Atlético Madrid oznámilo podpis záložníka Witsela

06.07.2022, 17:46
Aktuality
Axel Witsel se po odchodu z Borussie Dortmund vydává do Španělska. Třiatřicetiletý belgický reprezentant posílil Atlético Madrid, s nímž uzavřel roční smlouvu...

BVB po čtyřech letech Witselovi nenabídlo prodloužení kontraktu, načež bylo otázkou, kam povedou jeho další kroky - vyjma Atlética Madrid projevil zájem Olympique Marseille.

Odchovanec Standardu Lutych se rozhodl pro španělský klub, který s jeho registrací čekal, protože měl problémy s platovým stropem. Witsel se Colchoneros upsal na rok.

Zkušený středopolař kromě mateřského klubu a Dortmundu působil také v Benfice nebo Zenitu Petrohrad, odkud zamířil do Číny, kde rok a půl oblékal dres Tianjinu Quanjian.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (34)

Přidat komentář
hromdopolice

Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejzkurvenejsich žoldáků

Reagovat
Irek

Dle čeho?

Reagovat
bobis21

No cesta do Gazpromu a pak do Číny na vrcholu kariéry asi nebyla kvůli sportovním ambicím

Reagovat
pistacik11

Je to zamestnanie, ide tam, kde mu lepšie zaplatia. Čo je na tom zlé?

Reagovat
Dron

Reagovat
smazaný uživatel

Na základ v top klubech stejně neměl Nevidím nic špatného, že šel tam, kde mu dali o hodně více

To s těmi žoldáky je nějaký komunistický syndrom?

Země boomerů. Ve zbytku světa lidi dávají výpovědi, Češi se práce drží zuby nehty

Češi jsou jedni z nejkonzervativnějších zaměstnanců na světě, alespoň co se změny práce týče. Vyplývá to z globální studie zaměstnanosti s příznačným názvem Naděje a Obavy 2022 čili Hopes & Fears 2022, které se zúčastnilo 52 tisíc respondentů ze 44 zemí a která byla uvedena na Světovém ekonomickém fóru v Davosu. Celkový český průměr – dvanáct procent lidí, kteří letos plánují opustit zaměstnavatele – leží výrazně pod globálním průměrem a blíží se spíše celosvětovým postojům generace boomerů, tedy rodičů mileniálů, pro něž je typická nízká fluktuace.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se i vsadil, kdyby ti Veeam apod nabídl 4x tolik, co máš teď, tak ani neřešíš, že majitelé jsou rusové a budeš si dělat to svoje za mnohem větší peníze než máš teď

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ingimir

ešte môže narážať nato ako zlomil nohu Wasilewskemu

Reagovat
Irek

Pro Atlety dobrý kauf, navíc gratis moc od něj nečekám, ale o to víc může ještě překvapit dva roky by to měl ještě zvládat no a pak nejspíš Amerika / Čína / Arábie

Reagovat
smazaný uživatel

V Číně už byl.

Reagovat
Irek

Tím lépe, aspoň to tam zná

Reagovat
luismiksak

Je starej... takže zadarmo drahy

Reagovat
smazaný uživatel

Na la Ligu ešte starý nie je

Reagovat
Irek

Joaquin by mohl ve 40 vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
celeb

Podla mna vyborna posila, zadarmo (ked si clovek odmysli podpisovy bonus a nehorazny plat), otazne ci ho dokaze Cholo vyuzit. S tym kadrom co ma k dispozicii by sa uz fakt patrilo aj nieco hrat a nie len betonovat.

V zalohe uz maju aj kvalitu aj kvantitu.

Koke, Llorente, Kondogbia, de Paul, Witsel ... vracia sa Saul po roku ...

Reagovat
Kmonda7

Všechno to jsou defenzivní záložnící, Jen Llorente je skvělý univerzál. Simeone s jeho upravenou defenzivní 4-4-2 vyhrál La ligu. S tímto kádrem zřejmě bude hrát 3-5-2 jako v poslední době. Také mi přijde sympatické, že Atletiko je už pár let velmi málo aktivní na přestupovém trhu a pracuje s tím co má.

Jsem hodně zvědavý jak se opět prosadí Saúl, V Chelsea prakticky vůbec nehrál a na jeho pozici na středu je velká konkurence. Kondogbia mě velmi mile překvapil, tak dobré výkony sem od něj nečekal.

Reagovat
Phillipinho

Jako backup za Kondogbiu vyborna posila. Skoda, ze ani po 10 letech v Lize mistru a pravidelnych prodejich neni v kase ani 20 milionu euro na elitniho beka. Opet de nejdriv bude muset prodavat

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký bek bude muset připlout na Lodi...

Reagovat
Remt

Reagovat
Phillipinho

Za 40 bych teda asi Lodiho prodal. Ale je ho skoda. Kdyby si Cholo nedupnul, tak uz vedeni strelilo za 60 klicovyho Carrasca

Reagovat
Gazdo

Je tak soatny ze by si ho predaval? Ja som myslel ze Lodi je celkom fajn

Reagovat
Phillipinho

Ja bych ho neprodaval, ale Atletico potrebuju prodat hrace v hodnote 40 mega. Za Moratu nabizi Juve 15, tudiz je lepsi si ho nechat. Saula nikdo s tim platem nechce. A bojim se, ze z Lemara, kteremu konci smlouva a Hermosa, se tech 40 proste nevydoluje….

Reagovat
Gazdo

Na Barcu by nemal nahodou? Ked uz sme schopni dat prachy za niekoho ako Lewa pripadne Alonso?

Reagovat
Kmonda7

Saúl by do Barcy nešel. Je to silný patriot s Kokem. Ten nikde jinde než v Atletiku už hrát nebude. Jen si chtěl na rok zkusit PL, a ted se obávám, že bude mít složité probojovat se zpět do základní sestavy Colchoneros.

Reagovat
Gazdo

Ja som myslel Lodiho. Saula som nechcel nikdy

Reagovat
Kmonda7

Lodi je základním pilířem ve formaci 4-4-2. Poslední dobou hráli 3-5-2 a to je Lodi na lavičce. Levou zálohu s návratem do obrany plní na 100% Carrasco. Dle přípravy na sezonu to vypadá, že budou v 3-5-2 pokračovat i nadále. Takže Lodi nebude zřejmě tak často členem základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne by zaujímalo kde Athletico projebalo všetky prachy. O Barcelone viem že sú finančne v prdeli a tam sa tomu nedivím ale Athletico nechápem....že by nejaký tunelík?

Reagovat
Phillipinho

To mi povidej. Opravdu nevim, kde se vsechny penize ztraceji. Pravdepodobne v Gil Marinovo kapse, ktery kazdym rokem roste v zebricku Forbes nejbohatsich lidi…

Reagovat
KoryVCF

nestavěl se novej staďák náhodou ? řekl bych že dost prachů poteče timhle směrem ne ?

Reagovat
Phillipinho

Novej stadak by mel byt z velke casti financovan prodejem Calderonu. Neco takoveho jsem cetl.

Reagovat
AlevsakNevadi

napr zbytočné nákupy Morata, Costa, Griezman ? plus nový štadion.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele