Baccaglini novým prezidentem Palerma

06.03.2017, 16:26
Aktuality
Palermo má oficiálně nového prezidenta. Kontroverzního Maurizia Zampariniho ve vedení sicilského klubu nahradí zástupce italsko-americké investiční skupiny Paul Baccaglini...

Maurizio Zamparini působil ve funkci nejvyššího muže Palerma více než čtrnáct let, během kterých skromný celek vytáhl do Serie A a následně také na evropskou mapu.

Během posledních let se však Rosanero nedařilo a sám Zamparini tomu nepomáhal, když velmi často měnil trenéry. Pod jeho vedením se jich vystřídalo neuvěřitelných 29.

Tím posledním je Diego López, ostrovní celek však pod jeho vedením na záchranu ztrácí sedm bodů, do konce tohoto ročníku italské nejvyšší soutěže přitom zbývá jedenáct kol.

Palermo má do konce dubna převzít italsko-americká investiční skupina INTEGRITAS, prvním krokem je pak změna na místě prezidenta, kam se nyní usadil Paul Baccaglini. "Paul a jeho investiční skupina ukázaly skutečný zájem o koupi Palerma, garantovaly pokračování ve sportovním projektu a rovněž se zaručily za výstavbu nového stadionu a tréninkového centra," stojí na webu Palerma.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
Riviera Kid

Italo - Američan na Sicílii.

Reagovat
Furia Ceca

Dřív to bývávalo opačně... Siciálni v italské Americe!

Reagovat
Neutron

co to ma na krku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Preji jim zachranu a trenera aspon na rok

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ten blázen mě vždycky bavil

Reagovat
snuff24

věřím, že on se ještě parkrát vrátí..

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Corleone

Reagovat
danko10

Som jediný, komu to smrdí Manentim na sto honov?

Narozdiel od Parmy by mi to však nevadilo. Nech si celé Palermo vezmú čerti.

Reagovat
10

jo, Parma se mi hned vybavila taky, tenhle má aspoň zuby...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Lol...to vážne?! ...Zrobit zázemie jak v milane, rime, boj o europu, štadión atď...hmm ťažko tomu uveriť. Keci...škoda Zampi ale to bola otázka času, posledné roky už na na to kvalitne prdel. Zachrana je základ, dosť škoda straty s Doriou. S torinom za posledných 15min z 0:1 na 3:1 to je tieZ krása. A ešte Belotti...koľko zaň dali? 8mega? Stále nechápem preco, keď kazdemu bolo jasné že pôjde o dosť hore a je to mega talent. Dosť divnych až nelogickych rozhodnutí bolo za posledné roky, až je to na pi*u snažiť sa zaujímať a sledovat klub. Minulú sezónu tam bol ešte vazquez a sorrentino, predtým paulo...ale teraz? Svedi odišli v zime, diamantimu to nesadlo...je to bieda. A asi bude aj ďalej. Záchrana je ešte mozna, los je nádejný a v poslednom kole s empoli rozhodnúť...ale že aj napriek tomu sa to malo v budúcnosti rapídne zmeniť, tomu neverím...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra hned vyhodi trenera....Jen tak

Reagovat
andycek1

Jaká je pravdepodobnosť stavby nového štadióna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele