ATLETIKO JE SMÍŘENO S ODCHODEM TORRESE

06.02.2007, 20:04
Aktuality
Sportovní ředitel Atletika Madrid Jesus Garcia Pitarch se vzdává naděje udržet v kádru na delší dobu Fernanda Torrese. O 23letého španělského útočníka je ve světě velký zájem a je tak pravděpodobné, že by již v létě mohl změnit dres...

"Udržet Fernanda Torrese, produkt našeho mládežnického systému, je prakticky nemožné. Nevěřím, že bychom ho tady mohli udržet permanentně," myslí si Pitarch, podle něhož existuje pouze jedna cesta, jak by španělský reprezentant mohl i nadále zůstat v Atletiku. "Pokud tady bude pokračovat, bude to pouze z jeho vůle."

Torres v Atletiku fotbalově vyrostl a v současné době má pevné místo ve španělské reprezentaci. V letošní sezóně však nepodává výkony, které od něho veřejnost a zřejmě i on sám očekává. Na stadionu Vicenteho Calderona v poslední době výkonnostně stagnuje a neprospívá mu ani fakt, že madridský klub již delší dobu nehraje evropské poháry.

23letý útočník se sice netají zájmem hrát za Atletiko i nadále, po slovech sportovního ředitele Pitarcha se ale jako pravděpodobnější jeví odchod. Zájem o něho mají renomované kluby z celé Evropy a už hodně dlouho se hlasitě mluví o Manchesteru United. Do svého kádru ho lákají i v Realu Madrid, Barceloně nebo Chelsea.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Tsigi

Jen ať nejde do Anglie tam se španělským útočníkům moc dobře nevede.

Reagovat
HOST*destl

Zajimalo by me, kdo by v pripade, ze Torres opravdu odejde, by ho nahradil. Atletico je ambiciozni klub, ktery chce LM(letos nevim nevim jestli se to diky cetnym zranenim dulezitych hracu podari) a urcite bude chtit sumu, ktere prinese Torresuv odchod investovat. V utoku by jim zustal mlady Kun Aguerro a Mista. Z hostovani se po sezone vrati mlady utocnik Braulio,ktery jeste nedavno vedl statistiku v poctech golu ve druhe sp.lize(mozna porad vede v teto statistice, uz jsem se na to chvili nedival).Podle me by ale penize meli prinest hlavne zkvalitneni zalohy. Stezejni je prichod Quaresmy. Z hostovani se vrati Mario Suarez,udajne nejtalentovanejsi mlady stredni zaloznik ve spanelsku,ktery tahne Valladolid druhou ligou, vstric postupu do Primera Division. Taky jsem slysel neco o Saviolovi. Mno jsem zvedavy, jak to vsechno dopadne...ve finale zustane Torres v Madridu a bude:)

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

navrhl bych zpátky zájem o Heinze , jinak Valladolid vede do ligy především Valencijský univerzál Sisi :-)

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Posledná veta asi bude platiť, len s tým, že vymení štadión. Svojim spôsobom to bude vo finále ako s Raulom.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele