Bačkovský byl z ligového debutu hodně nervózní, ale užil si ho

27.01.2021, 23:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hugo

Reagovat
Losinho

Jan

Reagovat
ratusek

Gustav

Reagovat
RadekVonCZE

Horst

Reagovat
Kucka

Kvido

Reagovat
Kepy_FCB

Honza Hugo

Reagovat
Jolly Roger

Hugo Jan Bačkovský, to zní jak jméno nějakého milence Boženy Němcové.

Reagovat
Greny

On je dobrej i ten hokejista Martin Hugo Haš

Reagovat
veikko

No a to byl v nominaci ještě Theodor Pištěk.

Reagovat
cetto

Já si myslím, že díky Hugo Haasovi bude každej kluk, kterej se v dnešní době jmenuje hugo, mít takovej ten retro vibe. Tenhlencten do toho přidává ještě to příjmení, který jako by z čtyřicátých let vypadlo.

Reagovat
Jolly Roger

Saxofonista z Melody Boys R.A. Dvorského, nebo mladý pan továrník z nějakého tehdejšího přiblblého románu pro služky.

Reagovat
Kucka

haš

Reagovat
cetto

Výkon hezkej, talent asi má, jen mi přijde, že prostě v týto pozici měl být 2 roky zpátky. Jako kdyby se prosadil, tak ted bude mít třeba 3 roky v Bohemce, pak v 24 půjde do Sparty/Slavie/Plzně, tam další cca 2-3 roky a v 27 se může vydat na zahraniční štaci.

Reagovat
Wyrda

Tak on patří Spartě nebo už ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo patří

Reagovat
cetto

To nic nemění na tom, že by byl zázrak, kdyby tam dostal šanci dřív než tak za 2-3 roky.

Jako u těch golmanů máme tu situaci ještě relativně pokrytou. Vaclík a Pavlenka chytají v dobrých klubech (ikdyž oba se v této sezoně trochu zasekli), Kolář by mohl z fleku jít chytat někde do průměrnýho týmu PL. Nedá se říct (narozdíl třeba od stoperů, křídel nebo kreativních záložníků), že bychom neměli dobrý golmany. Ale všichni se prosazují relativně pozdě a tady ty vyjmenovaný výjimky jsou právě ti kluci, kteří jako jedni z mála začli chytat ve fakt nízkým věku.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak kdyby fakt na jaře vyletěl, tak je v pohodě reálná pozice dvojky.. Na další rok, možná i dva se podepíše sice Nita, ale kdyby měl výpadek formy, tak je pak změna v pohodě reálná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že teprve začíná, tak myslím, že minimálně celou příští sezónu bude ještě na hostování, teprve pak se uvidí, jestli z něj něco bude, nebo skončí jako Markovič (nechtěný zboží).

Reagovat
Wyrda

Zrovna Kolář sice chytal brzo ale pak se tuším tak na rok nebo dva zasekl vinou zranění. Ale pak to nabralo celkem rychlý spád no. Tuším že sezona v Libe a hned přesun do Slavie. Pavlenka měl tu výhodu, že to v Baníku tehdy bylo fakt otřesné a nechat ho chytat bylo lepší než nic, ale taky mu trvalo než se vypracoval. Být tam dneska tak dopadne jak Murín a jemu pdoobní, kteří místo toho aby prokázal isvůj potenciál tak jsou v lepším pripade na hostování v horším hnijí na tribuně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele