Atlético našlo náhradu za Godína, z Porta koupí Felipeho

28.05.2019, 09:45
Aktuality
FC Porto letos nezískalo žádnou trofej a nyní se mu navíc rozpadá defenzíva. Kariéru pravděpodobně ukončí Iker Casillas, do Realu Madrid přestupuje obránce Éder Militão a na odchodu je i jeho kolega z defenzivní linie Felipe, toho kupuje Atlético Madrid...

Třicetiletý stoper přišel do Porta před třemi roky z Corinthians a v portugalské nejvyšší soutěži zvládl 93 zápasů. Jeho transfer do Atlética se začal péct koncem dubna a nyní byla potvrzena dohoda, španělský celek zaplatí dvacet milionů eur a fotbalista směřuje na zdravotní prohlídku.

"Vytvořil jsem si zde novou rodinu a budu na ní pamatovat do konce svého života. Chci poděkovat vedení, prezidentovi, trenérům a spoluhráčům, s nimiž jsem se zde potkal. V Portu jsem se cítil jako doma a zažil zde spoustu skvělých okamžiků, dosáhli jsme úspěchů, zahrál jsem si Ligu mistrů. Vše předčilo moje očekávání," rozloučil se Felipe s FC Porto.

Felipe přichází do Atlética jako náhrada za Diega Godína, dlouholetý vůdce defenzívy madridského celku se rozhodl odejít a od července by měl hájit barvy Interu Milán. Jeho konkurentem v boji o místo v základní sestavě navíc nebude ani Lucas Hernández, ten přestupuje do Bayernu Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (46)

Přidat komentář
mrann1x

Casillas ji ukončil už... a kde to máte oficiálně? Ani jeden klub to nikde nepotvrdil.

Reagovat
Kily

Casillas kariéru ještě oficiálně neukončil, dohodu o přestupu Felipeho potvrdilo Porto

Reagovat
mrann1x

Všude se píše, že to oznámil.

Reagovat
celeb

Ako nahradit 33 rocneho Godina 30 rocnym Pefipem ...

Nemal Cholo zasadu, ze neche kupovat tridsiatnikov (a predlzovat im zmluvy)? Vsak prave preto by mal ist Godin prec, nie?

Reagovat
Phillipinho

Tak to je samozrejme klubova politika nenabizet vicerocni kontrakty hracum nad 30. Cholo s tim nema nic spolecnyho. Ten by byl samozrejme rad kdyby Godin zustal.

Reagovat
ThePigFeathers

Přesně tak! Tady si nasrali do huby a pustili TOP stopera. Tohle nechápu.

Reagovat
Phillipinho

Tak se taky podivej na ten platovej rozdil jakej mezi nima bude. Nahrada za Godina to snad neni a 20 mega za zkusenyho stopera z sirsiho kadru brazilsky reprezentace teda neni vubec spatnej prestup.

Reagovat
Largo

Reagovat
ThePigFeathers

Obrana se jim rozpadá, takže máš možná pravdu, že to není náhrada a přijde, ještě někdo jiný. Nicméně pro politiku AM, je tohle velmi zvláštní nákup a já v tom moc smysl nevidím. A co se týče platu, je podle mne jedno kolik, když se jedná o Godína. Navíc v AM není zase tolik hráčů, kteří by měli astronomické platy, aby to byl tak velký problém.

Reagovat
Phillipinho

Musi prijit pravej bek, dalsi stoper a dva levy beci.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje na stopera zkušeného hráče

Reagovat
FC Porto FC

A dostane smlouvu na 4 roky ne? jen to by scházelo tomu aby to byla práva sranda v Atleticu. Každopádně doufám že zůstane Alex Telles jinak nám v zadu nezbude vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Alex převyšuje ligu, měl by jít.

Reagovat
Benfica

Mozno sa chytia Leite a Queirós ako Dias a Ferro.. alebo aspoň jeden, talen, potencial a skills na to maju..

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético has the 'yes' of Cavani, according to the Cadena SER

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec to nekoresponduje s jejich politikou. Navíc prý chce plat kolem 16ti mega ojro.

Ale posila neskutečná. Navíc s jeho stylem hry by mohl dát ještě 2 dobrý roky. Trochu se obávám, jak bude stíhat Cholovo tempo hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli po něm bude chtít neustálý napadají a on to chtít bude, tak bude v druhé půlce sezóny vyšťaveny.

Reagovat
Kokesh

Hodina a pul s Florem na Onda Cero's El Tranzistor. Asi zadna prekvapiva zprava z jeho ust, ale konecne vymezeni nekterych spekulaci, potvrzeni velkeho zajmu o Hazarda a chvala Cristiana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, Cristiano je prý nejlepší hráč, kterého Florentino kdy koupil.

Sice souhlasím, ale Zidane z toho asi není úplně odvázaný.

Reagovat
Kokesh

To mas podobny, jak kdyz Ferguson o nem rekl, ze je to nejlepsi hrac ktereho kdy trenoval. Nemyslim si, ze tim urazi ty dalsi vyborne hrace, ale proste to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Já si jen musel trochu rejpnout.

Zidane byl výjimečný, ale Cristiano byl prostě jen jeden. Nejlepší fotbalista, jakýho jste kdy měli.

Reagovat
Kokesh

To kazdopadne.

Mimochodem, tohle je 100x prijemnejsi a hodnotnejsi vyjadreni, nez to neustale "je nejlepsi v historii". At uz Perez nebo Ferguson hodnoti dobu, na ktere se vyznamne svou praci podileli a jestli to reknou oni dva, neni o cem spekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Až uplyne nějaký čas, tak se bude o Messim a Cristianovi mluvit jako o nejlepším a druhém nejlepším fotbalistovi historie. A je fakt, že jsem si stoprocentně jist, že dnešní fotbalisti obecně jsou o parník jinde, než třeba Pelé. Ta fyzická připravenost je úplně jinde.

Reagovat
Reggie

Za chvili je tu mistni Lada Vizek

Reagovat
valloire

Alfredo bych řekl, že byl ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A potvrdil i toho Ramose no. Byt teda klub drzi vsechny karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrdil, že ta nabídka existuje.

Ramos není atomový vědec, ale není to takový dement, aby odešel do Číny, když má v pohodě na špičku v Evropě. Spíš mu jde o nějaký navýšení platu. Takový opičky už dělal cca 2 roky zpět s nabídkou od Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen naprosto obecně je tahle praktika od fotbalistů pěkný svinstvo. Podepsali kontrakt, tak ať ho dodržují. Nedal bych jim navíc ani euro.

Reagovat
Kokesh

Jenze se podivej, kdo v RM bere momentalne nejvic. To je asi ten nejvetsi problem a divim se, ze to Perez dokazal docela razne ukocirovat.

Reagovat
Reggie

Bale nebo kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to Bejl, tak se to dá vysvětlit jednoduše - přestupoval k vám jako nejdražší fotbalista na světě, takže dostal i královský plat.

Ale tohle je přesně ten problém - když hráč hraje lépe, než odpovídá jeho plat, tak tlačí na vedení, že chce víc, ale opačně to nefunguje. Pokud někdo hraje mizerně, tak část platu nevrátí. A ještě to dopadá tak, že ten, komu se daří, argumentuje, že chce víc, aby měl víc, než ten, komu se nedaří ... Prostě past.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud myslis Balea, tak ten nejvic nebere. Aspon teda to Florentino v tomhle rozhovoru tvrdi. Nejvic ma brat prave Ramos.

Reagovat
Kokesh

Urcite od prichodu Bale do RM nebyl Ramos hned druhy za Crisem, tomu fakt neverim. Takhle mimo prece ty odhady byt nemuzou, to by se muselo snad lisi skorot u vsech...

Reagovat
Raul=Real

Ramos dostal vylepsenu zmluvu pred dvoma rokmi niee vtedy sa dostal pred Garetha

Reagovat
Jordi Alba

Tak tohle se děje kolikrát i v 'průměrný' práci, nenazval bych to zrovna svinstvo fotbalistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli rostoucí inflaci je třeba zvyšovat platy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Boateng a mají nahrazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradu určitě ne.. ale od Gimeneze si hodně slibují.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trumbera už prý podal demisi

Reagovat
Visca el barca

Je venku???

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem zmatený. Na fan stránkách Barcy oslavují, ale teď čtu, že Bart si vyžádal více času na rozmyšlenou. Má prý strach, aby příští trenér vůbec vyhrál ligu a jemu to nezlomilo vaz ve volbách.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád bezkulovitý Bartomeu. Na jistotu a tím posrat vše. Je možné, že přitáhne zpátky Neymara za Demboše.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole zbavit sa tychto zm*dov bude vacsia vyhra jak tie Valverdeho 3 trofeje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele