BABEL NÁHRADOU ZA VAN PERSIEHO?

25.01.2007, 13:33
Aktuality
Arsenal zřejmě až do konce sezóny nemůže počítat s Robinem van Persiem a manažer Arsene Wenger se tak začíná poohlížet po náhradě. Tou by se mohl stát útočník Ajaxu a van Persieho krajan Ryan Babel...

23letý van Persie sice v neděli vstřelil vyrovnávací branku v duelu proti Manchesteru United, při zakončení si ale zlomil zánártní kůstku a kompletní léčba si vyžádá možná až tři měsíce. Tou dobou bude Premier League již finišovat a do konce soutěže budou chybět pouhé tři týdny.

Manažer Arsene Wenger sice má i tak pestrý výběr útočníků, jenomže vyjma kapitána Thierryho Henryho v současnosti žádný z nich, tedy Emmanuel Adebayor, Jeremie Aliadiere a Theo Walcott, nedosahuje kvalit Robina van Persieho. Francouzský kouč se tak začíná poohlížet po trhu a je připraven znovu otevřít jednání ohledně možného příchodu Ryana Babela, o něhož má zájem i Newcastle.

Teprve 20letý útočník je stálým členem širšího kádru nizozemské reprezentace a podle jejího kouče Marka van Bastena má takový potenciál, že by se jednou mohl stát druhým Thierrym Henrym. Babel má v Ajaxu smlouvu ještě na rok a půl a Arsenal je připraven nabídnout za něho částku pohybující se mezi sedmi a deseti miliony liber. Pokud by došlo až na tu nejvyšší, amsterdamský klub by zřejmě jen těžko odolal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
Pharrell

Reagovat
HOST*peter

To by bylo skvělé Babel je velký talent, Arsenal na tom do budoucna určitě neprodělá ba naopak.

Reagovat
Shevchenko

Nevíte, jestli bude za nějakou reprezentaci hrát S.Kalou ?

Reagovat
HOST*Heretic

Tvrdit, ze Adebayor nedosahuje kvalit Van Persieho je PRINEJMENSIM TROUFALE. Adebayor je letos nejspolehlivejsi a nejaktivnejsi utocnik Arsenalu a ma vynikajici formu coz ukazal i ted s Manchesterem...Van Persie sice dal nejvic golu, ale vzhledem k tomu kolik kope standartek atd. tak nic moc.

Babel je kazdopadne super talent a byl by posilou pro kazdy spickovy mancaft

Reagovat
Shevchenko

Nechápu, že se nikde nepíše o BAPTISTOVI! V Carling Cupu dal 7 gólů (stoho jeden trošku někam jinam)

Reagovat
smazaný uživatel

jn jako asik máš pravdu jenže van Persie je úplně jiný typ utočníka než Adebayor, který je podle mě podobný Henrymu... a řekl bych že Wenger ho nestaví kvulí tomu právě... jakože dovedl bych si představit Babela v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je směšné, Aliadiere, Adebayor a Walcott nedosahují Robinových kvalit a proro je potřeba pořídit Babela, který určitě není lepší než oni, a jeho kvalit také nedosahuje,logické.

Netvrdil bych že v.Persie je lepší než Adebayor, ale v této sezoně má rozhodně čich na góly. Dal jich hodně a to ne ledajaké! Vystřílel několik důležitých bodů,roto byl platnějším hráčem.

A jinak Kalou hraje za Pobřeží Slonoviny.

Reagovat
HOST*

S.Kalou nehraje v nikde. Chtěj aby hrál za nizozemsko ale vleče se to

Reagovat
HOST*

Ne Kalou hraje za Pobřeží Slonoviny! Když něco napíšu tak to tak je sakra, teď jsi mě naštval. Kdybych to nevěděl tak bych to sem snad nedal!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no jasně no a nebude to třeba Bonaventure

Reagovat
smazaný uživatel

Hej . Upřesním: Bude hrát za Pobřeží Slonoviny. Ještě neodehrál ani jeden zápas, ale bude, takže se dá říct že za ně "hraje". Za Nizozemsko určitě ne! Stačí to takhle? Bonaventure za koho mě máš?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

za Headhuntera

Reagovat
HOST*Hafan

Myslim, ze Huntelaar by byl lepsi volbou, kdyz uz chce nekoho z Holadska...

Reagovat
HOST*

Jestli se nepletu,tak Arsenal chce nejakeho hrace,ktery dokaze operovat na kridle. To si myslim,ze neni Huntelaar,ani Adebayor. Jsem spise zvedav,jak se poresi hostovani Baptisty a Reyese do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Huntelaar je ale za trochu jiné peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Rád si děláš z ostatních prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

jejiž sorrrry to sem nepatří

Reagovat
HOST*ajax

babel je dost dobrej hrac skuste kouknout na nakej zapas ajaxu kde hraje je to borec a nejakej trapnej walkott at jde do prdele nic neumi

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Babel je výborný utočník a stejně jako Persie nebo Adebayor a take Walcot jsou to všichni kvalitní hráči a mají velký talent do budoucná a Babela bych rád viděl v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. Adebayor je skvělý útočník, pracovitý, prospěšný hře Arsenalu. Co to je za nesmysl, že v útoku Arsenalu hraje kromě Persieho jen Thierry.

Reagovat
HOST*Fildak

Van Persie je skvělí utočník a Adebayor taky.Moc Holandskou ligu nesleduju.Babel je ale,mladý talent kterého bych chtěl vidět hrát v Arsenalu.

Reagovat
HOST*Lukáš N

no co by to bylo za manšaft kdyby se spolihali jenom na jednoho utocnika....souhlasim s wengerem o koupi Babela ...je talentovanej a určo se chytne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele