Atlético získalo od rivalů z Realu záložníka Llorenteho

20.06.2019, 14:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (223)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pomalu ale jistě začínám pochybovat že ZZ ví co dělá......

Reagovat
Kokesh

Prodal hráče, kterého nevyužíval. Je úplně jedno jaké si myslíme, že může mít kvality, když nedostává prostor. To samy Ceballos, nebo James.

Když podobnou čistku dělá ve svých týmech Guardiola, nikdo ani nepipne. Takže klidně ti odpovím - Zizu ví, co dělá.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja bych řekl, že u Guardioly právě dost lidí píplo

Reagovat
Kokesh

Asi jo. Ale ten to žene do většího extrému.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nechceš porovnávat ty dva.

Reagovat
valloire

To se nedá. Guardiola nemá Zlatej hattrick.

Reagovat
technecium

Nedá. Zidane dostal Benitézův kádr. Guardiola si svoje vždy vybudoval. Teď to bude pro Zidana teprv zkouška

Reagovat
valloire

Guardiola dostal Rijkaardův kádr.

Reagovat
technecium

Bez Deca a Ronaldinha

Reagovat
valloire

Zidane nastupoval v půlce sezony a tam, kde Benitez zcela selhal, tam uspěl a vyhrál LM.

Reagovat
technecium

Benitéz by ji vyhrál taky

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
technecium

Ten tým mohl trénovat kdokoliv.

Reagovat
valloire

Barcelonu 2009- taky. Bejt tam Rada, možná jste ten Zlatej hattrick měli taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas se ti povede paradne potrollit

Reagovat
Juan Román Riquelme

Omg, to je jez hodne odvazne tvrzeni

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vytvořil si osobitý styl fotbalu, díky kterému byla Barcelona takřka neporazitelná. Zidane těžil především z Cristiana, který předváděl v play off neskutečný výkony a z Modriče, který byl tehdy nejlepší playmaker. To jaký je trenér se ukáže až teď, kdy si ten tým musí vybudovat sám. Osobně si myslím, že selže, i když má k dispozici jednoho z nejlepších fotbalistů 21. století

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Messiho ma zatim Zluty hattrick v LM = nula titul v LM bez Messiho.

Reagovat
Fairplay

Tím fotbalistou myslíš koho?

Reagovat
Diego2

Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazarda

Reagovat
vilp

Jestli jako jedinou posilu do zálohy plánuje Pogbu, tak o tom dost pochybuji. Čistá hrůza.

Reagovat
Kokesh

Mně už Pogba nedává s Hazardem, Jovicem a Brazilci vůbec smysl. Góly budou i bez něj, třeba se zaměřit na něco jinýho.

Reagovat
masly008

já nechápu že nezkusí kanteho.Ten by tu zálohu posunul o level nahoru.

Reagovat
Bucky

Chelsea prodala Hazarda, protože by za rok odešel zadarmo. Ale je nesmysl, že by někoho dalšího ze základu prodávala, když mají zákaz přestupů, obzvlášť někoho kdo by byl nenahraditelný dokonce s možnými přestupy.

Reagovat
Acquanni

To by musela být šílená pálka aby je to přesvědčilo, teď nereálné.

Reagovat
masly008

Já vím že by ho neprodali teď,ale že ho real nezkusil už třeba minulý rok,vždyť je tak o 2 třídy lepší než casemiro.

Reagovat
Bucky

Kanté je neskutečný, ale Casemira bych nepodceňoval. Navíc každý hraje v jiném systému, Casemiro je hodně pozičně vázaný, zatímco Kanté lítá po celém hřiště nahoru a dolů.

Reagovat
masly008

tak já myslel Kanteho pod Contem kdy hrál právě vázané DM a byl super.to co hrál letos byl výmysl Sarriho a nebyla to jeho pozice,ale i tak hrál dobře.

Reagovat
Bucky

Ty heatmapy jsou hodně zajímavé. :)

https://feelchelsea.com/analysis/player-analysis/kante-chelsea-tactical-analysis-statistics-2016-17-vs-2018-19

Nenašel jsem pro Casemira (jen tu z finále LM proti Atleticu), ale přijde mi, že napadá podstatně níž.

Reagovat
masly008

Tak odvíjí se to i od stylu hry.V PL je to přece jenom asi více nahoru dolů a Cassemiro musí krýt 2 krativní záložníky,kdežto Kante hrál s Matičem a teď s Jorginhem nebo jak se to píše

Reagovat
vilp

Hlavně někoho, kdo v té záloze taky bude běhat a hrát na ostatní, jinak ten střed zase uběhá a přehraje každý druhý tým v lize.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bucky

Je to asi mezi Pogbou a Eriksenem. Pogba je za mě lepší varianta. Je to jeden z nejpodceňovanějších hráčů současnosti. Už teď patřil mezi tu nejužší špičku záložníků v PL. A když bude mít kolem sebe kvalitní spoluhráče na úrovni Realu, nepochybuju, že vylétne mezi světovou špičku.

Odchody mi přijdou jako správná rozhodnutí:

- Llorente měl být hlavně alternativa ke Casemirovi, ale překonat ho nedokázal a ve 24 už se nedá předpokládat, že by se nějak dramaticky zlepšil a měl se najednou stát oporou. 40 mega je dobrá cena za hráče na střídačku. Je ale pravda, že by bylo dobré přivést aspoň jednoho defenzivnějšího záložníka jako alternaci ke Casemirovi.

- Spekuluje se o odchodu Ceballose. U něj vidím větší potenciál a má občas záblesky, ale nedrží si stabilní výkonnost. Nevadilo by mi, kdyby zůstal, ale nedivil bych se, kdyby při dobré nabídce odešel. Navíc se nám z hostovaček mají vracet Oscar a Odegaard a jeden z nich by mohl jeho místo v sestavě přebrat. Nehledě na to, že s příchodem dalšího ofenzivnějšího záložníka (Pogba/Eriksen) by se Ceballos posunul až dvě nebo tři místa od základu, takže by nejspíš hrál ještě míň než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard by mohl dostat šanci, jsem na něj dost zvědavej. Snad to zas nebude 400 minut a příští sezónu další hostovačka...

Eriksen hraje CM? Já ho měl vždycky spíš za AM

Reagovat
Bucky

Mě přijde, že v dnešní době už se to hodně stírá, obzvlášť v týmech, které hodně drží balon. Eriksen je nejlepší, když má čas na míči. V Tottenhamu hrával hodněkrát jak CAM, tak CM, tak RM nebo dokonce RW. Kraje má Real hodně ostrý, takže tam si ho představit nedokážu a na CAM se moc nehraje (proto nedostává moc prostoru Isco nebo se posouvá na křídlo). Zbývá tedy asi ofenzivnější CM ve tříčlenné záloze.

Co se týká Odegaarda, tak se tam rýsuje přesun do Ajaxu, ale těžko říct, jestli by jim stačila hostovačka nebo jestli budou chtít přestup. Ale třeba si ho aspoň na zkoušku Zizou nechá.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info

Tak když by odešel, tak ideální by pro nás bylo Odegaarda střelit s nějakou zpětnou klauzulí (jako třeba Carvajala) a uvidí se Zizou by mu ale šanci mohl dát, měl dost slušnou sezónu

Reagovat
Bucky

Tak aktuálně se píše, že by se každou chvíli mělo potvrdit hostování Odegaarda v Leverkusenu. To je vlastně celkem fajn, pokud se zvládne prosadit i tam, mohl by mít za rok dveře do Realu otevřené, v ideální dobu pro nahrazení Modriče/Isca. Navíc je to celkem vtipné, když jsi zmiňoval právě Carvajala, který šel taky přes Leverkusen.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si toho taky všimnul no ale tak Dani se tam rozehrál, Martin by mohl jít stejnou cestou. Leverkusen je dobrá adresa Máš info, jestli to bude s opcí?

Jooo taky to tak vidím, Luka ještě jednu sezónu utáhne.

Reagovat
Bucky

Za mě super, odešel Brandt a velký zájem i o Havertze. Kdyby odešel i ten, tak má místo v základu prakticky jisté, bude hrát skupinu ligy mistrů za tým z třetího koše, což je taky dobré. V Německu je cíl hrát o LM, spousta těžkých zápasů, byl bych za tohle hostování rád.

Informace zatím nejsou oficiálně žádné, ale s Ajaxem to mělo krachnout právě na tom, že Ajax ho chtěl na přestup a Real chce jen hostování. Takže si myslím, že opce by tam neměla být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Ziadny Pogba nebude. Netusim co ZZ vymysli ale ta zalohe je cisty Games over

Reagovat
smazaný uživatel

??? Prodal hráče, který loni odehrál pouze 5 zápasu za 40 mil. To je přeci paráda ne?

Reagovat
Juan Román Riquelme

A na jeho misto Pogba za 160....Tomu se rika obchod

Reagovat
Bucky

Na jeho místo? Vždyť hraje každý úplně něco jinýho.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Myslim misto v kadru. A stejne, dalsi DM neprijde, cili vsechno bude jen na Casem a v pripade nouze na Pogbovi...Fede doufam bude jen divak

Reagovat
Bucky

Já si myslím, že by tam ještě někoho mladého ke Casemirovi vytáhnout mohli. Kdyby se měl zranit, tak by to byl velký problém, bez štítu to moc neumíme.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Bylo by to fajn, ale stejne si myslim, ze to bohuzel skonci Pogbom jako alternace za Toniho (imho, tim by to byla Toniho posledni sezona u nas) a Valverdem na lavce.....coz je spatna predstava

Reagovat
Bucky

Já si popravdě myslím, že Pogba by spíš posadil Modriče. Největší propad výkonnosti v záloze byl právě u něj. Asi je znát, že chtěl loni odejít a neumožnili jsme mu to. Navíc věk nezastavíš a v září už mu bude 34 let, lepší už nebude. Toni taky neměl kdovíjakou sezónu, ale když se tým okolo něj zvedne, tak jsem si jistej, že se zvedne i on. Je pořád extrémně spolehlivej. Pokud by Pogba přišel, tak si myslím, že sezónu začneme takhle:

Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Mendy - Pogba, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Hazard

Není to sestava, kterou bych si přál, ale je asi pravděpodobná. Samozřejmě bych se nezlobil, kdyby se zkusil Asensio napravo a dostal důvěru v základu místo Balea (který by mohl v ideálním případě za nějaký slušný peníz odejít). Militao i Jovič asi budou začínat sezónu jako první pod čarou, ale je klidně možné, že už jí budou končit v základu. Těším se, že alternace na křídla jsou Vinicious a Brahim Diaz, snad budou sbírat zkušenosti. Trochu se bojím, že pokud neodejdou, tak napravo bude mít pořád přednost Lucas a nalevo se bude zase točit Isco s Asensiem.

Za mě by bylo ideální, aby ještě odešli dva hráči z trojice Bale, Isco a Lucas nebo rovnou všichni a pořídilo se jedno hotové křídlo proti Hazardovi. Sehnat backup na CDM (buď nějakého staršího hotového hráče, který by přišel za levno/zadarmo nebo naopak nějaký mladý talent). Sehnat jednoho hotového hráče do zálohy (Pogba ideál). Možná ještě rozházet po hostovačkách některé hráče, pro které asi nebude letos moc místa (Vallejo, Mariano, Reguilón) a máme hotovo.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Já to vidim spis na:

Courtois - Carvajal, SR4, Varane, Marcelo - Modric, Case, Pogba (bohuzel), Vinicius, Benzema, Hazard.

Out: Keylor, Nacho, Reguilon (idealne prodej s buy-back option), Ceballos, Mariano, James, Bale (vlhky sen), RdT, Mayoral (klidne i darovat), Lucas Vázquez, Isco

Lavicka + Tribuna: Militao, Odriozola, Lunin, Mendy, Kroos, Asensio, Brahim, Valverde (bohuzel), Jovic, Odegaard

Reagovat
Bucky

Nikdy jsem moc nepochopil, proč je na Pogbu tolik hateu. Je to jeden z nejlepších záložníků na světě, United jsou bez něj poloviční - pár dnů zpátky např. vytáhli novináři statistiky, jak hraje United proti osatatním týmům z TOP6 s Pogbou a bez něj. S ním měli 7 výher, 6 remíz a 6 proher z 19 zápasů, takže 1,42 bodu na zápas; bez něj to jsou 2 výhry, 3 remízy a 6 proher z 11 zápasů, takže 0,8 bodů na zápas. To už je celkem rozdíl.

Každou sezónu jasně nejlepší hráč United v poli. Když vezmu v potaz tu (ne)kvalitu, co má okolo sebe, tak si jen říkám, jak by mohl hrát v týmu s pořádnou podporou. Přestup do Realu z něj podle mě může udělat jednoho z nejlepších hráčů současnosti.

Jinak s odchody souhlasím, spoustu jsem jich vynechal, protože už je beru jako jistotu (Ceballos, James, RdT, Mayoral, Navas), jediný koho bych tam rád nechal je Nacho, protože je to perfektní backup, který může hrát jen když je fakt nouze, ale svoje si vždy odehraje. Vinicious podle mě sezónu v základu startovat nebude, navíc moc nevěřím, že by ho přesunul na pravou stranu. Marcelo je můj velký oblíbenec, ale sezónu měl hodně slabou a je tam vidět buď věk nebo ztráta motivace. Navíc když tým nebyl tolik dominantní tak bylo hrozně znát, že neumí/nechce bránit, hrozně moc šancí chodilo přes něj a dostávali jsme zbytečné góly i od slabších týmů. Mendy by měl minimálně do přípravy vstupovat jako jednička a myslím, že si to podrží i do začátku sezóny.

Jsem taky hodně zvědavý, kolik času dostanou hráči jako Militao, Odriozola (ten se bude muset hodně snažit, když ví, že za rok se vrací Hakimi z Dortmundu a místo bude asi jen pro jednoho), Vinicius nebo Brahim. Od Militaa, Viniciuse a Brahima si do budoucna slibuju velké věci, tak doufám, že dostanou prostor.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Pogba je skvely hrac, ale taky hoooodne naladovy a hlavne spratek spolu s tloustikem Raiolou v zadech. Nacho je fajn, ale byl by az 4. volba na CB a treti volba na bekovi, coz neni idealni pro hrace jeho kvalit, zaslouzi si byt nekde stabilni clen zakladni 11.

Mendy muze byt skvely jak chce, ale nezapominej, ze marcelo je hlavne Zidanov kun, ten bude hrat hodne. Vinicius se bude adaptovat na prave kridlo, sam ZZ to avizoval.

A co se Achrafa tyce, ja fakt netusim, co s nim bude. Je to hrac do zakladu jiz ted, jedine, ze by Carvajal naplnil sve sny a odesel za novou vyzvou jako jiz nekolikrat avizoval.

Brahim muze byt super, ale to jsem si myslel i o Ausenciovi.....a taky nezapominat na Martina Odegaarda a nove prichoziho Rodryga.

Reagovat
Bucky

U toho Marcela si nejsem jistý, z více zdrojů se psalo, že dostal od vedení nabídku, že v základu už nemá místo jisté a může odejít, když bude chtít s tím, že Marcelo sám se rozhodl, že chce zůstat a o místo zabojovat.

Ten Vinicius je super informace, díky za ní. Myslím si, že nalevo je silnější, ale přes Hazarda by sbíral minuty pomalu. Tohle je pro jeho rozvoj lepší varianta.

Carvajal byl po slabší předminulé sezóně letos jeden z nejlepších hráčů, takže si myslím, že tuhle sezónu je ještě jasnej. Hakimi má dvouletou hostovačku a Dortmund dal jasně najevo, že se vůbec nechce bavit o předčasném ukončení. Jinak by ho asi prohnat mohl, ale Carvajal je teď v nejlepších letech a je vidět, že je to přesně ten typ hráče, který maká o to víc, když se týmu úplně nedaří.

Asensio je na tom podobně jako Isco, Real na jeho ideální pozici nehraje, takže se musí smířit s křídlem, kde mu to zase tolik nesedí. Podhrot je pro něj ideálka, ale v moderním fotbale tahle pozice pomalu vymírá. Asi by se muselo přejít na systém ala Liverpool, kdy se hraje defacto bez klasického hroťáka a Asensio by hrál v podstatě roli Firmina. Předminulou sezónu se to dokonce v pár zápasech zkoušelo jak s ním, tak s Iscem, ale nějak se to neujalo. Teď s příchodem Joviče to už není pravděpodobné.

Odegaard by měl být každou chvíli oznámený na hostovačku do Leverkusenu a Rodrygo bude asi hlavně pohárový hráč na pomezí Ačka a Bčka.

Reagovat
Juan Román Riquelme

O Achrafovi vim, ze je jeste jednu sezonu v BVB, nicmene o rok ho mame zpet jako hrace do zakladu. O tom Marcelovi mas blizsi info?

Carvajal je super, ale kdyz ti hrac chce jit za novou vyzvou a budes mit Achrafa a Álvara, tak by za nej vytriskal, co to jde a nechal ho jit, idealne do Anglie. Marco je v pohode, ale tuhle sezonu byl tezce mimo, Isco je tezce mimo uz rok a pul a Rodryga bych nepodcenoval, po kratke adaptaci muze silne klopat na dvere Acka, ma to v noze.

Reagovat
fenixLFC

to u vas bale fakt hra vpravo?

Reagovat
Bucky

Nalevo hrál Cristiano.

Reagovat
fenixLFC

ja viem. a teraz nalavo bude hravat hazard. alebo toho chcete hadzat doprava?

Reagovat
Bucky

Hazard bude hrát určitě zleva, je to nejlepší hráč v ofenzivě, takže se mu to podřídí. Při změně rozestavení by se ještě mohl objevovat na podhrotu, ale tuhle změnu asi moc neočekávám.

Reagovat
vilp

Tak konečně můžu.

Reagovat
ADM

pre Atletov obchod na urovni Kroosa u vas

Reagovat
Anacron

Tak to vážně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, ani ne. Kroos byl mnohem zabehlejsi hrac a naprosta jistota. Prestupoval jako stabilni clen zakladu jak v jednom z nejlepsich klubu na svete, tak v repre. Vitez Ligy mistru a MS. Llorente ma za sebou jednu sezonu v Alaves a dve sezony na lavicce v Realu. Nebudu mu upirat, ze zablesky nejakyho talentu dokazal celkem konzistentne ukazovat, ale furt je to oproti Kroosovi naprosty nic.

Reagovat
Mateo16

2 - 3 mesiace pod Solarim a hneď strasta strata

Reagovat
ADM

Ehm ja som to myslel primarne na tu cenu na dnesnom trhu, ze surne potrebovali nahradu a kupili hodne perspektivneho hraca za “drobne”

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
ADM

Ale hej, troška som to nedomyslel

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Bucky

Tak to fakt ne.

Reagovat
r3

Ale no

Reagovat
ADM

Vsak ako pisem vyssie no, som si tak nejak povedal ze mlady dobry hrac za 40 mega dnes, hmmm, ale potom mi vypol mozog

Reagovat
Anacron

Reagovat
valloire

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
pantondavo

Reagovat
patas92

loooooool

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Hm videl som ho len parkrat ale nechapem, preco ho pustaju

Reagovat
Robbie

Nepochopitelny, absolutne :(

Reagovat
El Matador

byl vyslán na záškodnicou misi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč? Mě tedy přijde, prodat nevyuzivaneho hráče za 40 mega jako super obchod pro RM

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzi, ze jde zrovna k Atletum, ale evidentne chtel zustat v Madridu. Navic jeho rodina je s Atleticem zrovna tak spojena, takze to nevnimam jako nejakou velkou zradu. Na papire to je ale dobrej obchod. 40 mega za hrace, kterej u nas nahral 2000 minut za 2 sezony.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

*Financne to je dobrej obchod. Jeho odchod ale pozitivne nevnimam, protoze to tak nechava Casemira uplne bez konkurence.

Reagovat
duffman.sk

Casemiro bude pod ZZ hrat aj keby mal jednu nohu, takze tak..

Reagovat
Josifek

Musí přijít Pogba a hrat to co na MS..

Reagovat
Elliasson

Jestli je rodina s Atlétikem spojena, tak přestup vítám. Máš nějaký odkaz?

Reagovat
Phillipinho

Typove naprosto idealni hrac pro Chola, i kdyz Rodriho je samozrejme skoda.

https://twitter.com/s0yRaulATM/status/1141663280932503552

Reagovat
Phillipinho

Jinak nasledovat by mel Joao Felix a Hermoso.

Reagovat
Elliasson

Hernoso je co za fotbalistu? Je to stoper?

Reagovat
Phillipinho

Levonohy stoper, typologicky podobny Lucasovi. Uz ted je povolavan do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

dekujeme

Reagovat
One-Real

Llorente za 40, James vypada na 10+40 (povinna odkupka) RdT 20-25, na to jak se tu nedavno par lidi smalo, ze vsechen tenhle “odpad” pujde za 10-15 a nebude o nej zajem, tak se to rozjelo zajimave. Llorente me mrzi, rad bych ho videl v zakladu místo Casemira, ale tohle bylo ocividny uz od navratu Zidana.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ještě dopadl Bale, klidně taky za 40. Na kraji je hráčů dost a zasloužili by si šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a nejlepsi bude az prijde odpad neymar nebo pogbargain

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar půjde k vám..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Florentino dělá místo na Ndombele. Nehodí budget kvůli Neymar. Vůbec ho nepotřebujeme a mladý brazilský pokémony už v týmu má. Za mě škoda, kdykoliv minulou sezónu hrál, byl lepší než Case, navíc do hry přidává i variabilitu za bořiče v podobě Casemiro. S Partey by mohl vytvořit zajímavou dvojici, jen na co se trpí u nás (střed zálohy), mají sousedi pokryté parádně Thomas, Koke, Saul, příchozí Felix (Rodri zřejmě odchod).

Reagovat
Marv

Nejvíc trpím skloňováním těch jmen, to se opravdu nedá číst..

Reagovat
smazaný uživatel

Však on neskloňuje...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Bucky

Lepší než Casemiro určitě není. Má možná tak větší úspěšnost přihrávek, ale to je dost pravděpodobné zkreslené soupeři, proti kterým hrál. Jinak jako nejdefenzivnější článek tříčlenné zálohy je lepší Casemiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro je bourák, Llorente je konstruktivnější. Nabízí to variantu, když se soupeř bude dobývat.

Reagovat
Acquanni

Tak zase Casemiro je dobrý do zavřené obrany tím, že může zahrozit ze standartek třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasí a taky má dobrou střelu, nejednou zachránil tým od pohromy, ale i tak bych je nechal oba. Ten střed zálohy má Real fakt slabý nebo za zenitem.

Reagovat
Acquanni

Jo, to že dokáže v těžkou chvíli i zachránit tým nějakou parádou z dálky jsem taky chtěl psát, ale nechtěl jsem, aby se toho někdo chytil zle, protože nezachraňuje z 30 metrů aspoň 10x za rok

Jsem zvědavý kdo přijde ještě případně do zálohy, určitě by to chtělo běhavé DM s ucházející rozehrávkou navíc, aby byla alternativa

Reagovat
smazaný uživatel

dělá místo na Ndombele. Nehodí budget kvůli Neymar

Reagovat
Mateo16

Celé zle AC chce Odegaarda

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard je v Nemecku, kde ma podepsat s Leverkusenem.

Reagovat
Anacron

Nevím co z toho madridistas dělají takovou katastrofu. Za své působení v Realu ukázal akorát letos pár dobrých výkonů. A to ještě v situaci kde kolem něj hráli všichni jak retardovaní takže každá lepší nahrávka nebo odebrání míče bylo zjevení. Na druhou stranu uznávám že zrovna Atletům jsme ho posílat nemuseli. Simeone z něj ve svém způsobu hry může udělat hodně užitečného hráče a může být jedním z nejlepších na svém postu v lize. U nás by se to ale asi nestalo. I tak je to momentálně za 40 mega pro nás dost slušný prodej.

Reagovat
REPLIKATOR

Takhle se v Realu chovají k odchovancům

Reagovat
Raul=Real

Su vobec aspon nejake spekulacie ohladom Ndombeleho?

Reagovat
vilp

Už dlouho nic.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten vypada asi nejvazneji k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

40 mega

Reagovat
Smreky

To je ten Llorente taký skvelý, keď za neho zaplatia 40 mega? Máte ho niekto nakukaneho???Pre mna osobne je dosť neznámy... a zaplatiť za nejakého “no name” hráča take prachy je dosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hráč kvalit asi tak Pospíšila

Reagovat
smazaný uživatel

Už len to, že je niekto na súpiske Realu, robí 20 miliónov .

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Smreky

Asi tak

Reagovat
Marv

Jednoduše řečeno..mlady a kvalitní, jenže dlouhodobě dokazuje, že to prostě na Real stačit nebude, ten top to zkrátka není a nikdy by víc prostoru nedostal.

Reagovat
Smreky

Má 25 ak sa nemýlim ale veľa toho ešte neodohral... pár minút v niekoľkých sezónach... a atletico blázni za neho dajú 40 mega

Reagovat
Phillipinho

Cholo ho chce uz od ty jeho super sezony v Alavesu, kde patril mezi nejlepsi stredaky v lize. Typologicky vhodnejsi hrac do sestavy nez Rodri a jeste jsme s v plusu 30 mega, ktere se mohou pouzit na jiny posty, zejmena v obrane. Mozna Cholo planuje prejit na 4-3-3 s Llorentem jako cistym defenzivnim stitem. Uvidime

Reagovat
Juan Román Riquelme

Atletum zustane 59 Mio, 15% by melo jit ponorce

Reagovat
Phillipinho

https://www.youtube.com/watch?v=tpPqDNPmGV8

Kdybys nahodou umel spanelsky, tak tady mas jeho rozbor

Reagovat
Juan Román Riquelme

spanelsky umin, ziju v ESP, nicmene dobry prestup pro indiany

Reagovat
torcida

kde?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Logroño, La Rioja

Reagovat
maxton

Zidane ma často svojimi rozhodnutiami rozhodil, ale vždy sa ukázali ako správne. Je niekoľko možností ako to vypáli nakoniec. Ak z neho bude hviezda, stále je tu možnosť kúpiť ho späť budúci rok za 150 mil.

Reagovat
Talker

Já si říkal, že se jim podařilo vykoupit nějakého mladého talenta. A on to je hráč, kterému bude v zimě 25 let a má za sebou 1 sezonu na hostování a 2000 minut v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

A ja myslel, ze jsem par let zpatky cetl, ze existuje gentlemanska dohoda mezi realem a atleticem ze mezi nimi nebudou prestupovat hraci..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak existuje, toto je predsa v jej intenciách. Real Llorenteho nepotrebuje a Atletico ho chce.

Reagovat
Smreky

Inak čo myslite je niečo pravdy na tom prestupe mladého Felixa z Benficy do Atletica....

Vraj atléti vyplatia jeho vykúpku 120 miliónov €... čítal som to už na viacerých weboch

Reagovat
Phillipinho

To uz je hotovy. Ceka se jenom na oficialni potvrzeni. Felix vcera podstoupil zdravotni prohlidku, podepsal kontrakt a odjel na dovolenou.

Reagovat
Teoretik

Takového šupáka prodaj za 40 mega v tom případě Raketa má hodnotu tak 80 mega zároveň Everton koupí Gomese za 22 mega Abidal by měl začít něco se sebou dělat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem Realu někdy něco záviděl tak to, jak, respektive za kolik, dokáže prodávat svý nepotřebný hráče...S Gomesem souhlasím, 22 m je při dnešních cenách směšná částka vzhledem k tomu jak šel výkonnostně nahoru a kupující je z Anglie

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, proč nepoprosí Máru o radu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sice trochu přeháníš a zveličuješ, ale pointě rozumím a bohužel musím souhlasit. Florentino si naše prosťáčky maže na chleba a zatím letos jasně dokazuje, že ještě není za zenitem. Vyjednává skvělý obchody, ale už nejsem tak přesvědčený o tom, že tým bude fungovat tak dobře, jak by vzhledem k investicím měl. To už bude ale daleko víc o práci ZZ.

Reagovat
smazaný uživatel

florentino umí prodávat.

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu Hristo, dostal si za poslední rok a púl snad všechny hráče co si chtěl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Frenkieho, Arthura, Lengleta či Semeda ano, ale to příliš nemění na tom, že vedení nemá dlouhodobý plán, co s kádrem. To ukázalo snad jenom u Arthura, který hraje mimo svou nejsilnější pozici, a Todiba, který nedostal pro jistotu žádnou šanci. O La Masie můžeme akorát teoretizovat, realita je taková, že místo šance pro nejtalentovanější mladíky vodíme všelijaký průměráky. A pak ještě pláčeme, jak nás u Matthijse někdo přeplatí, zatímco vydáváme na platy bezkonkurenčně nejvyšší částku na světě.

Reagovat
Visca el barca

A není tohle chyba trenéra?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě, ale kdo jsou ti, kteří ho tam i přes opakovaný ostudy v LM drží? Nehledě na to, že je to naprosto zjevný, že nedokáže zlepšovat talentovaný hráče, což je asi nejdůležitější kritérium úspěchu nejen v současnosti, ale i blízký budoucnosti.

Reagovat
Visca el barca

No já bych ho vyhodil hned. Klopp by s naší sestavou vyhrál tu LM s naprostým klidem Bohužel se bojím toho koho přivedou za rok po něm. Už aby byly volby

Reagovat
ADM

Klopp hrať futbal s našou zostavou ???

Reagovat
Visca el barca

To byl příklad. Ernesto staví všechny mimo pozice, ale je zajímavé, že Robertovi a Rakiticovi jí vždy najde.

Reagovat
Visca el barca

Jeho střídání Semeda místo Roberta a jeho přesunutí do zálohy, je věc na kterou jsem asi nejvíc alergickej.

Reagovat
Visca el barca

Půl

Reagovat
The Krupy

Ako vnímajú tento prestup fanúšikovia oboch klubov v Madride?

Reagovat
CHONG

Za mě trochu rozpačitost, peníze jsou za něj dobré, ale na druhou stranu nějaký ten talent má a myslím, že nás v budoucnu ještě zamrzí, že jsme jej nechali jít a největší problém vidím v tom, že je Case v podstatě bez konkurence. Co se týče toho, že jde k Atletům, tak možná budu v menšině, ale osobně s tím problém nemám, nějak mi po těch vyhrocených letech a finálových bojích v LM (a odchodu některých hráčů) zase přestávají vadit.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Anacron

Taky si vždycky říkám že mi už tolik nevadí. Pak s nima hrajeme a vztekám se, nadávám a v ten moment je nesnáším víc než Barcu

Reagovat
misinho7

zle...len medzi Zidanom a Llorentem asi nie je dobry vztah preto to tak dopadlo.. co je velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente ma velmi pekne vlasy, Zidan je zavistlivy hater a preto je Benzema utocnik cislo 1

Reagovat
smazaný uživatel

U Marcela si povie, ze lepsie byt plesaty, tak tiez ho ma rad a kratke strihy ako Hazard ci Mendy este dokaze rozdychat

Reagovat
Teoretik

na tom něco bude

Reagovat
zidane78

Toto este pekne olutujeme p.s.kto bude vobec hrat ak sa Casemiro zrani? vsak tam nie je ziadna slusna alternativa

Reagovat
Kyrill

Škoda, v průběhu minulé sezony jsem začal věřit tomu, že by Caseho mohl vyhnat ze sestavy. Hlavně rozdíl v jejich pohybu je naprosto markantní, ale takhle to ve středu zálohy zase vypadá na tři stojící profesory s jistým místem v základu, takže nás bude přehrávat ve středu hřiště opět půlka ligy. Snad mají ZZ a Flo něco v rukávu (snad ne Pogbu nebo Eriksena).

Reagovat
Mateo16

Ked to pocitam tak uz budeme zachvilku zahojeni.

Transfer budget cca 100 mega

RdT 30 mega , Llorenthe 40 mega, Odegaard 20-25 mega, James 50 mega.

Eden 100 mga , Eder 50 mega , Mendy 48 mega , Jovic 60 mega

Normalne sa zacinam bat ani ten trasnfer budget neminieme

Reagovat
Benzema

nauč sa čítať a počítať RdT 20-25, Llorenthe 40, Odegaard hosťovanie (max. 5), James hosťovanie (10+možno 40). Dokopy 80 mega max, tie 40 mega u Jamesa nie sú iste. Ty tam píšeš o 145 mega, ja vidím 80

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá volba.. na základ prostě nemá, ale věřím, že se u Atletů chytne..

Reagovat
Mateo16

https://www.instagram.com/p/By8OGh4FvEL/

Wouu. Karim na noveho party kamosa #Official

Reagovat
Visca el barca

Ty ses trošku zbláznil viď?

Reagovat
ADM

Tak mne sa hore podarilo frajersky porovnať Kroosa s Llorentem, dneska vyhrávam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako dokazal jsi uznat chybu a vzit to zpatky. To cenim.

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Tak ono to ani nebola chyba, ako neskutočná hlúposť. Vždy som tu Kroosa uvádzal kvôli pomeru cena/výkon pomaly do kategórie prestup tisícročia, a teraz ho len tak porovnám s náhradníkom, lebo má talent a nejde za moc velké peniaze ...

Reagovat
technecium

Ty jsi alibista. Nechal by sis nasrat na hlavu jen abys byl korektní.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

No nemyslím. Akorát přiznal chybu, což ho šlechtí. Vy to tady moc neumíte.

Reagovat
technecium

Že to říkáš zrovna ty Nevíš, kolik dal zico gólů z přímáků, neumíš napočítat do šesti, ale my neumíme přiznat chybu. Dědulo

Reagovat
valloire

Já chyby nedělám. To už bys mohl vědět. Vím, kolik dal Bůh golů z přímáku, ty ne, chápu časové úseky, ty ne. Víš, že mám pravdu, ale neumíš to přiznat. Mlíčňáku

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Tak nebudem si tvrdohlavo stat za niecim, co je blbost, len aby som si stal za nazorom, vsakze. Ako mne sa casto stava ze nieco poviem nahlas a potom si aj nahlas poviem, ze to je blbost a odvolam to, nemam s tym ziadny problem niekto musi byt vyspely a ist vam prikladom

Reagovat
technecium

Tady je válka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Prejdi k nam a zacni fandit Realu. Prijmeme te s otevrenou naruci.. <3

Reagovat
Ed_Hazard

Vyzerá na v pohode chalana, zapadne ako riť na šerbel

Reagovat
valloire

Reagovat
r3

Aj fanusikovsky zbludila ovecka moze mat dobre vlastnosti a nazory.

Reagovat
valloire

Reagovat
gunner123

Reagovat
Mateo16

Welcome to Real Madrid. Ako keby som to videl pred dvomi rokmi ked odchadzal z FCB

Reagovat
Kenneth

Achjo... Kromě Hazarda ten přestupák stojí za ho... Očekávám že se tam z něj stane extratřída.

Reagovat
Ed_Hazard

tiez to cakam. O 2 roky zanho budu kluby hadzat 100M..

Reagovat
Phillipinho

Tak cena prej nakonec 30+5 v bonusech

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som videlnzase s bonusmi 50

Reagovat
Mateo16

Dnes bolo stretnutie AC s RM. Vysledok ma byt znamy o 23 15 Di marzio.

Spekuluje sa o tom ze mame zaujem o Romagnoliho. Nacho odchadza a Vallejo zrejme tiez nezostane a este o Paquetu.

Zo strany AC to Ceballos, Mariano, Reguilon

Reagovat
Mateo16

Tebe jebe ? AC ponuklo 75 mega za Kroosa

Reagovat
Mateo16

To napisal niaky iny tweet di marzia.

Reagovat
Mateo16

Serem ho idem spat na 90 percent 35 mega za Ceballosa

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočná debata

Reagovat
r3

Toto vlakno napisal sam zivot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
misinho7

na co by nam bol Romagnoli, je to velmi dobry hrac ale urcite by nesiel robit 4teho stopera tam bude hlavne o tom ze im predame niekoho z tej dvojice Ceba abo Mariano

Reagovat
Juan Román Riquelme

Idealne Dani a Mariano a ak z toho vytrieskame spolu 50 mega, bude to krasa

Reagovat
janinho

ako sorry, ale predat ceballosa a mariana za 50 mega by podla teba bol dobry obchod? podla mna cokolvek pod 60 je za tych 2 pruser.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Aj ked vezmes v uvahu inflaciu trhu, co zahral u nas Mariano a Dani za posledny rok? Nic. Treba vsak ferovo uznat, ze sanci dostali pramalo. Za mna, dostat za oboch od AC 50 mega bude solidny obchod. Podakovat obom, ale vratit sa k nam uz nevratia. A dufam, ze do stredu pola nedojde Pogbargain..

Reagovat
janinho

no ja by som za obidvoch pytal minimalne 30 mil. eur. vezmi , ze stale su obaja mladi, 25 resp. 22 rokov a Mariano v Lyone ukazal, ze moze kludne tahat nejaky stredne velky klub pokial by dostal dostatok priestoru. ked beriem do uvahy aki hraci dnes prestupuju za 30 mil., tak pod tuto cenu by som urcite nesiel.

a niekde inde som pisal ohladom tych sanci pre Daniho... uplynulu sezonu odohral takmer 2000 minut v 33 zapasoch, t.j. cca hodinu na zapas. podla mna sanci dostal dost, ale ani zdaleka ten uspech zo spanielskej 21tky nedokaze pretavit aj medzi seniorov. u neho mam skor pocit, ze mu Real proste nesadol a nezvlada ten tlak, ale o tom, ze to bude kvalitny playmaker podla mna pochybovat nemusime. cital som, ze vraj Real ponukol Daniho + 45 mil. GBP za Eriksena, tak som zvedavy. podla mna ak by Real este prihodil 10 mil., tak by to mohol byt dobry obchod pre obidve strany.

za mna teda 30 mil. a nejake percenta z dalsieho predaja nemoze branit aby sa nasli kluby, ktore by na to pristupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že šancí moc nedostali. Ale dohromady 50m je opravdu málo, vzhledek k cenám, a kvalitě obou fotbalistů. Ceballos by mohl jít za 30-35, Mariano jak by smet... ikdyž u něj spíš 25-30. I tak bych chtěl alespoň 60m dohromady. Oba jsou stále mladí, talentovaní a jdou z Realu. Tam ta cena prostě musí být. Snad AC nebude dělat drahoty a veme si je oba za tydle ceny. I když, slyšel jsem, že je AC chce na hostování. To se mě osobně moc nelíbí, teda pokud by za každýho nedali alespon 5-7m ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

Z AC nic nebrat..

Reagovat
Visca el barca

Už ať je tu Grizi. Číst každej den o Neymarovi mi dost připomíná kauzu Verratti z před dvou let. Takže ještě tejden a půl a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Griez si musí teď hryzat nehty, ať to neklapne.

Reagovat
Messi the Genius"10"

muze tam hrat s nema

Reagovat
smazaný uživatel

Ledaže by ten tlusťoch šel už do říti.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele