Augsburg našel náhradu za Hintereggera, vykoupil Oxforda

02.08.2019, 18:38
Aktuality
Reece Oxford bude i nadále hrát za Augsburg. Ten se na přestupu talentovaného stopera, jenž na jaře v německém klubu hostoval, dohodl s West Hamem United a obě strany podepsaly kontrakt do roku 2023...

Stále teprve 20letý stoper je odchovancem londýnského klubu, za který debutoval již v sezóně 2015/16, natrvalo do základní sestavy se však nikdy u "Kladivářů" neprosadil.

Oxford postupně hostoval v Readingu, Borussii Mönchengladbach a Augsburgu. Právě v posledně jmenovaném klubu zanechal nadějný defenzivní univerzál na jaře dobrý dojem a nyní se do tohoto celku, kde by měl nahradit Martina Hintereggera, stěhuje na trvalý přestup.

"Jsme rádi, že jsme mohli podepsat Reece, který už zná klub a hodnoty, jaké v Augsburgu vyznáváme. Jsme přesvědčeni, že náš tým posílí," řekl sportovní ředitel Stefan Reuter.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
pospech11

Takže stoperska dvojice Oxford-Suchý? Tak to jsem hodně zvědavej

Reagovat
Werkrider

Sám som zvedavý za akých okolností budú staviať Suchého. K Oxfordovi by mali mať Danso aj Gouweleev prednosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Werkrider

Výborná správa pre Augsburg aj Bundesligu, som rád, že to dotiahli.

Reagovat
Counter

Je sympatické, že čím dál víc anglických hráčů míří do zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Odohráš pripravný zápas na Slovensku v Košiciach a zároveň po troch týždňoch prestupíš do Augsburgu :D

Reagovat
Dominator

*v Humennom

Reagovat
smazaný uživatel

Aj aj čo už

Reagovat
smazaný uživatel

Reece má na PL. Škoda, že ho West ham nepoužil. Při cenách hráčů v dnešní době je takový odchovanec a angličan úplně k nezaplacení. Jestli bude hrát, tak půjde zpátky do Anglie za velkou dardu.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele