Až přijde čas, budeme jednat o prodloužení, prohlásil Pellegrini

23.11.2019, 12:41
Aktuality
Lorenzo Pellegrini se čím dál více prosazuje do sestavy AS Řím, načež by měly obě strany zahájit jednání o prodloužení smlouvy. Podle 23letého záložníka bude ve hře také odstranění výstupní klauzule...

Římský rodák je odchovancem místního AS, ovšem na nejvyšší scéně na sebe upozornil až po odchodu do Sassuola, odkud se následně ke Giallorossi v roce 2017 vrátil.

Pellegrini se postupem času usazuje v základní sestavě AS Řím, který s jeho službami pochopitelně počítá, proto chce s talentovaným hráčem co nejdříve prodloužit smlouvu.

AS Řím tak chce učinit i proto, že jeho odchovanec má výstupní doložku ve výši 30 milionů eur, která by měla po podpisu nového kontraktu zmizet. "Ještě jsme nejednali, ale zůstávám klidný," uvedl Pellegrini. "Jediná věc, na které v tuhle chvíli záleží, je to, že se cítím dobře. Až přijde čas, zahájíme jednání," prohlásil. "Budeme jednat také o odstranění klauzule," dodal Pellegrini.

Dvanáctinásobný reprezentant Itálie je po necelých dvou měsících fit po zlomenině zánártní kůstky, a předpokládá se, že by se mohl vrátit do sestavy Giallorossi proti Brescii Calcio.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeden Pellegrini bude prodlužovat, druhy (ten v Anglii na lavicce WHU), bude brzy koncit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

ach ty výkupní klauzule, že se to povedlo u Neymara, tak přišel boom, ale ukázalo se, že 90% týmů ani manažerů s tím stejně neumí pracovat a pak to vypadá jako ve Slavii

Reagovat
Pipo123

Tak hráči aj agenti si to presadia, napr v Laziu to Lotito hráčov nedáva, tam neviem či vôbec je niekto kto má výkupku, viem že Milinkovic ju mal mať, ale myslím že Lotito bol proti tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty výkupky jsou nesmyslné i z hlediska inflace.... zrušil bych je. Vůbec by se měla zavést pravidla, aby agenti měli nějaké stropy... fotbal je zkažený v mnoha ohledech.

Reagovat
Seydou Doumbia

To už těžko dokáže někdo zachránit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele