Aubameyang je opět nepotřebný, řešením bude stěhování do Los Angeles FC

09.02.2023, 11:38
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Vedení Chelsea během ledna přivedlo řadu nových posil a místo na soupisce i díky tomu nemá Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonský útočník není spokojen a nebude čekat na šance, místo toho zvolí jistotu a zamíří na hostování do Los Angeles FC, jednání mají být v pokročilém stádiu...

Aubameyang na Stamford Bridge zamířil před letošní sezonou z Barcelony a nastoupil k osmnácti zápasům, v nichž dal tři branky. Aktuálně nehraje příliš důležitou roli v plánech manažera Grahama Pottera, který afrického fotbalistu nezapsal na soupisku pro jarní zápasy Ligy mistrů.

"Pierre je profesionál a pochopitelně rozumím jeho nespokojenosti. Bylo to těžké rozhodnutí, opravdu těžké, potřebovali jsme zapsat tři hráče a kvůli tomu bylo třeba dva vyškrtnout. Neudělal nic špatně," prohlásil Potter.

Aubameyang dříve střílel branky za Dortmund nebo Arsenal a podle některých zpráv je jeho angažmá v MLS na spadnutí, jelikož mělo dojít k dohodě. Chelsea díky tomu ušetří na fotbalistově platu, Aubameyang ročně pobírá 7,9 milionu liber.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (339)

Přidat komentář
Hlahart

Docela rozumný řešení od všech stran

Reagovat
Sharpcfc

Aspoň, že tak. Šílený nákup od Tuchela to byl v létě. Nechápu vedení, že mu ho přivedli, když s Tuchelem už nepočítali.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

ocas

Reagovat
JacoBee

Proč?

Reagovat
Gunner14

Viz dole. To same predvadel v Dortmundu, ale tam aspon jeste patril mezi nejlepsi utocniky ve svete.

Reagovat
Taiger

Mně ho je celkem líto

Reagovat
Gunner14

Vubec, sorry ale je ti lito borce, ktery nam delal kapitana a byl schopnej dojit pozde na NLD? Ja ho mel hodne rad a jevil se i sympaticky, vyhral nam FA Cup a dal za nas spoustu golu.

Po podepsani smlouvy totalne propadl herne a zacal delat jeho picovinky o kterych psali uz fans Dortmundu. A to ani nemluvim o tech jeho 2 videi po prestupu do Chelsea. Je to sasek a Arteta s nim krasne vytrel podlahu

Reagovat
Nizzie

On je prostě svůj. Je takovej. Ty řeči ze strany Dortmundu po přestupu k nám měli být varováním. Měl jsem ho rád již v BVB, u nás jsem si ho zamiloval, ale v řešení situace s Aubou stojím jednoznačně za Artetou. A po tom, co šel do Chelsea už mi ho není ani líto. V Barce jsem mu to přál, byť po kurníku je to tým, který nenávidím asi nejvíc, ale neměl jsem nějak důvod mu to tam nepřát, ale Chelsea potom?

Btw ten pozdní příjezd na NLD, nesekl se tehdy jen v dopravě? To se může stát, to bych asi jako megaprohřešek neřešil (když odhlédnu od toho, že to u něj nebylo ani poprvé, ani podruhé, ani potřetí)? Nebo byl někde flámovat?

Reagovat
kvido17

zkrátka existují nějaké standardy, které by měl jako kapitán bez vyjímky ctít a jít příkladem. "Je svůj" není omluva toho, že je dement

Reagovat
Nizzie

To pozor, já to ani neomlouvám. Ale teda dement dle mého názoru není, jen si prostě život užívá, byť to obnáší tyto průsery a potom tresty, které příchází.

On hlavně nikdy nebyl materiál na kapitána. Bohužel v tom našem tehdejším týmu byl jednookým mezi slepci.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Gunner14

Presny detail nevim, ale jak pises nebylo to poprve a Arteta ho spravne posadil a nasledne zbavil pasky. Takovy lojzy jako Aubu v kabine fakt nechces, kdyz se nedari. Zvlast ne, kdyz je nejlepe placenym hracem a dela kapitana nejmladsimu muzstvu v PL.

Reagovat
Nizzie

Ne, to rozhodně souhlasím.

Reagovat
Kucka

ten teda dopadl

Reagovat
kattos

Tenhle výtlem si nezaslouží. Nejlepší léta věnoval Arsenalu v jejich nejhorších dobách za poslední roky

Reagovat
Gunner14

Meh, dosral si to sam. Oblibenej byl az az

Reagovat
kattos

Aby ne

Reagovat
Rizek

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Bakary3

Protože už tehdy to byl neprofesionální kreten, kterýho by top klub, který neměl zádny problémy, neměl žádný důvod brát.

Vždyť už na konci angažmá v Dortmundu na to sral, netrénoval, v době zápasu dával video, jak si šel někam zahrát salovku.

Reagovat
kattos

Reagovat
Bakary3

Líbit se ti to nemusí, ale co z toho není pravda?

Pro Arsenal to bylo dobrý, že získal kvalitního útočníka bez větší konkurence pri přestupu, ale stejně tak on mohl být happy, že za něj v tý době při tom, co vyváděl, ty prachy dal.

O to smutnější je, že se z toho nepoučil a problémy dělal dal.

Reagovat
kattos

Vždyt to bylo šíleně horký zboží, top 10 útočník té doby. A i přes to že první 2 sezony neskončil v LM v Arsenalu zůstal.

Reagovat
Bakary3

A proč ho teda nechtěl nikdo lepší než stagnující Arsenal?

Reagovat
kattos

Chtěl, ale on šel do Arsenalu

Reagovat
Busby babes

takze, kdyz za vas dal dva roky po sobe 22 golu v lize, tak si na nej nadavaj jako neprofesionalniho picuse a chtel aby co nejdriv vypadnu?

Reagovat
Bakary3

Tak v tu dobu jsem samozřejmě nechtěl, aby vypadnul, byl jsem rád, že pomáhá týmu, ale nikdy jsem ho neuznával a jeho angažmá jsem i tak bral jako časovanou bombu.

Já osobně bych takovýho hráče do klubu nikdy nepriváděl, za ty peníze bych našel někoho, kdo by dával třeba gólů o trošku min, ale dalo by se na něj spolehnout.

A jo, i tehdy to pro mě byl neprofesionální picus, stejně jako jim je třeba ousmane dembele za to, jak se zachoval a je víc než pravděpodobné, že se to v jeho kariéře bude opakovat.

Ještě nějaká otázka, busby ?

Reagovat
Busby babes

no ja jen, ze tu argumentujes uz Dortmundem a podavas to stylem: vsak to bylo celou dobu jasne... akorat ze teda vubec. Jinak pisu to nekde niz nebo vejs, samozrejme, ze jste udelali dobre, ze jste se ho zbavili.

Reagovat
Bakary3

Já podávám svůj pohled a pro mě to jasny bylo, jen mi to potvrdil.

Takže "akorát že teda vůbec" asi ne, no

Reagovat
Busby babes

no, dobre, jen me zajimalo, jestli si na nej nadaval i v dobe, kdyz hral dobre.

Reagovat
Bakary3

Nevím, jestli umíš číst.

Osobně bych ho do týmu nevzal.

Když přišel, říkal jsem si no co už .. tak ať aspoň hraje dobře.

Když dobře hrál, byl jsem rád, neměl jsem na něj proč nadávat.

Když začal dělat píčoviny, bohužel naplnil moje očekávání.

Žádnou zášť k němu necítím, ale rád jsem ho neměl nikdy a ikdyz pro klub odváděl nějakou dobu dobrý služby, nic se na tom nezměnilo.

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
Bakary3

Promiň za mou útočnost, uzavíráme příměří?

Reagovat
Busby babes

v pohode. me uplne na zacatku fakt jen zajimalo, jestli si na nej nadaval celou dobu. vypada to, ze do nejake miry jo, takze cajk.

Reagovat
Bakary3

Tak jako já nevím, jak to říct, měl jsem radost, když pomohl, ale trošku mě sralo, když ho všichni oslavovali a dělali z něj hvězdu a dokonce snad nějakýho srdcare Arsenalu, protože jsem ho měl za krivaka

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Maximm9

Dneska jsem zase cetl, ze Real,Barca a Juve zase meli kontaktovat pres 50klubu kvuli zalozeni super ligy. Vzhledem k tomu, jak do dopadlo naposledy, tak neverim, ze by tam nejaky klub z PL sel

Reagovat
Kiss Me Polka!

Upřímně kdyby vznikla superliga že spa, ita, něm, fr a byla to konkurence pl , tak bych to bral

Reagovat
Greaber

Super Liga vs. Premier League to by bylo zajímavý a mělo by to smysl, ty co by skončili v top6 by mohli hrát vlastní Ligu Mistrů, klidně jenom playoff a UEFA sbohem.

Reagovat
Mönchengladbach

Real, Barcelona, asi Atlético, korupčníci, PSG - to je pět klubů. Z PL a BL tam nikdo nepůjde. Možná ještě milánské či římské kluby, ale pochybuji. Mrtvý projekt.

Reagovat
bobis21

PSG tam nešlo už původně.

Reagovat
Mönchengladbach

Zrovna u nich mi ale superliga dává zdaleka největší smysl.

Reagovat
Dawon

Tak superliga ma byt pro ty velkokluby hlavne zarukou velkych prijmu, coz PSG muze byt relativne u prdele, protoze penez maji nekonecne

Reagovat
Busby babes

a u PL tymu je otazka, jestli by diky tomu meli vic penez, pokud by prisly o prijmy z PL.

Reagovat
Salfovic

PL týmů se tohle vůbec netýká.

Reagovat
jk

Superligu chtějí jen ty kluby mimo PL aby na těch anglických značkách mohly parazitovat

Reagovat
Front hell

Reagovat
bobis21

Před rokem všechny ty anglické velkokluby do superligy chtěly vstoupit. Vidím že na to jejich fanoušci rádi rychle zapomínají.

Reagovat
jk

Jn. Ty kluby z PL tam doslova jednou nohou byly.

Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United and Tottenham Hotspur backed out of the Super League within 48 hours two years ago following widespread condemnation, followed by AC Milan, Atletico Madrid and Inter Milan.

A source close to one Premier League club said on Thursday that they were unaware of any English club having any involvement in A22’s latest statement. None of the clubs wished to provide a comment.

Real Madrid, Barcelona and Juventus, however, are still pushing for the creation of a Super League

Takže asi tak

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze se to PL tymu tyka. Budou tam zvani, uz tam jednou byli zvani a pristoupily na to, kdyz si myslely, ze jim to v pohode projde a budou moci hrat obe souteze. Pokud budou muset vybirat bud jedno nebo druhe, tak to je to, o cem mluvim. Neni vubec jiste, jestli by to pro ne pak bylo financne atraktivni

Reagovat
Shevchenko

Začínám si myslet, že pro milánské kluby je super liga asi poslední záchrana.

Reagovat
Mönchengladbach

To jsou na tom s příjmy tak špatně?

Reagovat
Shevchenko

No jednak, k tomu špatné vedení ligy, mizerné příjmy z tv práv. Majitele evidentně do toho taky investovat nechtějí viz teď zimní přestupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Grahf

bez PL žiadna superliga nebude. Je treba sa na to dívať hlavne z marketingového hľadiska. Ekonomicky to bez PL klubov nedáva zmysel pre investorov.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Kdyby tam byly top tymy mimo pl, tak proč by nemohla? Kvalitnější vyrovnanější liga, kde by pomalu každý zápas byl zajimavy

Reagovat
Jardin

Ať udělají něco jako Rocket League nebo Galactik football

https://www.youtube.com/watch?v=IbNGijd63YU&list=PLdqN4TbfZ7H__HMyUfsDflrXiFRYJ1rfE

Reagovat
kissak

Superliga nese jméno EPL

Reagovat
John Obi Mikel

Jeden z nejhorších našich nákupů.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí nebyl tak drahy vid

Reagovat
Frank Lampard 8

Tak to je u vás snad každej, kdo nosí na zádech číslo 9 od doby Torrese: Falcao, Morata, Higuain, Lukaku, Aubameyang. Jeden flop za druhým Ještě ho měl i Abraham. Škoda, že Pato měl 11.

Reagovat
kattos

A paradoxně Abraham byl asi nejlepší

Reagovat
Free_player

V Čelzí mu to dost padalo

Reagovat
MrOffside

I tak neskutečná kariéra

Reagovat
Nizzie

A stejně budou někteří tvrdit, jak by nám loni vystřílel LM, kdyby zůstal.

Reagovat
Papra

tak to už se nedozvíme, nicméně souhlasím s tebou že spíš ne :)

Reagovat
Nizzie

Tak samozřejmě nedozvíme, ale minimálně z toho, že mu v Chelsea pšenka nekvetla lze usoudit, že i kdyby se Arteta nějakým záhadným způsobem rozhodl Aubu nakonec při zranění Lacy hrát například na úkor Eddieho, výsledek by rozhodně nebyl příliš odlišný, protože na PL už prostě nemá a neměl už když byl u nás.

Reagovat
Golasso

To zas bylo řevu od Artetaoutistů

Reagovat
Nizzie

Ten řev mi připadal spíš jako od Artetaautistů.

Reagovat
Golasso

Jo, je to taková slovní hříčka .

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Tak ono to takhle jednoduché nebylo, ale hlavně si zase kopnout žejo

Reagovat
Nizzie

No, někteří to tady takhle jednoduše prezentovali víš. Proto i to popíchnutí, protože to je prostě wtf.

Reagovat
Trand

Já budu mluvit za sebe - já kritizoval to, že platíme Barceloně za to, aby hrál u nich. To je ve fotbale poměrně nevídaný krok a přišlo mi to jako strašná ostuda našeho vyjednavacího týmu. To jestli by Auba pomohl k LM nemůžeme říct. Já nikdy netvrdil že jo, ale že zbavovat se útočníka (ačkoliv problémového) v situaci, kdy nemáš pořádného útočníka mi přišla prostě jako chyba, doufal jsem, že se jemu a Mikelovi podaří ty spory nějak urovnat. Zvlášť když nikdo jiný nepřišel.

Taky jsem vycházel z toho, že jsme loni měli jedinečnou příležitost na LM, která se dlouho nebude opakovat, protože se zvedne Newcastle, ManUnited a další týmy, co nebyly tak nahoře. To se potvrdilo, nicméně jsem hrubě podcenil Artetu a celý tým, nečekal jsem že budeme tak dobří. Takže z tohohle pohledu zpětně můžu hodnotit odchod Auby jako v pohodě krok, kterej vlastně nijak závažnej nebyl, protože jsme sice loni LM nedali (což by nemuselo být ani s ním, opět opakuji), ale letos máme extrémně úspěšnou sezónu, takže nás ten jeden rok bez LM nemusí vůbec mrzet.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Golasso

Od začátku Artetova působení je prosazována myšlenka toho, že, a teď omluv absenci sofistikovanějšího popisu, když jsi kkt, tak letíš z týmu a ideálně i klubu. Aby tato myšlenka fungovala jako pravidlo, tak ji musíš aplikovat na každého – je jedno, jaká jsi hvězda a jak krátkodobě nevýhodné pro klub bude tě odepsat. Pokud Auba dělal dusno, tak prostě letěl, i za cenu toho "placení Barceloně" apod. Dlouhodobě se nám tento přístup bude vyplácet.

Navíc Auba byl totálně z formy a nic by nesvedl. Žádnou LM by nám nevystřílel, byl úplně mimo a ani nemohl fungovat jako zkušený mentor a uklidňující prvek v těžkých momentech vzhledem k jeho chování.

Reagovat
Nizzie

To je si myslím vhodné doplnění mé reakce.

Reagovat
Trand

Jo, já to beru, jen je otázka, jak se na to budou hráči tvářit, až se týmu třeba nebude tolik dařit. Protože jsem měl z Artety vždycky trochu pocit jako takovýho diktátora, tak uvidíme, jestli to je vždycky chyba jen na straně hráčů, těch konfliktů už pár měl.

Ten druhej odstavec, to nevím jak si můžeš bejt tak jistej. Neříkám že jo nebo ne, ale skončili jsme dva body od LM a tvrdit, že by nám k lepšímu výsledku určitě nepomohl, když dal za Barcu 13 gólů mi přijde dost odvážný. S tím mentorstvím víceméně souhlasím, já se nezastávám vyloženě Auby, udělal věci co byly přes čáru a to se muselo potrestat. Spíš mi šlo o celej ten přestup, se vším všudy.

Reagovat
Nizzie

Viz. níže, byl v trestu, mimo tým, Arteta by s ním vztah neurovnal. Tzn. že ikdyby zůstal, nehrál by. To potvrdil sám Arteta.

Reagovat
Trand

Tak samozřejmě jsem vycházel z předpokladu, že by se Auba omluvil, Arteta to přijal a vrátil se do týmu. V případě že by to Mikel nepřijal, tak pak samozřejmě ten přístup dával smysl. A tam se zas nabízí otázka co se přesně mezi nimi stalo - víme, že přiletěl o den později z Francie, tuším kvůli nemocné matce a nenahlásil to. A nebylo to poprvé, co měl zpoždění (tady tomu asi těžko říkat zpoždění, když to bylo o den ), takže tam trest určitě přijít musel. Z mýho pohledu se mohli domluvit něco ve stylu omluv se, půl roku makej a pak tě klidně pustíme kam chceš. Nedokážu si představit, co by musel udělat za věc, aby se spolu už nikdy nedokázali domluvit a smířit. Ale jak říkám, neznáme všechny detaily, takže nemůžu stoprocentně objektivně hodnotit Artetovo rozhodnutí. Píšu jen, jak to vidím já.

Reagovat
Nizzie

Tak omluvit a domluvit se mohli, kdyby to bylo poprvé, nebo podruhé, ale on těch prohřešků měl více. Návrat z Francie od nemocné matky později, než bylo domluveno, pozdní příchody, tetování v době COVIDu, pro které si jel někam do Evropy, atd.

Reagovat
Nizzie

Ale je pravda, že jsi mi teď vnukl myšlenku a jsem také zvědavý, jak kluci zareagují, až přiijde nějaká krize, protože v těchto situacích se poznají velké týmy.

Reagovat
Nizzie

Prvně především, ta narážka rozhodně nebyla určená Tobě, aby bylo jasno, byla určená lidem, kteří se mě a některé další tady snažili přesvědčit přesně takhle jednoduše, že kdyby u nás Auba zůstal LM bychom hráli.

K Tvému názoru, ten plně respektuji a chápu ho. Ostuda našeho vyjednávacího týmu to rozhodně je, že platíme Barceloně, aby hrál u nich, to ano. K tomu urovnání situace s Artetou, tam rozhodně nebyla šance. Auba jako kapitán, lídr a hlavní star týmu zklamal. Už v tu dobu byly náznaky, že Arteta kolem Saky, ESR, Gabiho a dalších staví něco speciálního. A opravdu nebylo žádoucí, aby v době důležité fáze rozvoje zmíněných dovolil Aubovi takovéto prohřešky opakovaně a bez trestu. K tomu, že nepřišla náhrada? Arteta věřil Nketiahovi s Lacou (především Eddiemu), nechtěl přivést někoho jen abychom někoho přivedl (skloňovalo se jméno jako Morata, brrr). Náhradou měl být Vlahovič, ale ten šel do Juve, a já jsem rád, že jsme v tu chvíli rychle neusmažili třeba zmíněného Moratu, nebo jiný nonsense (docela se nabízí paralela s letošním rokem a přivedením Jorginha, tam ale za to může to, že se zrakvil Elneny, jinak by Jorginho určitě nepřišel, protože nebyl naše první volba).

Ano, loni byla možnost vybojovat LM, ale že bych loni tvrdil, že se ta příležitost nebude dlouho opakovat? Naopak já už před minulou sezónou tvrdil, že v té sezóně se musíme vrátit do pohárové evropy a od další (této) sezón zpět do LM, jinak by musel Arteta ven, protože proces by byl neúspěšný. K tomu všechny ty odchody a přestupy směřovaly.

A právě to jsem se jistým snažil vysvětlit, že jsme byli ochotni obětovat jeden rok bez LM dlouhodobějšímu úspěchu - vybudování týmu, který bude pravidelně aspirovat na titul. A zatím se to jeví tak, že se nám to podařilo. Samozřejmě, pořád se to může posrat, ale ten rebuild celkový byl hodně urychlen díky tomu, že vedení umožnilo zbavit se deadwoodu za cenu velmi nevýhodných obchodů. Působí to dobře? Ne. Bylo to efektivní? Naprosto. Vidíme, jak dlouho rebuild trvá United (10 let a až teď jsou snad na dobré cestě).

Reagovat
Mastný Chobot

"lidem, kteří se mě a některé další tady snažili přesvědčit přesně takhle jednoduše, že kdyby u nás Auba zůstal LM bychom hráli."

To by ma naozaj zaujímalo, koho myslíš, lebo mi to príde ako číre klamstvo.

Reagovat
Nizzie

Hele deníček si nevedu, ownysearchi nefandím. Ale jestli se tě to dotklo, možná si to byl ty.

Reagovat
Mastný Chobot

No, jedine tak v tvojom v svete som to mohol byť ja, keďže som sa asi 10x snažil vysvetliť ti to a že to práveže absolútne nemyslím tak, ako vyššie píšeš, že sa ťa "ľudia snažili presvedčiť". To si stále nebol schopný pochopiť a ako vidím, stále sa toho držíš.

Reagovat
Nizzie

Nebo to ty jen nedokážeš vysvětlit. Ale evidentně si to byl ty no. Tak se tu teď obhajuj, jak si to tak nemyslel, když si to tak doslova napsal.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja to naozaj znova riešiť nejdem. Keď ťa zaujíma, ako som to myslel, nájdi si tú diskusiu a pozornejšie si ju prejdi, máš to tam minimálne 10x vysvetlené. Len tu potom neklam, že ťa niekto o niečom niekedy presviedčal, keď sa to nikdy nestalo.

Reagovat
Nizzie

Já to taky řešit znovu nejdu, protože mi to, jak to dopadlo, dalo zapravdu. A hledat nic taky nebudu, moc dobře si pamatuju, jak jsem ti položil jednoduchou otázku a tys na ni jednoduše odpověděl. To mi stačí. Další tvůj guláš a okecávání kolem toho už nepotřebuji. Měj se.

Reagovat
Mastný Chobot

Budiš ti ponaučením, aby si nabudúce neklamal. Čau.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Souhlasím že by byla blbost dělat panic buy Isaka za 70 milionů. Právě proto jsem chtěl, abychom si nechali Aubu, sice byl z formy a měl problémy s disciplínou, ale už byl v týmu a pár gólů za sezónu by ještě dal. Vím, že hrát s ním když nedává góly je víceméně jako hrát o deseti hráčích, netvrdím, že bychom stoprocentně LM s ním dali. Mikel si sám vyhodnotil, že je pro tým lepší radši být bez Auby než s ním, ok, hele možná to ani žádnej rozdíl bodově neudělalo, možná nám to paradoxně pomohlo že odešel, že s Lacou jsme hráli víc týmově (i když ten zas zapomněl střílet góly). Ale vzhledem k tomu, že jsme skončili dva body za Spurs a LM jsme nedali, tak mi přijde celkem odvážný tvrdit, že s ním bychom LM určitě taky nedali a že se nám ten přestup vyplatil.

Ohledně té šance na LM letos - tam jsem to psal za sebe, jak jsem to viděl já, nemyslel jsem si, že se tak strašně zlepšíme. Arteta a celý tým si mě totálně namazali na chleba a já jsem nesmírně rád. Já byl ke konci minulé sezóny ohledně Arsenalu celkem v depresi (po 12 letech toho samého víceméně ), nechtěl jsem dokonce ani aby Arteta pokračoval. Tady klidně uznám, že jsem byl totálně mimo a to se nedá ani nijak okecat, prostě Arteta tomu letos velí skvěle, hráči hrají úžasně, tam není moc co dodat.

Reagovat
Nizzie

K prvnímu odstavci, není to odvážný, protože pokud by Auba zůstal, byl by mimo týmu, nehrál by. Situace by byla naprosto stejná, jak potvrdili jak Arteta, tak Edu. V tu dobu už byly jenom dvě varianty. Nechat si Aubu, ale stejně by byl mimo tým, nebo ho za každou cenu pustit. A i k němu samotnému bylo myslím fér ho pustit. Chybou bylo především tu situaci nechat takto vyeskalovat. Ale zpětně se to hodnotí strašně hezky. Na základě toho trvrzení Artety si myslím, že tedy můžu tvrdit s naprostou jistotou, že by Aubovo setrvání v klubu ohledně LM nic nezměnilo.

K druhému odstavci, to je naprosto v pořádku, káždý máme jiné nároky trochu. Já bych ten konec loňské sezóny hodnotil ve dvou rovinách - první je ta, že kdyby mi někdo řekl, že do posledního kola budeme hrát o LM před sezónou, tak bych to považoval za úspěch a bral to, druhá je ta, že jsme v půlce roku to měli rozjeté tak, že jsme tu LM mohli udělat v pohodě, a to je ta neúspěšná část. Nicméně, jak píšu, tam to bylo obětováno dlouhodobějšímu úspěchu. Tuto sezónu už byla LM povinnost bez ohledu na jakékoliv vlivy. A pokud by nebyla, byl bych rozhodně za Arteta out.

Ale taky si tuto sezónu nesmírně užívám. Je to fakt zatím hodně super.

Reagovat
fenixLFC

Lenze ta premisa nie je taka ze by ste mali ten isty pocet bodov a s nim vyhrali jeden zapas. Realne ste (ako spominas) s nim mohli castejsie hrat o 10 a neziskat tie body ktore ste ziskali ked tam nebol a nezavadzal. Na PL proste nema, to ze strielal goly v lige kde vedie tim co dvakrat nepreliezol ani skuoinu LM nie je vypovedajuce.

Reagovat
Trand

To je pravda no. Ale zas jsme někdy hráli o 11 a nikdo nebyl schopný dát gól

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kattos

Reagovat
kissak

Stejně si myslím, že by vám loni vystřílel LM, kdyby zůstal

Reagovat
Nizzie

Běž do prdele.

Reagovat
kissak

hoď staré rány za hlavu a bav se současností i budoucností

Reagovat
Nizzie

Tak to sem hodil a bavím se, to rozhodně. Btw nápodobně. Myslím, že momentálně prožíváme obdobně snovou sezónu, co?

Reagovat
kissak

to teda já si to užívám, kdy od roku 08 má konečně ten tým nějaký potenciál a hlavně ambiciozní majitele.

Avšak jsem zažil krásné páte místo pod Pardewem a také dvě trofeje za postup z Champu, takže si vlastně nemám na co stěžovat

Každopádně doufám, že se vám ten titul letos povede, kdy jindy.

Reagovat
Nizzie

Kdy jindy? Kdykoliv v dalších sezónách. To, co bylo Artetovi umožněno, se nemůže spokojit "jen s jedním titulem". To je projekt, který nás musí vrátit na vrchol PL rok co rok. Samozřejmě nečekám, že rok co rok budeme vyhrávat titul, ale v boji o něj bychom být rozhodně měli. A pak se samozřejmě uvidí.

Tak postup s Champu pro takový klub, jako je Newcastle ani nemůže být úspěch (ale co by za to Sunderland dal, že?), ne? Tam to byla povinnost. Ale je dobře, že jste se dostali do pozice, ve které jste, vždy jste patřili k tomu sympatičtějšímu v PL pro mě osobně.

Reagovat
kissak

Znáš to štěstěna je vrtkavá, každý by chtěl hrát o ty nejvyšší příčky, ale ne každému se poštěstí. Arteta rozjel skvělej projekt, ale může přijít pokles formy a vedení navyklé na skvělé výsledky již nemusí být tak loajální. Přijde výměna manažera a tím pádem nový začátek, ale k těmto myšlenkám je daleko a já vám přeji úspěch. Po letech čekání a kolikrát i posměšků ostatních fans si jej zasloužíte.

Sunderlandu je mi líto a v EPL chybí. Tynewear derby bylo vždy naplněno emocema a vždy to pro oba celky byly klíčové zápasy sezony.

Ani nevíš jakou radost udělá trofej za mistra Champu a my jsme měli vždy velké štestí, že se nám podařil návrat hned za rok, pokud by se hned návrat nepodařil, mohli bychom dopadnout jako Black Cats bez ohledu na velikost klubu.

Reagovat
Nizzie

Tak to samozřejmě nastat může, ale myslím, že cílem je teď, mimo jiné, nastavit mentalitu vítězného týmu. Pokles formy i neúspěch můžou příjít a příjdou, ale bude záležet, jak velké to bude. Jenom úspěšný není nikdo, ani Pep se City, ale zase nemůžeme dělat teď, že tu Arteta vybudoval toto, že teď bude stačit jen EL.

Sunderland měl velkou smůlu, ale vypadá to, že jsou zase na dobré cestě, tak snad se brzy vrátí. Taky mi v PL chybí. No Black Cats hodně uškodilo, že šli hned až do League One, tam se vůbec ta snaha o návrat nepodařila.

Reagovat
kissak

Black Cats jsou teď 2 body od playoff, bylo by to super kdyby se první sezonu v Champu podařil postup.

Reagovat
Nizzie

To ano.

Reagovat
Trand

Taky bych je rád viděl zpátky, už jen kvůli vaší rivalitě.

Reagovat
kissak

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bakary3

Jakože hrál půl roku úplný hovno, v zápasech to vypadalo, jako kdyz se štítí míče a pohyb mu fyzicky škodí a proto jim hodně šetří, a najednou by začal sypat gól za gólem?

Reagovat
Mastný Chobot

Aký gól za gólom? Chýbali nám 2 body na LM. Stačilo by, keby bol o trocha menej zlý ako Lacazette, čo by naozaj nebol nadpozemský počin.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bakary3

Nebyl, jenže auba byl doslova tragickej... Herně nulovej a dokonce i šance spaloval.

Jo, to se nikdy nedozvíme, ale tak nějak to podávat jako špatnej krok, že odešel, mi nepřijde ničím podložený.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Jasné, ale to ani prezentovať to ako "skvelý ťah", ako mnoho ľudí robí

Reagovat
Nizzie

"Jasné, ale to ani prezentovať to ako "skvelý ťah", ako mnoho ľudí robí."

To by ma naozaj zaujímalo, koho myslíš, lebo mi to príde ako číre klamstvo.

Reagovat
Mastný Chobot

Teba konkrétne myslím.

Nizzie01.09.2022 19:32#

Viz. má reakce výše, klub musel projít nutnou kompletní přestavbou po působeních Sanllehiho a Mislintata a konci éry Wengera. Tato přestavba u takových United trvá již cca 10 roků a stále není vidět konce. My máme za dva roky hotovo, ale tady se bude brečet, že Bellerin šel zadarmo. Jako jak říkám, kdyby tak odešli hráči, kteří byli přivedeni v průbehu tohoto procesu, tak to pochopím, ale zbavování se tak naprosto shit hráčů, kteří nám jsou úplně k hounu chápu a jsem za to rád.

Reagovat
Nizzie

Ty mě nepřestaneš bavit. Jestli si někde v tom, co jsem napsal, našel něco, co by naznačovalo, že puštění Auby do Barcy byl skvělý tah, tak ti musím říct krutou realitu, tvé porozumění textu opět selhalo. Jediné, co jsem tvrdil a stojím si za tím je, že to bylo v danou chvíli nejlepší možné řešení, ale to jaksi neznamená, že to bylo skvělé řešení, víme? Ikdyž spíše asi ne.

Ale tak... "Budiš ti ponaučením, aby si nabudúce neklamal. Čau."

Reagovat
nani92

bol to skvelý ľah, bez neho ste dali aspoň EL, s ním by ste nedali ani tú

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bakary3

Tak všichni byli rozpačitý spíš z těch podmínek odchodu, že splnili vše, co si Barca vysockovala.

Ale v širším kontextu, nebyla by tam úplně dobrá atmosféra po tom, co provedl, byly tam disciplinární postihy ..

A z dlouhodobého hlediska je hodně důležitý, že arteta ukázal, že tohle si v týmu nebude dovolovat nikdo, ani auba.

Pokud je cílem, aby byl arteta dlouhodobým manažerem, je tohle asi důležitější než jedna liga mistrů.

A jaký by to byl vzor pro Saku, gabiho a další?

Dobře, že šel a kapitánem udělali odeho, podle mě skvělej signál, jaký hodnoty budou uznávaný a kdo bude mít v klubu úspěch.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

A cim by ako uskodilo ze by Auba bol ten polrok este na lavicke ked sme tu nahradu nezohnali. Stale sa bavime o 2 bodoch, 1 zapase ktory mohol rozhodnut. Samozrejme, ze teraz je kazdy general ale radsej na lavicke s nim ako bez ziadneho utocnika, navyse ked ten plat sme hradili my nadalej.

Reagovat
Nizzie

Uškodilo by tím, že by šanci nedostal Eddie a teď už by za nás nehrál, takže bychom v létě místo jednoho útočníka museli řešit dva útočníky.

Ano, bavíme se o dvou bodech a jednom zápase, který mohl rozhodnout, ale s ohledeme na to, že za poslední cca dvě sezóny u nás jsme s ním v sestavě hráli pravidelně o 10, tak by to spíše dopadlo, že bychom v dalších x zápasech body zbytečně poztráceli, takže výsledek by byl velmi pravděpodobně ještě horší. Vždyť v loňské sezóně hrál lépe než Auba i tragický Laca. A útočníky jsme měli ještě dva, ne žádného.

Reagovat
Nikikrew

Arteta by s nim samozrejme ze nepocital do dalsej sezony, Eddie by nemal dovod odist . Akych 2 utocnikov sme mali? Martinelliho ktory hral vyborne na kridle?

Vies citat prosim ta s porozumenim? Ja som povedal ze tam mohol prist obcas z lavicky kedy by sme dobiehali vysledok, nie branili samozrejme. A co sa tyka tych golov, Lacca bol tragickejsi ako Auba. V klucovych momentoch viackrat zavahal, ale pre tym bol cennejsi

Reagovat
Nizzie

To jsem pochopil, že by s ním z tvého příkladu nepočítal do další sezóny, ale na věci to nic nemění. Eddie byl ještě v lednu přesvědčený, že nepodepíše novou smlouvu a odejde po skončení sezóny jako volný hráč, protože nehrál a nedostal pořádnou šanci. Tu šanci nakonec dostal i tak jen díky tomu, že se zranil Laca, kdyby se nezranil, pravděpodobně by i tak odešel. Kdyby byl v kádru ještě Auba, je to už naprostá tutovka.

Dva útočníky jsmě měli, Nketiaha a Lacazetta.

A ty umíš číst s porozumněním nebo jen nedokážeš přeložit češtinu? Já tvoji myšlenku pochopil a bez ohledu na to, zda by tam šel Auba v době, kdy bychom bránili výsledek, nebo kdy bychom potřebovali vstřelit nutně gól, bychom s ním ve většině případů hráli o 10, protože byl marnej. Tvrzení, že Laca byl tragičtější je úplně wtf. Laca za 30 zápasů 4+7, Aubameyang za 14 zápasů 4+1. Rozdíl je ale v mezihře, o čemž svědčí i asistence, kdy Lacazette byl schopen pro spoluhráče šance vytvořit a připravit i goly. Vybojoval taky čtyři penalty, Aubameyang 0. Oba neproměnili 6 tutovek, Auba za 14 zápasů, Laca za 30. Neříkám, že ten rozdíl je nějaký rapidní, ale jestli mi tady někdo jde tvrdit, že byl Laca marnější než Auba, tak za mě jednoznačně buď neviděl ani zápas, nebo není při smyslech. A ještě napíšeš, že pro tým byl Auba cenější. Džízis.

Reagovat
Nikikrew

Pekne, tak si teda potvrdil ze nevies citat s porozumenim. Posledna veta bola myslena na Laccu logicky, asi ti to ale nedoslo.

Co sa tyka tragedie, tak som to konkretne myslel na goly. Lacca 4 goly za 30 zapasov, Auba 4 goly za 14 zapasov, zakladnu matematiku azdam ovladas

Eddie bol minulu sezonu marny, ako sme frflali ze podpisal 100k na tyzden. Lacca logicky bol utocnik cislo 1, stale musis mat nahradu na lavicke ze?

Reagovat
Nizzie

Ano, ta poslední věta mi nedošla, to přiznávám. Myslel jsem, že to, myslíš na Aubu. No, tys to myslel na góly, a já to myslel na celkový přínos, protože Aubameyang se za 14 zápasů přičinil o pět gólů, Laca za 30 zápasů o 11 gólů, což je sice téměř shodný přínost, ale jak sám píšeš, tak byl Lacazette pro tým cenější přinosem a disciplínou především.

Eddie byl minulou sezónu marný, dokud nehrál. Pak mu dal Arteta šanci a on se chytil a nakonec z těch tří měl statistiky dokonce nejlepší tuším, nebo minimálně srovnatelné. Laca byl útočník číslo jedna, Nketiah číslo dvě. Pořád píšeš, že měl Auba zůstat, že nebyla náhrada do útoku, ale byla, byl to Eddie, a bylo to tak už v době, kdy Auba ještě v klubu byl, prostě ho ti dva z týmu vytlačili z různých důvodů. To, že byl dle tebe marný, neznamená, že se nepočítá. Marný byl i Auba a pořád bys ho počítal.

Reagovat
Bakary3

Viz můj poslední koment na Nizzieho - a čemu by to jako pomohlo?

Mít tam borce, kterej opakovaně porušuje týmový pravidla? A ještě k tomu hraje hovno?

Lacca i Eddie byli přínosnější než on a povedlo se zbavit problemovyho hráče, což bylo v dlouhodobým horizontu důležitý.

Navíc objektivně, velkým problémem byla absence Thomase, ne auby, který už dlouho předtím neukázal vůbec nic a ještě dělal píčoviny

Reagovat
Nikikrew

Ja teda referujem na ten polrok, ziadny dlhodoby horizont. Eddie bol platnejsi v medzihre, golovo to nebola taktiez ziadna slava a to presne nas stala LM, chybajuce goly v poslednych zapasoc (nula na Spurs, CP a Newcastle).

Mne by nevadil ten Aubov odchod, vadilo mi ze neprisiel niekto aspon na hostovacku. Moze si hovorit kto chce co chce, LM bola velmi blizko uz minuly rok. Pre mna neobhajitelne

Reagovat
Nizzie

Za nulu na Spurs může taktické nezvládnutí zápasu ze strany Artety a Holdiniho, CP a Newcastle byl především průser v absenci KT a TP. Neříkám, že gólovější útočník by to třeba neuhrál, ale ten hlavní problém v útoku nebyl. Do jejich absence jsme dávali i góly.

LM jsme prostě neztratili Aubovým odchodem, naopak, díky jeho odchodu jsme alespoň měli nějakou šanci na ni.

Reagovat
Bakary3

On to Frony níž napsal dobře, prostě musel odejít a nebylo o čem.

I tak tam za něj zůstali Laca a Eddie.

A jelikož klub na dalším útočníkovi pracoval a je zřejmý, že nic nevyšlo, nevím, jestli něco vedení vyčítat.

Problém číslo 1 byl auba, tak moc měl klub rád, že dělal takový píčoviny a dostal ho do takový pozice...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Vycitat mozem to ze nahanali Vlahovica a nemali ziadny backup, resp bol Eddie

Reagovat
Bakary3

Tak to vycitej.

Že sel auba bylo jedine dobře.

A nakonec, že dostal Eddie šanci vlastně taky, jinak by neukázal, co umí a dost možná by byl pryč.

Takže ve finále, kvůli jedny neúčasti v LM zůstal hráč, kterej je skvělej, Dre a v klubu zůstane, jak ho vidím, podstatnou část kariéry - nemám problém.

Ale ty stejné prostě budes hledat mínusy, že ti odešel miláček, tak je to asi jedno.

Reagovat
Nikikrew

Auba nebol moj milasek ked uz to takto najdes, cista demagogia z tvojej strany ale co od teba cakat.

Nikde som netvrdil ze Auba ma ostat, kritizoval som vedenie ze nenasli poriadny back up do tak dolezitej casti sezony

Eddie ako ten vas back up sa presadil v tej 1/2 sezone v 3 zapasoch!!! Lacca mozno raz / 2krat?

Kritizujem zly januarovy prestupak co ide na vrub Artetovi a vedeniu. Chybali nam 2 body na LM, co ty vyzera ze beries v pohode, ja urcite nie pricom stacilo lepsie zvladnut ten Januar, horsi by sme urcite neboli, mohli sme iba benefitovat

Reagovat
Bakary3

Co ode mě čekat? Nevím o tom, že bych ti tu něco hroznyho provedl

No vidíš, Eddie 3x, Laca 2x, upřímně si nemyslím, že by auba byl úspěšnější.

Navíc u Lacazetta se teda neskutečně opomíjí jeho přínos v kombinaci a práci bez míče, on připravil velký množství gólů.

Jinak k těm výše uvedeným číslům si dovolím tvrdit, že fakt nechyběl backup, ten si dělali laca s eddiem navzájem, ale top útočník, který by zaznamenal těch gólů víc.

A to bylo hodně složitý v zimě někoho takovýho sehnat, krom toho si nemyslím, že ikdyby se povedl vlahovic nebo Isak, hned by zářili.

A tohle by fakt neřešilo ani setrvání auby.

Takže pro mě by fakt backup pro útočníky, kteří měli být svoji tehdejší kvalitou spíš backup, nic neřešil.

Reagovat
Nikikrew

,,Ale ty stejné prostě budes hledat mínusy, že ti odešel miláček, tak je to asi jedno." toto je take no...

Kebyze skoncime 5 o 10 bodov, fajn v pohode aj bez toho noveho utocnika, ale 2 body dost mrzia. A ano Eddie ani Lacca nemali nato byt cislo 1 ktory by nas doviedol do LM a suhlasim ze v Januari by sme nikoho takeko asi neangazovali, ale ked to neslo Laccovi (golovo) tak mohli aspon niekoho na hostovacku priviest, skoda.

Lacca bol prinosnejsi , to som napisal vyssie, ale tie goly nam v tej rozhodujucej casti chybali ( a nie len to, injury Parteyho bolo este zavaznejsie).

Reagovat
Bakary3

Ok, za to se omlouvám, nechal jsem se unést.

No tak aspoň se snad shodneme na následujícím:

- auba s jeho chováním jít musel

- Laca i Eddie nebyli ideál

Nesouhlasím ale úplně s tím, že aspoň NEJAKA hostovacka.

To si myslím vedeni zkoušelo, ale kdo ti půjčí na půl roku v zimě útočníka tak kvalitního, jaký byl zrovna potřeba, s vědomím, že v létě ho stejně Arsenal nekoupil.

Takže v tomhle si nemyslím, že v tomhle by ta nějaká hostovacka měla být spása.

Ten Thomas, to byl pruser, no.

Reagovat
Nikikrew

pisalo sa o Moratovi z Juve. Aj ked je to obcas kopac a vela ludi z neho robi drevo, uplne nesuhlasim a ako kratkodoba vypomoc by bol fajn. S peniazmi by problem nebol

Reagovat
Bakary3

Třeba jo, to se můžeme dohadovat, neví nikdo.

Já si umím představit, že v těch klíčových chvílích, kdy to bylo potřeba, by se úplně posral

Psal se i Raúl de Tomas, asi další, nedokážu ale posoudit, jestli by někdo z těch jmen byl fakt ten jazýček na vahách, jak moc je vedení chtělo, jaký byly podmínky jejich klubu...

Vcelku když vidím, jak teď vedení pracuje, si říkám, že tehdy ty možnosti asi moc nebyly, jinak by snad něco zvládli, ale kdo ví.

Reagovat
Nizzie

Ale najednou mávnutím proutku poté, co se ho nepodařilo prodat a o co on velmi stál, by byl příkladným profesionálem a ze střídačky by tam sypal gól za gólem víš.

Reagovat
Frony

Arteta jasně řekl, že není šance aby se Auba vrátil do týmu, nechápu jak může být řeč o tom, že by zůstal ještě půl roku a byl dokonce na lavičce. To v týmu totiž přesně potřebuješ, kapitána který tě nerespektuje a porušuje pravidla kdy se mu zachce.

Reagovat
Nikikrew

S tym ja problem nemam, ide mi cely cas o nedostatocny golovy back up pocas toho obdobia

Reagovat
Frony

Nevěřím, že by Auba tu roli dokázal plnit, bohužel se nezvládl přestupák s Vlahovičem, ale Auba musel jít za každou cenu.

Reagovat
Nizzie

To ale dotyčný nechce pochopit. Já chápu jeho rozhořčení, že nepřišel útočník, že se kvůli tomu neudělala LM budiž, byť za mě je ten důvod někde jinde (absence v tu dobu klíčových KT a TP), ale ten argument, že by to vytrh Auba, kdyby u nás půl rok zůstal?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kissak

nadsázka s ironií chlape jinak jak píše Chobota skutečně vám k dosažení LM nechybělo

Reagovat
Bakary3

Ok

Reagovat
Swarley

Tezko rict, jak by si vedl, kdyz by byl Arteta vyhozeny, jak jste chteli

Reagovat
Nizzie

Vyhození Artety chtělo jen pár individualit. To je jako bych já tvrdil, že těžko říct, jak byste si vedli, kdyby u vás zůstal Roncek, jak jste chtěli. Stejný bullshit.

Reagovat
Swarley

Neni to stejny, ale to tvoje je blbost, to mas pravdu

Reagovat
Nizzie

Obojí je blbost, ale nechám Tě při tom.

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, lebo tvoje je celospoločenský konsenzus, ty šašo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

neuveritelne vyplody fakt.

Reagovat
Swarley

na to jaky hovna pisete o MU, tak jste strasny nezvladajka ohledne Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

Naozaj by mi to bolo jedno, keby si tu túto swarleyovinku napísal 1x. Alebo 2x. Alebo 5x. Ale niekde po dvadsiatom raze, čo ťa tu vidím napísať tú istú hlúposť, mi nedalo, aby som nezareagoval. Prepáč za nezvládanie teda.

Reagovat
Swarley

Kdyby se to tady nepsalo, urcite bych to tak nevyuzival, cili blbost to neni, rozhodne to tady bylo... roky jsem tu cetl fantasmagorie o kupovani rozhodcich a podobny teorie, to moje ma alespon realny zaklad, ja si to nevymyslel..

A prehanka, ze jste to psali vsichni? Ale prosim te, nejsi tu prvni den, absolutni klasika i z vasi strany...

A ty reakce, jak je to vsechno neuveritelne, pohorsujici a jak jsem jen mohl... Po tech letech hoven, co jsem cetl a ctu na adresu MU... Nejen ohledne Artety u vas pokrytectvi nezna hranic

Reagovat
J0EL

Tolko textu a pritom sama ublizenecka hovadina ale toto tebe aj tak ide najlepsie.

Reagovat
Swarley

Ja jsem rad, ze zrovna ty se v tom vzdycky tak najdes a hned se dobrovolne prihlasis

Reagovat
J0EL

Na podobne sracky proste musim zareagovat. Zial, u teba to je uz snad kazdy prispevok. Venuj sa uz konecne radsej United.

Reagovat
Swarley

Ale prosim te, vis ze to na tebe dokonale sedi a tak ti to neda a musis zareagovat... Tyhle vymluvy zkousej na nekoho jinyho

Reagovat
J0EL

Nesedi, Artetu som nevyhadzoval (na male som mal asi minuly rok po Evertone tiez zhodou nahod), dokonca aj Emeryho som dlho branil.

Takze tieto svoje fantasmagoricke tvrdenia/vymysly si strc do prdele

Reagovat
Swarley

jo jo, pak ti to dohledam a zase budes tvrdit, ze to bylo vsechno jinak, to uz mame taky za sebou

Reagovat
J0EL

Nemusis, vravim ze po Evertone som to uz nedaval, na to si pamatam. Ale ze sme ho vsetci vyhadzovali je bezbrehe zovseobecnovanie a proste len dalsia z tvojich tliachanin

Reagovat
Swarley

a ze to delate naprosto pravidelne taky chces dohledat nebo se k tomu taky radsi dobrovolne přiznáš sam?

Reagovat
J0EL

Ze sme ho pravidelne vyhadzovali? To ako vazne? Ked to napisu 2-3 ludia zo 100 po zlej serii, je to mozne takto zovseobecnit? A je to pravidelne? Naozaj ides skusat taketo nezmysly a strapnovat sa este viac?

Takto to ale nefunguje. Ja tiez nebudem tvrdit, ze vsetci Cesi su sprosti, len preto, ze ty si

Reagovat
Swarley

K tomu bezbrehemu zevseobecnovani ty hlavo

Reagovat
bbbauch

Presne po tom Evertonu jsi psal Arteta out, palcovalo ti to celkem dost z vasich aktivnich uzivatelu tady a treba Bakary3 ho posilal primo doprdele

Reagovat
J0EL

Ved vravim nieco ine? po tej serii uz dosla trpezlivost aj tym najvernejsim A stale to bola skor emocna reakcia ako prianie v tej chvili. Ved hned tyzden/dva nato, som ho zase obhajoval, ked odobral pasku Aubovi.

Kazdopadne stale to nemozes brat tak, ze sme ho vyhadzovali. Takych, ktori to napisali viackrat tu bolo fakt len zopar.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

slovy Cimrmana: tam se psalo veci... Kdo zpusobil, ze i sam nacelnik vydaval tak zcestne komentare na EF?

Reagovat
J0EL

ved vravim, emocie

Reagovat
Mastný Chobot

Takže nakoniec to je tak, že ty nezvládaš to, čo ľudia píšu o MU, a toto je tvoj obranný mechanizmus

Reagovat
Swarley

skoda, ze s tim Artetou to bylo z vasi hlavy, ale jako pokus dobry

Reagovat
Gunner14

"roky jsem tu cetl fantasmagorie o kupovani rozhodcich a podobny teorie, to moje ma alespon realny zaklad, ja si to nevymyslel.."

to je vul

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Tak rozporovat zrovna tohle, mas tam odkaz

Reagovat
Gunner14

Tak u me tam zadny komentar Arteta out neuvidis a ani zadny palec nahoru, ani v jinych clankach. Ja tu dostaval vysmechy, kdyz jsem psal, ze brzo budeme utocit na titul skrz to jak to Arteta prebudovaval takze ne opravdu to vsichni nepsali.

+ ja jsem se smal hlavne ty prvni casti, ze pusobis urazene a lezi ti fans Arsenalu v zaludku

Reagovat
Swarley

Tu prvni cast mas taky vysvetlenou o kousek vys, neni potreba to porad opakovat...

A druha cast jestli ma byt o urazenosti, ze nekdo vymysli nepodlozeny fantasmagorie... Ok, myslel jsem, ze ti nejdou jen počty...

Reagovat
Gunner14

To teď budeš psát pod všechno?

Reagovat
Swarley

Bohuzel jsou ty tvoje problemy venku, uz to nemas ve svych rukou

Reagovat
Bakary3

Protože napíšeš nesmysl a někdo ti napíše, žes napsal nesmysl?

To je teda hrozný nezvládání, snad ti za to příště někdo dá palec nahoru, aby ses nerozbrecel.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
Front hell

Vidíš jak jsou si fanoušci Arsenalu a United podobní

Reagovat
Front hell

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

v tomhle ma pravdu. Auby se museli zbavit no matter what. Rozmrdaval to tam, takovyho hrace v kadru nechces. Navic pak ani tu produktivitu nemel.

Reagovat
Bakary3

Takže rozmrdaval, museli se ho zbavit, ale nahoře máš s mým příspěvkem o neprofesionálním picusovi problém

Tak už si vyber, co se ti hodí.

Reagovat
Busby babes

byl u vas pet let proboha. problematickej byl posledni rok a pul.

Reagovat
Bakary3

Takže 1,5 roku z 5 a navíc jeho konec v Dortmundu je pro tebe pro tohle označení jako málo?

Zajímavý, byl bych velmi zvedavej, kdybych na to v praci rok a půl sral, co by se o mě asi tak říkalo.

Reagovat
Busby babes

ctes vubec co pisu nebo ne? Ja s tebou souhlasim, ze jste udelali dobre, ze jste ho prodali. Posledni cca rok a pul byl za a spatnej a za b delal problemy i mimo hriste a tak. Ale prvni 3 sezony u vas byl dobrej a problemy s nim nebyly, ne?

Reagovat
Bakary3

Ano, já mám zas pocit, že nectes, co píšu já

To beru, ale nemyslím si, že jak jsem ho označil je vzhledem k jeho chování, a opakovanýmu, mimo. O to jediný mi jde, že ses tam na mě skrz tohle obořil

Reagovat
oddy

Reagovat
Lexi Belle

Hlavně ať vyřadí číslo 9, to už je vážně prokletí. Zvlášť když si vzpomenu na Bouhlarouze nebo Sidwella

Reagovat
Kiss Me Polka!

Konečně

Reagovat
Švejk :)

Komix klub

Reagovat
Talker

Musím tvrdě přemýšlet o hráči, který byl konzistentně tak useless na hřišti, jako Auba. On fakt neměl jediný dobrý výkon, bylo to buď "dá gol nebo to je hra v deseti".

Reagovat
Svatej

Poupravím

"dá gol a je to hra v deseti" a nebo "nedá gol a je to hra v deseti".

Reagovat
Talker

Když dá gol, tak je tam alespon nějaká užitečnost.

Reagovat
GrimeBaller98

Nothing personal

Mej se ty sasku, kryso zasrana

Reagovat
ACSeRw!n

vetsi fnukna, nez Lukaku a to uz je co rict

Reagovat
Kucka

Fňukna, protože chce hrát a ne být na tribuně?

Reagovat
ACSeRw!n

je to tak

Reagovat
Greny

Tak měl hrát když dostal šanci.. z toho to vypadalo že chce spíš tu tribunu

Reagovat
John Obi Mikel

Potter ho zničil

Reagovat
7-Real-17

Mohol si ešte Seriu A zahrať, mal by to komplet

Reagovat
Shevchenko

V AC si zahrál aspoň pár přáteláků.

Reagovat
Hachim Mastour

Smutné, že taký kvalitný hráč nikdy nevyhral ligový titul. Snáď aspoň v Amerike

Reagovat
jk

HK10™

Reagovat
Busby babes

ten nam ji uz pristi rok vystrili.

Reagovat
Hachim Mastour

Kane má minimálne o štyri roky viac času

Reagovat
Busby babes

Kane muze hrat jeste 10 let, jen ma tak 3-4 roky, kdy bude tim, na kom to stoji. pak uz se da cekat, ze pujde vykonnost dolu a nebude mit tak dulezitou roli..

Reagovat
kattos

Nechci nic říkat, ale v PL hrál základ jen 5x a z to 4x proti týmům top 7

To byl celkově fakt tak mizernej že těch zápasů nemohl dostat více?

Reagovat
Whitemedia

Měl to úplně na háku, línej na krok, ztráta času s takovým frajerem. Netuším, jestli to bylo tím, že mu vyhodili Tuchela a nebo je už prostě jen línej.

Reagovat
FC Porto FC

Ať už vypadne. Neuvěřitelný že někdo čekal že tohle může vyjít

Reagovat
iamek

Jamie Carragher on Lisandro Martínez: "I think he's been brilliant. To be that small and play centre-back you've got to be a special player. I didn't think someone that size could cope in the Premier League and he has coped."

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/feature-man-utd-ranking-erik-ten-hag-martinez-casemiro-fernandes-maguire

He was no.1 in July even before his Premier League debut on account of his relationship with Ten Hag and the absolute shambles United’s defence had become and, as the Premier League’s best central defender right now, he remains Ten Hag’s most important player. Size isn’t everything, apparently.

Alongside Martinez, Varane has formed arguably the best defensive partnership in the Premier League.

Reagovat
VersaceChain

Je skvely

Reagovat
Kuchta

Kašpar

Reagovat
Busby babes

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-02-09/jim-ratcliffe-taps-jpmorgan-goldman-to-advise-on-man-united-bid?utm_source=website&utm_medium=share&utm_campaign=twitter

British billionaire Jim Ratcliffe has lined up banks including Goldman Sachs Group Inc. to provide debt financing for a bid to buy Manchester United FC, a person familiar with the matter said.

The banks are prepared to back a takeover offer with bonds and loans, according to the person, who asked not to be identified discussing confidential information. If a bid is made, the banks will cover the value of Manchester United’s existing debt—which stands at roughly $800 million—and potentially go much higher, they said.

Goldman Sachs is also advising Ratcliffe alongside JPMorgan Chase & Co. as he studies the feasibility of an offer for Manchester United

Jim si chysta munici. Tak sand bude stacit no...

Reagovat
Zaschrona

Bylo by fakt vtipný, kdyby to koupil na dluh a pak ten dluh zas převedl na vás.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ashburtongrove

Bylo by vubec realny tam prevest dalsi takto obri dluh kdyz se ten puvodni takhle nafoukl?

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

diky

Reagovat
mithro

to uz by mu snad dnes nepreslo.

Reagovat
Busby babes

Burnley tusim takhle koupili loni.

Reagovat
chicuita

Reagovat
r.mrazik

je to vlastne dobre? novy majitel,ktery uvali na klub (ok,na spolecnost,ale...) dalsi a vetsi dluh?

Reagovat
Swarley

Tak strasne zalezi na tom, jak s tim chce pracovat dal... Ten dluh vuci velikosti klubu vyrazny problem nebyl a neni, protoze kdyby byla ochota se ho zbavit, tak je daaaavno pryc... Ale Glazerovci vsechno navic vypumpovali a na dluh srali...

Pokud to bude nekdo brat jako dlouhodobou investici, tak te ten dluh nejak srat nemusi... Ale tak samozrejme tohle budou mit pripadni zajemci trosku propocitano...

Reagovat
r.mrazik

no prave, u županů si muzes byt jisty,ze do toho nalijou prachy

u Ratcliffa fakt nevis...

Reagovat
Swarley

Tak jasny no, u nej by se určitě cekalo nejake postupne zlepseni situace, u zupanu ten efekt bude v podstate hned

Reagovat
Hlahart

Dluh bude mít mateřská společnost a na ní se taky bude úročit. United tak budou v tomhle v pohodě. Jen je otázka, jak čekají, že se jim tahle investice vč. umoření dluhu s úroky z United vrátí no

Reagovat
Busby babes

presne. bud si bude vytahovat penize z United, coz zalezi kolik a jak a taky jak bude klub jako takovy ridit.

Anebo pocita s tim, ze to v budoucnu proda a tam udela ten zisk... No a pak je tu idealni moznost, ze jako 70 lety celozivotni fanousek United a clovek z Manchesteru si chce postavit pomnicek...

Reagovat
r.mrazik

prijde mi to jen jako papirova zalezitost...

sice dluh bude mit materska spolecnost,ale bude placeny z penez z United

Reagovat
Hlahart

No to papírová záležitost teda není, protože pro ten penězovod z United musíš najít nějaký titul.

Reagovat
r.mrazik

ted nechapu

Reagovat
Hlahart

No z peněz united nejde jen tak platit dluh někoho jiného

Reagovat
Busby babes

majitel si vyplati zisk a s tim si pak bude delat co chce.

Reagovat
Hlahart

Jenže to taky nemůžeš kdy se ti zlíbí + je otázka co bude s těma akciemi na trhu. Divil bych se, kdyby United byly v takovým každoročním zisku a net assetu pro rozdělení, že by se jim to vyplatilo financovat tímhle způsobem. Ale pokud jo, tak já xkrát říkal, že s tímhle nemám problém.

Reagovat
Busby babes

tak klub pujde v pripade noveho majitele z burzy, to je temer jiste. Nebude duvod proc na burze dal byt.

Reagovat
Hlahart

To je to nejmenší

Reagovat
Busby babes

to vsechno zalezi na detailech. Ono se to takhle neda rict. Ono tyhle velky nakupy spolecnosti nefunguji tak, ze si jedna firma rekne: koupime je a vezme cash, co ma na uctech a koupi... pokud nejsi ropny sejk, tak proste mas vzdycky nejaky externi financovani, ktery treba jistis casti svoji puvodni spolecnosti nebo tak.

posledni a tak verejnej byl nakup Twitteru, kdy Elon defakto platil akciema tesly, ale pres banky a investory ze Saudske arabie tusim.

Reagovat
r.mrazik

no ja to chapu

ale to nic nemeni na tom, ze novi majitele kupuji klub za raketu,ktery ma velke dluhy a vlastne na dalsi vetsi dluh...

co si budeme rikat...fotbal neni byznis na vydelavani (krome velmi malo klubu)...a spis bude potreba do United investovat velky prachy

no...Muskovi se to tady slusne vyplatilo nakonec

Reagovat
iamek

Tottenham have announced that Yves Bissouma will have surgery on his left ankle on Friday.

Reagovat
jk

V CHL bude muset na hřiště Skipp nebo Sarr, Hojbjerg má stopku.

Reagovat
Hlahart

Zatím to vypadá, že tu částku 5mld liber je ochotno za United zaplatit minimálně 5 subjektů. Mimo Katařanů i Ratcliffa i Saudové, což je teda imho ještě horší. Už ani nevím, co je nejlepší varianta. Asi aby to Glazerové prostě prodali a obratem koupili Liverpool? (tam je mimochodem nějaký podezřelý ticho furt)

Reagovat
Busby babes

U Poolu se bude cekat, kdo odpadne u nas no.

Reagovat
r.mrazik

ja si fakt nejsem vubec jisty..

Ratcliff si na to musi pujcit s dalsimi lidmi...takze z klubu taky pak bude chtit penize

aby to nebylo horsi jak pod Glazerama

Reagovat
Hlahart

Jo je otázka, jak tu svoji investici bude chtít do budoucna zhodnotit. Za mě je koupit + vyplácet dividendy teda naprosto normální, no Ale zároveň si myslím, že United jak zas obrovský prostor na vyplácení dividend taky nemají, aby to bylo jenom v tomhle pro ně zajímavý

Reagovat
r.mrazik

no prave

proste aby to nebyl dalsi Ashley

Reagovat
Dawon

No minimalne ve fotbale to normalni neni, jsme defacto jediny tym, kde se dividendy vyplaci...mnohem beznejsi model je nakoupit a prodat po x letech se ziskem, tak ja to ted dela FSG

Reagovat
Hlahart

Já vím, že není

Reagovat
Maresma

U nas se zatim mluvi jen o Kataru.

Reagovat
aragorn

FSG chce pravděpodobně prodat pouze menšinovou část . Prodej celého klubu je až druhá možnost.

Reagovat
Busby babes

en Hag: "I don’t expect [that Antony, Martial & McTominay will be available], but we have some days — I don’t expect it and if I can oversee it until now I don’t see any new problems coming up. Barcelona? I think same answer. I can't say for 100 per cent but I don't expect it."

Sancho se vratil v pravej cas. Na Barcu aspon bude Case.

Reagovat
Busby babes

Anthony Martial has suffered a hip injury, Antony has a leg problem and Scott McTominay has an unspecified injury

Reagovat
wild

povolajte Greenwooda

Reagovat
Swarley

ale jako jak tohle chceme v te osekane sestave zvladnout, to bude mazec

Reagovat
Kinky7

Hezky Pep!

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ole_was_right/status/1623878806896365569

Now, in order to purchase these shares from the Glazers, any interested party will need to retain an underwriter. An underwriter is a financial institution, which assess risk for entities and individuals seeking to make high-value purchases. They assist in the exchange of securities (cash for stock), as well as debt equity (loans for stock) and debt financing (debt for repayment + interest). That’s where Goldman Sachs will likely come in. They’re amongst the largest underwriters on the American Market, and they can provide any of the

aforementioned financial services. JP Morgan also offers underwriting for securities; though, they’re inferior to GS, imo. This is speculation on my end; but, my bet would be that GS underwrites the transaction, while JP provides financing when necessary.

dobry vlakno o moznem financnim pozadi toho proc Ratcliffe zacina spolupracovat s GS a JPM.

Reagovat
Busby babes

SJR, he could either pay off the debt immediately, or refinance it (this would obviously have to be prearranged with current creditors, which seems to be the least-likely scenario, based on reports). So, it’s likely that SJR will repay the debt via financing

from a third party, rather than the original creditors. This is relevant for a variety of reasons. First, it contextualizes JP and GS’s involvement in the transaction. As the hypothetical underwriter, GS would alleviate liability from the purchaser and seller alike; and would

function to inform the purchaser on the risks of the transaction. JP, as the hypothetical lender, would provide the capital to cover the amounts owed. As I said, reports indicate that SJR wishes to alleviate the club of its debts. So, it’s likely that INEOS would assume this

Liability. This is massive for the club. First INEOS has significant revenue (~18B/year) and assets under management (~17B). So, it’s unlikely that the club would need to supply dividends (~21m/year); and it would have no duty to service the debt (which started at 113m/yr and

Was refinanced down to ~28m/yr). On top of this lack of need for the club to pay out, the debt itself (for those who care about INEOS’s long-term financial stability) would be set at much more favorable terms because it would be coming from a single lender (as opposed to

Many VC creditors + banks under the LBO).

Alternatively, SJR/INEOS could simply cover the cost of this financing by conveying shares of MUFC to the financier. This would be the dream scenario, but, it seems unlikely as things stand.

Reagovat
Gunner14

ESR a Nelson v plnem treninku a Jesus zpatky na hristi

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten ESR už mě sere

Reagovat
iamek

Hannibal dneska parádní zapas

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/stopthatfooty/status/1624144828991737863

hezky to trefil. ten golman si o to rikal.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nic než kiks gólmana

Reagovat
Wazza228

I když na tom má velký podíl, tak furt to chtělo dobrou myšlenku a techniku to trefit.

Reagovat
iamek

Koukal jsem a nejlepší na hřišti. Dělal si tam co chtěl.

Reagovat
Hlahart

Co přesně hraje za pozici? Respektive typově by nahradil koho? Eriksena?

Reagovat
iamek

V mládeži spíše hrál AM, ale teď hodně střídá AM a CM. Já bych ho spis viděl místo Eriksena. Musí ale dělat něco s hlavou, protože dostane moc žlutých. Letos už 9. V mládeži dostával zlute a červené jak na běžícím pasu. Měl tenkrát i pohovor s Olem a Buttem, ale asi to moc nepomohlo.

Reagovat
Wazza228

ETH ho hrál v přípravě na hrotu, co? jinak taky jsem Birmingham asi 2x letos viděl a je tam spíš CM, takže pozice Eriksen/Fred no. Technicky je oproti ostatním z Champu úplně jinde, ale furt mi přijde, že silově ztrácí, což pak "vynahrazuje" svojí agresivitou, kdy se nechá hodně rychle vyprovokovat. Jsem zvědav na přípravu, zda dostane šanci (to stejné Amad), ale i tak si myslím, že další rok půjde opět hostovat (tentokrát by ale mohl do PL).

Reagovat
r.mrazik

Seriálové OT:

Kompletní druhá sezóna Legend of Vox Machina

Začátek druhé sezóny Mayor of kingstown

A překvapení na Apple TV : naprosto skvělý the Shrinking (mix Ted Lasso a Afterlife...seriál píše Roy Kent z Lassa)

Reagovat
Whitemedia

MoK

K tomu druhá řada Clarksons Farm

a nové Happy Valley

Reagovat
Taiger

Nic ve zlým, ale tipnu si že vám oběma s mrazikem je nad 45

Reagovat
Whitemedia

Když to sečteš, tak určitě je.

Reagovat
Whitemedia

A už drž pi4u klaune.

Reagovat
Taiger

Why you mad?

Reagovat
Taiger

A drž piču klaune

Reagovat
Taiger

btw, radši bych si dal Star Wars, než to co si zmínil, horshittttttt

Reagovat
r.mrazik

Když jsme u toho věku, tak tobě je 13?

Reagovat
Swarley

A mentalne 9

Reagovat
Front hell

Reagovat
Taiger

Já myslel, že jsme zadobře:/

Reagovat
Swarley

Neboj, prejde se na novy EF a ja jako spravny duchodce si s tim neporadim

Reagovat
Taiger

Společně jsme urvali hlášku roku a ty mě takhle hodíš pod vlak...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Taiger

WTF, já myslel, že jsme taky zadobře? Však Jordan Peterson a tak

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

<3

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Taiger

Taky jsem myslel, že jsme zadobře :/

Reagovat
r.mrazik

Však já proti tobě nic nemám.

Reagovat
Taiger

Urazil si mě a já myslel, že už jsme kamarádi...

Reagovat
r.mrazik

Ok

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Taiger

čus, ty si kdo?

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Clarkson farm 2 je uplna parada dlho som sa tak nezasmial

Reagovat
Byleth

Legend of Vox Machina je naprostá pecka.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

Pep dnes na tlacovke isiel

https://twitter.com/tariqpanja/status/1624054031084658690

Pep may be mistaken here. He refers to Abu Dhabi taking over the club. Manchester City have insisted Abu Dhabi doesn’t own Man City, but it is owned by Sheikh Mansour in a private capacity. Mansour has been to watch his team at home once in 14 years.

Or Pep is correct and Man City is owned by Abu Dhabi after all, and what we’ve been told repeatedly in an organised and clear fashion over the last 14 years is incorrect. Who knows

Reagovat
Busby babes

kdo videl vic zapasu, Mansour nebo Glazerove?

Reagovat
Kinky7

Videl bych to na Mansoura ale pokud myslis primo na stadionu tak tam byl MAnsour asi jen 3x

Reagovat
Busby babes

myslel jsem primo na stadionu... i tak bych rekl, ze ty 3 navstevy budou stacit...

Reagovat
Busby babes

jinak Pepek rika, ze pokud zjisti, ze mu lhali, tak druhej den konci... takze o tomhle vsem celou dobu vedel?

Reagovat
Kinky7

tak Pepek tvrdi ze jsou nevinni

Reagovat
Kinky7

jinak potvrzujes Pepova slova -

"What's happened since Monday is the same as what happened with Uefa. We have already been condemned.

"You have to understand that 19 teams in the Premier League are accusing us without us having the ability to defend.

"We are lucky we live in a marvellous country where everyone is innocent until proven guilty.

"We didn't have this opportunity, we are already sentenced. I am fully convinced we will be [proven] innocent."

Reagovat
Busby babes

akorat, ze tohle neni pravda. UEFA ma casovej limit, prisli na porusovani pravidel, jen to bylo v te dobe uz starsi nez tech pet let. takze to bylo promlcene. PL zadny casovy limit nema, takze to je jine.

Reagovat
Kinky7

hele ty to beres tak jako ze tech 100+ charges nejsou charges ale sentences. proste vinen a nazdar. Btw pokud je neco time barred tak to znamena ze se tim soud nezabyva z duvodu casoveho limitu ne ze to tak bylo ci nebylo.

Reagovat
Busby babes

wtf? to si jako nemuzu udelat nazor na zaklade toho, co o tom vime? Ta fakta jsou znama roky, mame primo emailovou komunikaci vedeni City s vedenim jinych spolecnosti patrici Abu Dabi jako je Etisalat a tak. Jako kdo tohle nevidi, je fakt slepej.

Reagovat
Kinky7

mame cast ukradene e-mailove komunikace.

nedelam si iluze ze napriklad sponzorske smlouvy jsou nafukovany co to jde aby se FFp obeslo ale to neni totez

Reagovat
Busby babes

mame cast komunikace kdy CEO CIty pise, ze potrebuji aby Etisalat zas poslal dalsich asi 40 mega aby se vesli do FFP. mame dukazy o tom, ze hraci a manageri meli vedlesji prijmy od spolecnosti patrici vasemu majiteli, misto aby to slo pres ucetnictvi City a tak... co vic jako chces?

Reagovat
Kinky7

tak ten dukaz o tech hracixh a manazerch jsem jeste nevidel.... Videl jsem cast ukradenych mailu ktere byly ale udajne upravene. Toure i Mancini to mimochodem taky popreli.

Reagovat
Busby babes

tak ze to Toure i Mancini popreli je jasne, nezdnanene prijmy...

Reagovat
Kinky7

tak ja chapu ze jakykoli dukaz je pro fandu UTD duvod aby City vykopli nejmene z planety zvlast po tom Agyho golu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kinky7

ja si pockam az probehne soud a uvidim

Reagovat
r.mrazik

Nepotřebuješ soud, abys dokázal říct, co je chování mrch

Reagovat
Kinky7

Tak pokud to bereš takhle tak je vrcholový fotbal amorální už poměrně dlouho

Reagovat
r.mrazik

No to ano, už třeba od doby Romana v Chelsea

A city a PSG a další se županama to dotáhli ještě dál

Reagovat
Kinky7

to nezpochybnuju. ale jestli sis vsiml tak takhle hodne se jde jen po city. Po chelsea v zacatcich ci PSG a jeho nakupy Neymara Mbappeho takhle ostre nikdo nesel. ze city se chovali amoralne to nezpochybnuju.

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě že šel, lidi okolo určitě...

Ffp v době Romana nebylo...

PSG jsou stejný sraci jako City

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele