Aubameyang je opět nepotřebný, řešením bude stěhování do Los Angeles FC

09.02.2023, 11:38
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Vedení Chelsea během ledna přivedlo řadu nových posil a místo na soupisce i díky tomu nemá Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonský útočník není spokojen a nebude čekat na šance, místo toho zvolí jistotu a zamíří na hostování do Los Angeles FC, jednání mají být v pokročilém stádiu...

Aubameyang na Stamford Bridge zamířil před letošní sezonou z Barcelony a nastoupil k osmnácti zápasům, v nichž dal tři branky. Aktuálně nehraje příliš důležitou roli v plánech manažera Grahama Pottera, který afrického fotbalistu nezapsal na soupisku pro jarní zápasy Ligy mistrů.

"Pierre je profesionál a pochopitelně rozumím jeho nespokojenosti. Bylo to těžké rozhodnutí, opravdu těžké, potřebovali jsme zapsat tři hráče a kvůli tomu bylo třeba dva vyškrtnout. Neudělal nic špatně," prohlásil Potter.

Aubameyang dříve střílel branky za Dortmund nebo Arsenal a podle některých zpráv je jeho angažmá v MLS na spadnutí, jelikož mělo dojít k dohodě. Chelsea díky tomu ušetří na fotbalistově platu, Aubameyang ročně pobírá 7,9 milionu liber.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (339)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele