AYALA VALENCII DOPORUČIL MILITA

26.03.2007, 16:47
Aktuality
Roberto Ayala v létě odejde z Valencie a zamíří do Villarrealu, přesto by byl rád, kdyby v srdci obrany španělského klubu i nadále působil argentinský reprezentant. Za tři týdny 34letý obránce Valencii doporučil nákup svého krajana Gabriela Milita...

"Valencii by se tento hráč vyplatil, je kvalitní, má vynikající levou nohu a je to typ hráče, jehož mají fanoušci rádi. Mohl by v tomto klubu uspět," prorokuje Ayala.

"Jeho schopnost přihrát je lepší, než moje, dobře kontroluje míč a spoluhráčům posílá lepší přihrávky, než já. Má i další schopnosti, které mně chybějí a jednou by jako kapitán mohl vést argentinskou reprezentaci," pokračuje Ayala v chvále na Militovu adresu.

Gabriel Milito je v současné době hráčem Realu Zaragoza a společně se svým bratrem Diegem tento tým táhne do příštího ročníku Ligy mistrů. Zaragoza je v tabulce Primera Division zatím na páté příčce a na čtvrtou Valencii ztrácí jenom jeden bod.

O bratry Militovi je v Evropě velký zájem. Do svých řad by je rády získaly kluby z Itálie a Anglie a sledují je také zástupci španělských mužstev. Nejžhavějším kandidátem je údajně Barcelony. Ta by ráda ulovila oba dva a na oplátku je ochotna poslat do Zaragozy 35 milionů eur. I to ale zřejmě bude málo. Diego má na La Romaredě smlouvu ještě na čtyři roky a volný může být za 25 milionů, Gabriel s kontraktem do června 2010 by byl ještě o pět milionů dražší.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Ayala

Gabi

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad, ze sa ti paci nas buduci obranca.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nic není jisté... máme Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli odejde Ayala tak se nám bude moc hodit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele