ATLETIKO ZTRATILO ZÁJEM O REYESE

11.05.2007, 16:44
Aktuality
Zdá se, že španělský záložník Jose Antonio Reyes poputuje zpět do Arsenalu. Reyes letos zatím příliš neoslnil v Realu Madrid, kde byl velmi spokojený, navíc o jeho služby ztratil zájem další klub z hlavního města - madridské Atlético...

23letý záložník s velkým fotbalem začínal v Seville, odkud v roce 2003 odešel do Arsenalu. Ten ho před letošní sezónou poslal na hostování do Realu Madrid, opačným směrem odešel Julio Baptista. Reyes prozatím v letošní sezóně za Bílý balet odehrál 27 utkání, ve kterých vstřelil tři branky, častokrát sice nastupoval pouze z lavičky, i přesto by rád ve Španělsku zůstal.

Ještě nedávno se předpokládalo, že by Reyes mohl skončit v Atlétiku, Realu nebo Arsenalu. V současnosti už zůstali pouze dva zájemci. I přesto, že Rojiblancos měli po celou sezónu o služby španělského záložníka zájem, samotný sportovní prezident Miguel Gil Marin pro deník The Sun řekl: "Měli jsme o něj zájem, ale už ho nepotřebujeme. Šance, že by se mohl objevit v Atleticu, neexistuje."

O služby Reyese projevila údajně zájem také Sevilla a Marin opět dodal: "Jsme už unaveni tím, jak agenti využívají Atlético k propagaci svých hráčů. Nadává to smysl, když jednají se Sevillou a používají Atlético k tomu, aby se pokusili dostat více peněz."

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*tom

Vra't se do Sevilly, kde si byl opravdická hvězda

Reagovat
HOST*inzaghi

kdo by o toho lulínka stál???

Reagovat
Tsigi

ale to nej má podle mne za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes aj v poslednom dueli ligy potvrdil, že najlepšie mu bude v Reale.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele