Aulas o budoucnosti Gourcuffa: Uvidíme, co se stane

07.04.2015, 12:47
Aktuality
Olympique Lyon letos bojuje o svůj historický osmý francouzský titul, po skončení sezony se pak bude muset rychle přeorientovat na přestupové pole. V Evropě je velký zájem o hráče jako Alexandre Lacazette nebo Nabil Fekir a spekulace o odchodu se týkají i Yoanna Gourcuffa...

28letý záložník kroutí v Lyonu svou pátou sezonu a během kariéry hrával i za Bordeaux a AC Milán. S velkým fotbalem začínal v Rennes a právě to má o jeho služby znovu zájem, jeho šance zvyšuje fakt, že Gourcuff má na Stade Gerland kontrakt jenom do konce června.

"Plánujeme jeho setrvání do vypršení kontraktu. Je ve stejné pozici jako André-Pierre Gignac, má absolutní volnost při výběru. Jestli letošní sezonu zakončíme dobře, bude složité klub opustit. Máme za sebou složité roky, ale hráli jsme dobře bez něho, stejně jako jsme hráli dobře s ním. Uvidíme, co se stane," prohlásil pro RMC prezident Lyonu Jean-Michel Aulas.

Gourcuff během necelých pěti let nastoupil za Lyon jenom k devadesáti ligovým zápasům, pod což se výraznou měrou podepsala pravidelná svalová zranění. Se stehnem má problémy rovněž v tuto chvíli a do hry se vrátí až koncem dubna.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gourcuff během necelých pěti let nastoupil za Lyon jenom k devadesáti ligovým zápasům

Reagovat
Talker

Směješ se tomu "jenom"? Protože co koukám, tak Gonalons má stejný počet za 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy to je prostě tragedie a ještě když si připočítám, kolik nastoupil v základu, tak to je ještě smutnější. Gonalons by měl taky určitě víc, kdyby se hrály poháry, které se poslední dobou spíš nehrajou, než hrajou. Je mi ho líto, protože nebýt těch zranění už to mohl školit klidně i v předních klubech PD nebo PL.

Reagovat
wesleyborland

už se těším na ty spekulace, jak se o něj zajímá Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

To je reálné, neboť Yoann přesně zapadá do filozofie Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, zraněných není nikdy dost, pěkná filozofie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

tak bude k dispozici zadarmo...a Wenger se o něj tehdy dost zajímal (jestli to nebyl jenom kec)...podle mě to není uplně nereálné...to, že by tam pravděpodobně dopadl jako Rosický a Diaby je věc druhá

Reagovat
SunFells

Tehdy když to vypadalo, že se sebou v kariéře bude schopný něco udělat. A tehdy Wenger ani neměl možnosti, které má dnes, dalšího Flaminiho asi nepřivede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do bayernu s nim

Reagovat
Recoba Inter

Letos nemá vůbec špatnou formu, ale k Top formě to pořád není. Zranění ho zas brzdí a myslím, že tomu nebdue jinak ani v příštích letech. Lyon je asi jeho strop. Ale i tak

Reagovat
Langi

Rusko, Ukrajina,...

Reagovat
junglist

kazeťák by se mi líbil v Arsenalu

Reagovat
Recoba Inter

To snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne podepis greniera a lopese, gourcuff uz bohuzel lyonu nemuze nic dat

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

to byl provar

Reagovat
juninho8

najhorsie na tom je ze on zarabal vela uz v lyone takze nemusi ist za zarobkom do ruska,kataru a podobnych destinacii....ale mohol by....je to v tuto chvilu pre Lyon zbytocny hrac...kvalitu ma ale je zo skla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele