Aubameyang a Lemina mají srdeční problémy, APN asi vynechají

14.01.2022, 20:33
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang sice překonal covid-19, z karantény se však nejspíš na kamerunské trávníky nevrátí. Tým zdravotníků Africké fotbalové asociace (CAF) v rámci svých rutinních vyšetření upozornil na možné problémy se srdcem a útočníkovi Arsenalu nedoporučil se turnaje zúčastnit, potvrdila to ve svém stanovisku gabonská reprezentace. Totéž platí pro další dva Gabonce...

Aubameyang se spolu s Mariem Leminou a Axelem Méyém původně včera zapojil zpátky do tréninku a byl i zahrnut do zápasové nominace na právě probíhající duel s Ghanou, posléze však vyšlo najevo, že se ho utkání týkat nebude - a spolu s tímto zápasem nejspíš i celý zbytek Afrického poháru národů. Gabon kvůli nespecifikovaným srdečním problémům nechce riskovat.

Tato zpráva přichází jenom pár hodin poté, co vyšlo najevo, že u Kanaďana Alphonsa Daviese koronavirus způsobil příznaky myokarditidy, neboli zánětlivého onemocnění srdečního svalu.

Dvaatřicetiletý ex-kapitán Arsenalu se s Gabonem chystal na svůj čtvrtý Africký pohár národů, kde mínil rozšířit svou sbírku šesti turnajových zásahů. Za reprezentaci celkem odehrál 71 zápasů, radoval se z 29 gólů.

Autor: Tomáš Daníček / football.london

Komentáře (86)

Přidat komentář
smazaný uživatel

další co udělali tečku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Vakcína vyvinutá k likvidaci černochů...

Reagovat
Freedo

A vyvinula ji Slavie.

Reagovat
db18

stejne jako ten vir...

Reagovat
Freedo

Ne asi. Celý plán Jaroslava, aby vydělal na dovozu zdravotnického materiálu.

Reagovat
LokoLFC

Prostřednictvím Číny.

Reagovat
smazaný uživatel

Cina to nahlasila jako 1. zeme na planete na konci prosince 2019 .. o 4 hod. pozdeji byl ve Washington D.C:diagnostikovany prvni pripad. USA a pozdeji i Francie priznala ze nemocni timto typem a kmenem viru mohli byt uz v prubehu podzimu 2019 ..

Reagovat
Nebelung

Jenže případy v Číně byly daleko dřív než nějaké oznámení z jejich strany.

Reagovat
smazaný uživatel

hlasili to na to ze jsou totalitni stat velice rychle v podstate hned kdyz zjistili ze je v 1 oblasti vyskyt viru - pravda motivovalo je v tom zejmena pritomnost 2 virologicky laboratori ve stejnem sektoru ale presto to bylo briskni oproti Evrope a Usa kteri tak nejak na pul rekli o prakticky rok pozdeji ze to vlastne mohl klidne nekdo prodelat driv nez v Cine .. O puvodu muzem jen spekulovat ale ze za to muze Cina je absurdni propaganda zapadu kteremu se to hodi do kramu ostatne jako cela tahle fraska - ne ze by z toho Cina netezila taky

Reagovat
LokoLFC

Urcite ty to tutlali, dokud to slo...

Reagovat
LokoLFC

asi tak, tam uz to meli x mesicu predtim, nez to oznamili...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Reagovat
Agent z Melmacu

dont get me hope

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou náhody...

Reagovat
torcida

ale bááá, teraz po novom za to môže korona

Reagovat
Modroočko

môj kamarát to dostal po covide vlani vo februári, mesiace predtým, než sa začalo očkovať. 26 rokov, športovec, nikdy so srdcom problémy nemal. Takže nie po novom.

Reagovat
Benfica

Alfredo Quintana, jeden z najlepsich brankarov v hadzanej dostal infarkt minuly rok, daleko pred tym ako by mal moznost dat sa zaockovat..

Reagovat
bobis21

Eriksena jsme asi viděli všichni, taky nebyl očkovaný ...

Reagovat
Benfica

Nastatie, vacsina spomenutych su stale nazive, Quintana v pondelok dostal infarkt a v piatok zomrel..

Reagovat
Minister

Reagovat
bobis21

"po novom" ... že je to jeden ze symptomů se vědělo před rokem a půl

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Myokarditida - zánětlivé onemocnění svaloviny srdeční (myokardu), které nejčastěji způsobují viry.

které nejčastěji způsobují viry

KTERÉ NEJČASTĚJÍ ZPŮSOBUJÍ VIRY

VIRY

Už?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

tss to je ze tam vyjebu vyjebane viry do vakcyni !

Reagovat
Pepe1911

lol

Reagovat
smazaný uživatel

každý jeden kardiolog upozornoval na mozne postcovidove sdrcove problemy... ale pre niekoho je to po novom.

Reagovat
bobis21

+ zrovna Aubovi včera skončila karanténa kvůli pozitivnímu testu na covid

Reagovat
REPLIKATOR

nepovídej

Reagovat
bobis21

To že to je jeden z možných vedlejších účinků všichni víme. Výrobce to přímo uvádí. Zároveň ale i víme, že je asi 120x větší šance že ti srdeční problémy způsobí covid než očkování.

Reagovat
delfin

Vyrobce covidu?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, bojovník za práva vakcín, statistik bobis zpět v akci

Reagovat
Nebelung

Jeden z mála, který tady nezveřejňuje data z oboru dojmologie.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Další vax fanatik? Povinné očkování pro všechny? I nenarozené? Kolikrát ročně, abyste byli spokojení? Covid passy pro všechny a ten zbytek domácí vězení? To bys chtěl? Mám takový dojem, že jste se posrali strachy..

Reagovat
Nebelung

Co je na očkování špatného? A ano, jsem pro povinné očkování místo toho neoficiálně povinného očkování co máme teď. Ty vakcíny jsou naprosto v pořádku a stát tím má říct, že jim věří a zároveň, že je proočkování populace natolik potřebné, aby to bylo povinné.

Ještě se tě zeptám k tomu domácímu vězení. Předpokládám, že očkovaný nejsi. Chodíš tedy jen do práce, pro potraviny a pak domů?

Reagovat
smazaný uživatel

Na očkování těch, které korona bezprostředně ohrožuje, nic špatného není. Špatné je celoplošné očkování. A nevím, kam tou poslední otázkou míříš, ale jestli si myslíš, že si to nechám šlehnout jen kvůli QR kódu, tak fakt ne.

Reagovat
Nebelung

A kdo není bezprostředně ohrožen?

Mířím na to, že jsi proti očkování a lockdownu neočkovaných, ale reálně očkovaný nejsi a stejně žádná opatření nedodržuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky se tady píchá vakcína na bázi původního viru. Vir samotný se ale za dva roky vyvinul a vyvijet se bude dál, je velmi nepravděpodobné, že ho vakcína vymýtí úplně. Až bude dostupná jednodávková vakcína, která bude opravdu fungovat a nebude nutné preockovavani, zvážím to. Proč si myslíš, že nedodržuji opatření? Nemyslíš si, že doma popíjím bělidlo?

Reagovat
Nebelung

Kdo není bezprostředně ohrožen?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze statistik zemřelých je dle věku jasně patrné, kdo je nejohrozenější skupina. K tomu nemocní, obézní. Přestaň šířit strach

Reagovat
Nebelung

Já šířím strach? Uvědomuješ si pod jakým článkem diskutujeme? A že stejné problémy má třeba i Davies z Bayernu? To je taky ohrožená skupina? Smrt není jediným rizikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak jsou i sportovci, kterým "vakcína" spustila jiný, s kovidem nesouvisející zdravotní problém-viz. český basketbalista Jakub Tůma. nic to nemění na tom, že průměrný věk zěmřelých s kovidem bez očkování je 74 let, očkovaných 78 let. At se naočkuje, kdo chce, ale nelíbí se mi, jak se tady cílené utváří dvě skupiny lidí, které se štvou proti sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

877 pripadu z 86 milionu podanych davek. Krasna 0,001% sance. Kapnuls na to. Vubec to nebude tim, ze tu vsude lita covid a ze myokarditidu zpusobujou hlavne virova onemocneni.

Reagovat
exot12

Podľa komentárov to väčšina nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílené. A stejně se tu najdou ovce, které budou ten mRNA experiment obhajovat do posledního dechu.

Reagovat
inferno08

Kdyby pil bělidlo, tak se mu to nestalo

Reagovat
Benfica

Reagovat
Benfica

Alebo ak by si dal nieco pre zvierata

Reagovat
smazaný uživatel

Vakcína (též očkovací látka nebo imunizační agens) je látka, jejíž vpravení do organismu má zajistit stimulaci imunitního systému, aby si organismus vytvořil mechanismus obrany proti konkrétnímu onemocnění bez toho, aby skutečně onemocněl.

Nevím, co si pícháš, ale jestliže po tom můžeš běžně onemocnět, tak to vakcína na základě jeji definice není.

Reagovat
inferno08

Tak jestli máš problém jen s tím názvem, můžeme se domluvit a říkat tomu nějak jinak.

Reagovat
bobis21

Takže tvůj argument je, že nic jako vakcína na světě neexistuje? Protože žádná nemá efektivitu 100%. Například očkování proti neštovicím má úplně stejnou účinnost jako očkování proti covidu, přesto jsme touto "špatnou" vakcínou dokázali neštovice vymýtit. Co k tomu bylo potřeba? No očkování všech...

Jediný problém je, že nechápeš rozdíl mezi imunitou a sterilizační imunitou. Př ní je co očkování poskytuje, druhé ne a nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobis, vrat se k datům a statistikám. Neštovice nejsou respirační onemocnění. Žádné respirační onemocnění v historii lidstva se nepodařilo vymýtit očkováním. Pokud jsi tlusté prase, nebo jsi z korony posranej až za ušima, tak si chod na "vakcínu" jak často chceš. Je to tvoje zdraví. Slizniční imunitu ale nezískáš, a az se nakazíš, možná neumřeš. Bububu.

Reagovat
Nebelung

Žádné respirační onemocnění? Černý kašel?

Reagovat
bobis21

No jo, klasika. Když ti dojdou argumenty, začni vyřkikovat naprosté nesmysly jako "tlusté prase" a "z korony posranej až za ušima"

A to že se tu díky očkování přestal od 70. let vyskytovat černý kašel se taky podle tebe samozřejě nestalo. Teď se bohužel vrací, právě kvůli odmítačům očkování. Krásně se svými nesmysly střílíš do nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Takže trefa na hlavičku, bobis je obézní nesmyslama argumentuješ ty, porovnávat černý kašel s koronou.. Pleteš viry s bakteriemi, svými hloupými argumenty ses střelil ses do hlavy.

Reagovat
Nebelung

Takže když ti uvede virové onemocnění, tak "argumentuješ", že není respirační (to černý kašel je). Když ti uvede respirační, tak ti zase vadí, že není virového původu (což jsou zase ty neštovice). Zatím se tady "střílíš do hlavy" sám (mimochodem takto se to fakt neříká) a evidentně to na tobě zanechalo následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Černý kašel ohrožoval nejvíce děti(kojence) . Co do smrtnosti se s koronou těžko mohl rovnat. Navíc, očkování proti černému kašli chrání 3-12 let, ne 3-12 týdnů jako u kovid injekcí.

Reagovat
bobis21

Takže pokračuje ve lžích. Krásně se nám tu odkrývá skutečnost

Takže ti přijde v pohodě, že se nám tu zvyšuje výskyt černého kašle kvůli antivaxerům? Tohle chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, o co se tady snažíš. Přečti si prosím tě můj příspěvek nad tím tvým. Odkrývá se nám tu skutečnost, že se mne snažíš onálepkovat jako antivaxera, ačkoli jsem nikdy nic proti opravdovým vakcínám neřekl. Fail bobe.

Reagovat
bobis21

No řekl. A ne, tvoje lži o tom že třeba Comirnaty není vakcína je právě ta antivaxerská lež.

A pokud teda tvrdíš že tohle není vakcína, čím je tady podle tebe třeba vakcína proti těm zmíněným neštovicím? Nebo to podle tebe taky není vakcína? Existuje podle tebe teda něco, co je vakcína?

Reagovat
bobis21

"jestliže po tom můžeš běžně onemocnět, tak to vakcína na základě jeji definice není" - tohle je nesmyslné tvrzení. Tohle neplatí pro žádnou vakcínu. Takže pokud tohle tvrdíš, jsi proti všem vakcínám a je mi jedno na co si u toho chceš hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fanatik jestli máš závislost na píchání /jehle, zkus herák. Necpi to ale ostatním.

Reagovat
bobis21

Opět bez argumentů, jen nesmyslné výkřiky.

Takže teda platí že jsi proti všemu očkování? Nebo je nějaké proti kterému nejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem proti povinnému plošenému očkování těmito očkovacími látkami, na dva roky starý kmen viru. Uvědomuješ si, co tady podporuješ svými stupidními názory?Fakt chceš, aby stát propustil x tisíc zdravotníků, policistů, hasíčů, jen protože nechtějí chodit jak paka x-krát ročně na opich? A argumenty typu 90% si strč do prdele, protože to je nepravda. Hod si to do grafu a nezapomen na časovou osu, abys viděl, že těch 90% účinnost trvá možná pár týdnů..

Reagovat
bobis21

Já ale nepodporuji povinné očkování ty magore Jen další lži. Stejně jako tvá lež o tom, že účinnost není 90%, protože data ukazují že ano a žádný pokles v čase taky není pozorován. Např. tady je ukázáno, že byla účinnost proti deltě přibližně 93% po 6 měsících (pozorováno na milionech lidí).

Reagovat
smazaný uživatel

"byla" proti "deltě". Vyser se už na grafy a statistiky a snaž se používat hlavu, ty magore!

Reagovat
bobis21

Takže chceš nějakou dlouhodobou studii o účinnosti proti omikronu, který tu tak dluho ani není jo? Začni používat hlavu ty a přestaň tady tak očividně lhát. Nebo snad máš čím dokázat své tvrzení "90% účinnost trvá možná pár týdnů". O tvrzení že podporuji povinné očkování ani nemluvím, to už je úplná absurdita, když tady vždy píši přesný opak

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš ty. Já nemusím nic dokazovat, kdyby ta účinnost v čase neklesala, nebylo by třeba boosterů a XY dávek.

Reagovat
bobis21

Opět lžeš. Důvod pro boostery není klesající účinnost. Důvodem je snaha o další snížení šíření, protože co booster dělá je že zrychlí reakci imunitního systému, což znamená že je větší šance že se virus nedokáže v těle rozšířit natolik, aby se člověk stal infekčním. Nějaká tvá "klesající účinnost" s tím nemá nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak zdůvodníš to, že lidi, kteří mají dvě dávky a na booster odmítají jít, budou po 9 měsících považováni za neočkované?Vždyt účinnost neklesá, tak kde je problém? A nezkoušej na mne zase nějáké ty tvoje lži a manipulace..

Reagovat
bobis21

To nemusím nijak zdůvodňovat. To je čistě politické rozhodnutí, na to se ptej politiků. Já to nepodporuji a dokud se nějaký takový pokles neprokáže (což se zatím nestalo, naopak všechna data ukazují že pokles není), tak budu proti tomu.

Reagovat
Nebelung

Našel sis definici na Wikipedii. Hezky. Teď zkus ještě číst dál.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem o pár lidech, co pili bělidlo a tím vyřešili úplně všechny svoje problémy. Teď mají věčnej pokoj a nestěžujou si. MASTER SOLUTION

Reagovat
smazaný uživatel

Haha ty hňupe. Četl jsem o pár lidech, co chodí jak ovce co par měsíců na vakcínu a pak stejně onemocní a nakazí všechny ve svém okolí. MASTER TEČKA

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem o pár retardech, kterým ani 200 let existence očkovacích látek nestačilo k pochopení, že vakcína kolem tebe nevytvoří ochranné pole, ale vyvolá ve těle tvorbu protilátek. Tyto protilátky nechrání před napadením těla mikroorganismy, ale umožňují tělu při napadení okamžitou sebeobranu. Mikroorganismus nedostane prostor k nekontrolovatelnému rozmnožení se a tím spojených vážných následků.

Pokud bys hledal něco, co tvé tělo ochrání vůbec před kontaktem s mikroorganismy, tak i to tady máme. Jmenuje se to "respirátor" a je třeba ho používat dle návodu (nenosit ho staženej pod frňákem, pravidelně obměňovat atd.). Jenomže vy odmítači nepoužíváte ani ty respirátory, tak jak se má s vámi člověk normálně bavit?

Ideální je používat jedno i druhé zároveň. Jednak respirátorem výrazne snížil šanci, že se staneš roznašečem a jednak vakcínou zvýšiš své šance na přežití, kdyby k tobě ten virus přecijen pronikl (třeba proto, že nejsi schopnej si ten respirátor nasadit pořádně).

Reagovat
smazaný uživatel

A na to, že nenosím respirátor, jsi přišel jak? Ten nenosí spíš tečkovanci, protože si myslí, že jsou terminátoři. Když už chceš být takový hnidopich, tak doufám, ze nemáš fousy. Ty totiž funkci respirátoru podstatně snižují.

Reagovat
smazaný uživatel

Odstávajícím respirátorem neohrožuješ okolí, ale sebe. Tzn. viry z tebe se při výdechu zachytí, ale

při nádechu ty z okolí projdou. Když vidím někoho s vousy, jak má respirátor, ale nemá to stažený pod frňákem, tak s tím člověkem problém nemám. Ale odpovím ti, ne, nemám vousy. Nejsem moderní woodcutter, jak lidi dnes bejvaj.

Reagovat
PalecekM

V techto koncinach je normalni, ze hraci odmitnou reprezentovat, protoze se nedohodnou na premiich za pripadny uspech.

Nezda se me, aby hned tri hraci meli srdecni problemy. Navic zrejme dva nejznamejsi v zemi. Divne

Reagovat
icefish

A ještě zrovna u Gabonu, vzhledem tomu bordelu… no surprise

Reagovat
Azazelo RD

Ministerstvo zdravotnictví varuje: Nízké prémie způsobují srdeční problémy.

Reagovat
Neon

To ale dokážou i ty vysoké

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele