Aulas: Tousart je i přes svůj věk pilířem Lyonu

04.10.2018, 19:52
Aktuality
Lyon tradičně spoléhá na mladé hráče a jedním z nich je i Lucas Tousart. Stále teprve 21letý záložník se zařadil k oporám Olympique, načež předčasně prodloužil smlouvu do roku 2023...

Tousart dorazil do Lyonu před více než třemi lety z Valenciennes, hned během ročníku 2015/16 se poprvé ukázal v prvním týmu, pravidelně nastupovat však začal až další sezónu.

Od té chvíle se francouzský mládežnický reprezentant zařadil k důležitým postavám ambiciózního klubu, což dokumentuje minulý ročník, ve kterém odehrál rovných 50 zápasů.

Talentovaný hráč se logicky začal spojovat s celou řadou evropských velkoklubů, ovšem během dohledné doby se stěhovat nebude, neboť prodloužil kontrakt do roku 2023.

"Lucas je stále mladý hráč, ovšem i přes svůj věk se zařadil k oporám Lyonu. Jde o hráče, který má všechny atributy k tomu, aby byl úspěšný," pochválil mladého středopolaře prezident francouzského klubu Jean-Michel Aulas. "Prodloužení smlouvy je skvělou zprávou pro náš klub a dali jsme tím najevo filosofii, kterou hodláme jít," vysvětlil funkcionář.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

LOL bilej "francouz"

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, pořádně bych ho prověřil, zda je to opravdový francouz, je podezrele bledý

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Obergrupenfuhrer Hans Erik Tousart byl za valky v cele okupantu francie, urcite je to jeho potomek

Reagovat
Kucka

LOL

Reagovat
Kapřík

No nediv se, člověk už měl pocit, ze fotbal byl prenechan afrofrancouzum stejně jako kosikova.

Reagovat
Langi

Neskutecne, jak behem jedne sezony nechal dokonale zapomenout na sveho predchudce Gonalonse.

Roste z nej skvely hrac.

Reagovat
juninho8

Lyon to s DM/CM vždy vedel. Essien, Toulalan, Gonalons, Tousart....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele