nafukovaný, když máte před zápasem v LM. Moc vaše vedení a média nechápu. Měli to radši zamést pod koberec - alespoň ještě chvilku.

Reagovat
AlevsakNevadi

trest nemoze dostat ziadny od La Ligy, nestalo sa to počas zápasu ale po zápase. Navyše to nie je uvedené v zázname o stretnutí. toto môže riešiť max polícia ale aj tá mu dá max pokutu za napadnutie keďže nie je na PNke.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo jen nejaky obycejny hastereni plynouci ze hry, tak si daji po hube bud primo v prubehu nebo treba v tunelu hned po ukonceni zapasu. To, ze na nej pockal u autobusu mi proste znaci, ze to bylo neco vaznejsiho nez klasickej zapasovej banter.

Reagovat
O.Giroud

Vieš čo? Máš asi takú pravdu akú mám ja. Nevidíš mu do hlavy ani ty ani ja a poznáš ho max. z videí. Možno to len znamená, že proste si vybral slabšiu chvilku a fakt to nezvládol a trochu mu preplo alebo to vážne bolo to čo sa špekuluje. Určite ho Baena nasral to je jasné, ale otázkou je čím.

Ja tu len chcem ukázať aj tú druhú stranu mince a nie hneď si želať aby mu niekto polámal nohy, zabil alebo sa prebudil mŕtvy. Pravdu sa asi bohužiaľ nedozvieme, ale ten zlý tu navždy bude Baena len preto, že proste nasral hráča Realu. Možno právom a možno neprávom

Reagovat
Rizek

Ale úplně stejně se dá argumentovat i naopak - pokud by mu řekl opravdu něco takovýho hnusnýho, tak by se přece neudržel už v ten moment. Jako nedokážu si představit, že by mě někdo něco takovýho řekl, já bych se udržel, nechal si to rozležet hodinu v hlavě, a šel bych toho člověka zmydlit. To přece nedává logiku.

Reagovat
BBystr

presne, ak by bol povedal presne toto, tak mu dá hlavičku na ihrisku ako kedysi Zidane Materazzimu

Reagovat
celeb

technicky je to neuskutocnitelne,

obrazne povedane - to zas plati pre vsetkych, aj teba, aj Valverdeho, aj mna.

Celkom by ma zaujimalo, ako si bral Kamarov utok na Kudelu. V oboch pripadoch je to slovo proti slovu (teda tu este Valverde ani nepotvrdil tie famy o mrtvom synovi, len nemenovane ‘sources close to Valverde’, ci jeho ‘entourage’ - Marca).

Ako, ze si ti kohuti liezli do vlasov a castovali sa lichotkami je ocividne, ale Fede tam za nim po zapase nemal co liezt. Aj keby to boli spominane famy, dieta im nezomrelo a podla poslednych sprav je vsetko v poriadku s tehotenstvom. Zbytocne sa vyradil na par mesiacov z hry.

Reagovat
CHONG

Máš děti?

Reagovat
celeb

och, podme na to cez co najvacsie emocie.

Btw: zatial ich nema ani Valverde. Asi bude pre teba zivotnym sokom, ze ked su tie emocie vybicovane, tak sa urazajuci snazia co najviac zasiahnut citlive miesto supera. Hnupovia, ci tutmaci moc v kurze vtedy nie su. Na mna nezvladajuci tipek skusal hucat, ze sulozil s mojou matkou. Mohol som to riesit ako Valverde, namiesto toho som sa ovladol a povedal, ze uz je mrtva, ze ma smolu. Tipek brutalne rychlo vychladol a zacal sa ospravedlnovat. Vzdy mas na vyber. Si clovek, nie zviera, mal by si sa vediet ovladat. Ked nie, niekde je chyba.

Navyse moj prispevok bol hlavne reakciou na to, ako tu boli vsetci 100% presvedceni, ze o tom mrtvom dietati je urcite pravda, aj ked on sam este ani tuto verziu nepotvrdil. Kamara taku doveru v pravdovravnost tu nemal.

Obaja pritom mali motivaciu riesit veci po zapase.

Inak sam som proti tomu, ako lahko z toho Kamara vyviazol.

Reagovat
Front hell

Nevím jestli tvoje zkušenost je podobná tomu co si možná musel zažít Valverde. Myslím že tvoje reakce by byla jiná když by ti třeba mamka umírala na rakovinu, viděl by jsi jak se ti ztrácí před očima,jak se trápí a nějaký blbec by ti řekl že ta stará k..... snad brzy chcípne.

Reagovat
TopinB

Reagovat
madridcan

Prvá veta reakcia ako dement. Druhá veta neznalosť, lebo dieťa má a ďalej nemá zmysel čítať názor zjavne bezdetného odborníka

Reagovat
Rizek

UBOŽÁKU

Reagovat
celeb

ach jaj, vzor objektivity a mravokarca prisiel rozdavat rozumy a pravdy. Najskor sa nauc citat s porozumenim. kedze od zaciatku pisem hlavne o tom, ako automaticky beriete Valverdeho verziu za slovo bozie (navyse ani nie jeho, niekoho z jeho okolia…Marca povedala). Ale radsej uz koncim, nema to zmysel sa natahovat s bielogoliernatymi odbornikmi na bezdetnost s vrodenym detektorom pravdy.

Reagovat
Rizek

pěkně

Reagovat
madridcan

Takže máme pravdu

Reagovat
CHONG

Pokud děti nemáš, tak to v plné šíři pochopit prostě nemůžeš. Víc to komentovat nebudu.

Reagovat
Rizek

Ou, velký taťka promluvil.

Reagovat
CHONG

Zkoušíš to hezky, ale s tebou se fakt špinit nebudu

Reagovat
Rizek

Protože bys musel argumentovat. A ty argumenty prostě nemáš. Zatím jsi tady předvedl nadávky, citové vydírání, teď osobní útok. Prostě jeden argumentační faul za druhým.

Ty právníku ...

Reagovat
CHONG

OK, měj hezký večer.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Edgar Davids

Na tobe je kouzelny to, ze ve sve jednoduchosti si o sobe myslis jakej ses kapo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

"Btw: zatial ich nema ani Valverde."

https://images.app.goo.gl/vGEppPBPbeQobyAJ9

ak vies picu a nedokazes ani googlit, tak ozaj radsej nic nepis kokoce. ked raz budes mat deti a nie si uplny vymaz tak na to co udajne povedal baena budes reagovat rovnako.

Reagovat
Rizek

Citový vydírání. To tady chybělo.

Já dítě mám a dokážu pochopit, jak některé kecy můžou naštvat, ale opravdu nemá spojitost to, jestli mám nebo nemám děti s tím, jestli dokážu věřit a odsoudit člověka jen pro to, že o něm někdo něco řekl.

A ty jako právník (na kterýho si tady furt hraješ) bys tohle měl nejlíp pochopit.

Reagovat
DelPiero137

Kamo, ked riesis taketo komplikacie (rizikove tehotenstvo, umele oplodnenie, niekolko pokusov, zdravotny stav nenarodeneho dietata atd) s clovekom to dokaze neuveritelne zamavat. Tiez som zastancom ze sa clovek musi ovladat ale... Tym chcem povedat ze maju byt potrestany obaja ale Baena by mal dostat vacsi trest.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty jsi taky dobré dno

Reagovat
JM

Solidní oxymóron

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Godwinson

Baena

Reagovat
Salfovic

Jak to tady čtu, tak se jen potvrzuje, co psal včera ayanami, že Pererezova PR mašinerie jede na plné obrátky a evidentně přináší ovoce

Reagovat
Rizek

Trefné.

Reagovat
Rizek

Nejvtipnější argument je, že mu Baena musel opravdu něco říct, protože tohle Valverde ještě nikomu neudělal.

Reagovat
O.Giroud

Akože ten by ho tam mohol aj zabiť. Ani neviem čo si potom môžu dovolit taký Kanté či Modrič

Reagovat
Front hell

Tak tenhle argument tady byl i při kamara x Kudela. Přece mu musel Kudela říct,že je opice,jinak by kamara tak nereagoval

Reagovat
Rizek

Ten argument byl hloupý i tehdy.

Reagovat
janinho

az na to ze rangers uz pred kudelom rasovu kartu v tej sezone raz pouzili akurat ich vedenie skotskej ligy poslalo do pice...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Stejně tak tu byl argument, že kudela to říct nemohl, protože je kamarád s černochy ze slavie a je sympaťák..

Reagovat
Rizek

Samozřejmě

Reagovat
Front hell

což má přesně nulovou spojitost s tím co napsal schnitzel

Reagovat
Kiss Me Polka!

Proto je ta reakce na tebe a ne na řízek..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase abych uplne nesel proti svym, tak ja ty Fedeho verzi taky verim.

Reagovat
Rizek

Neuvěřitelný, jak mají všichni jasno a to jen proto, že to řekl Valverde.

Neřeším, kde je pravda, ale to přesvědčení všech madristů o své pravdě jen proto, že tu pravdu řekl někdo od nich, je velmi vtipná.

Valverde udělal strašnou hloupost a jestli to bylo na popud čehokoliv, neměl na to právo. A bude po zásluze potrestán. Nic a nikoho neobhajuju, ale hráči a trenéři si na place řeknou hrozný věci (madrfakři lítají jak komety), ale jen někteří to neunesou. Toť vše.

Reagovat
O.Giroud

Mne ani nevadí, že veria Valverdemu to by som aj chápal. Tiež by som asi stál za svojim hráčom keby ho nemám zafixovaného jak úplne kkta. Ale už hneď posielať na Baenu niekoho a želať mu to najhoršie to už je odveci.

Reagovat
Front hell

Taky je docela sranda jak fanoušci Barcelony mají taky hned jasno

Reagovat
Salfovic

To pozor, někteří fanoušci Barcelony věří Valverdemu, protože jeho manželka má ráda Messiho.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Rizek

No a to je právě ono - já nemám jasno. Ale to by sis musel přečíst, co jsem napsal.

Reagovat
misomy6

Ale tvoj príspevok hovorí ze mas jasno, Valverde trest a hráči toho narozpravaju. A ešte sa hráš na nestranného bez jasného názoru

Reagovat
Rizek

Vždyť ano - Velverde to neustál a neřeším, co to "to" bylo. A zaslouží trest.

Baena pravděpodobně něco řekl a jestli řekl, co říká Valverde, tak je to lidský odpad. Ale taky je pravda, že si hráči říkají opravdu neskutečně hnusný věci, a drtivá většina hráčů to ustojí. Co se stane na hřišti, zůstane na hřišti.

Reagovat
misomy6

To je blud, nemôžeš si hovoriť co chces na ihrisku a čakať ze je to v pohode. Rasizmus, urážky rozhodcov su trestané. Správny a nezaujatý názor je prešetriť oba incidenty a potom robiť závery.

Reagovat
Rizek

Souhlas. Ale pak výsledky vyšetřování dát do kontextu s celkovým chováním fotbalistů. A o tom ví jen oni, protože drtivá většina jich dodržuje co se stane na hřišti, zůstane na hřišti.

Reagovat
misomy6

Pointa je niektoré veci sa hovoria a niektoré nie…co se stane na hristi zustane na hristi je blabol co si si okopcil z co se stane ve Vegas zustane ve Vegas

Reagovat
Salfovic

Můžeš si říkat, co chceš, ale nesmí to slyšet víc než dva lidi, včetně tebe.

Reagovat
misomy6

Takze ja a rozhodca je v pohode?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Front hell

Já jen psal že chování fanoušků Barcelony je zde stejně úsměvné jako jejich protějšku z Madridu. U tebe nevím komu fandis

Reagovat
JM

To je Zenthuras (byl tady tak dříve, než dostal BAN).

Oficiálně fanda Barcy, ale ve skutečnosti je to spíš takový antimadridista a idiot.

Reagovat
Rizek

Nejsem Zenturias, Chongu.

Reagovat
Front hell

Ale za Barcelonu se očividně stydíš

Reagovat
Rizek

Reagovat
Salfovic

A hned ti do toho hodil vidle Mercury.

Reagovat
Front hell

Beztak myslí Valverdeho

Reagovat
Phillipinho

Jasno prave nemuze mit vubec nikdo. Protoze se nic nevi.

Reagovat
Phillipinho

Jako bavi me, ze Valverde je teda obrovskej borec, ze sel po zapase jednu natahnout Baenovi kdyz se nekoukal

A staci k tomu, aby Marca napsala, ze jim Valverdovo entourage reklo, ze mu Baena sahnul na rodinu. Lol

Reagovat
Mercury

Zmrd

Reagovat
mistr129

To jsou docela strašný názory v diskuzi, já tedy věřím Valverdeho verzi, ale "musel mu něco říct, protože jinak by to neudělal" mě dost udivuje.

Jestli se nijak neprokáže, že mu Baena něco takového řekl, pak musí přijít trest pro Valverdeho (a to jen pro Valverdeho), i když lidsky mi to může být sympatický.

Reagovat
CHONG

Trest pro Fedeho by měl přijít, i pokud se prokáže, že mu Baena něco takového řekl, pravidla a následky. Ale lidsky ho chápu a jeho čin schvaluji. My si něčím podobným prošli vloni (bez šťastného konce), a kdyby mi to někdo vmetl do obličeje, tak mu nedám pěstí, ale přehraju s ním výtahovou scénu z Drive...

Reagovat
AlevsakNevadi

na základe čoho by mal dostať trest ? však sa to stalo mimo zápasu, bez záznamu . La Liga nemohla dať Ardovi trest ked jebol kopačku po čiarovom rozhodcovi lebo to nebolo v zápise. Toto je obyčajná bitka čo bude riešiť polícia a LL sa do toho nemá ako montovať.

Reagovat
Rizek

Tak o to by ten případný trest byl horší, když to řeší policie jako napadení. V zápase by mu za to hrozilo pár zápasů stop.

Reagovat
AlevsakNevadi

ježiši kriste , si nikdy nedali chlapi pri hádke po papuli ? jaký trest ? dostane pokutu a pápá. Nerob z toho drámu.

Reagovat
patas92

Oblíbený argument pejskařů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
N.Gin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele