Atlético Hernándeze v zimě neuvolní, s Bayernem ale bude jednat

28.12.2018, 17:05
Aktuality
Lucas Hernández by měl letošní sezonu dohrát v Atléticu Madrid. Francouzskému obránci v hlavním městě Španělska běží kontrakt do června 2024 a jeho součástí je výstupní klauzule nastavená na osmdesát milionů eur, kterou se chystá aktivovat Bayern Mnichov, k transferu ovšem zřejmě dojde až v červenci...

"Hráč v průběhu ledna nemůže odejít z Atlética Madrid. S Bayernem máme velmi dobré vztahy a v lednu si s jeho představiteli sedneme, abychom celou situaci zvážili," nechal se slyšet výkonný ředitel španělského klubu Miguel Ángel Gil Marín.

"Pokud hráč chce odejít, tak si o tom promluvíme. Ovšem jedině o přestupu platném od července," dodal.

22letý fotbalista je odchovancem Atlética a do jeho prvního týmu poprvé nakoukl v sezoně 2014/2015. Ve španělské nejvyšší soutěži zatím stihl 63 startů.

Hernández s Atléticem triumfoval v Evropské lize a na svém kontě má i evropský Superpohár. Úspěšný je rovněž na mezistátní úrovni, velkou měrou totiž přispěl k triumfu Francie na světovém šampionátu v Rusku, kde nevynechal ani jedno ze sedmi utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (83)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

No nezoufej, můžeš si za to sám

Reagovat
Smreky

Prečo by ho púšťali preboha? Na ňom by mali stavať... mladý, výborný stopér, ktorý zahrá kľudne ľavého obrancu... nechápem

Reagovat
Elliasson

Taky si říkám.... Ale asi tu není nejveselejší.

Reagovat
Phillipinho

Ta situace je uplne jina. Bayern je ochotnej zaplatit 80 mega a dokonce nabidli Lucasovi 8,5 mega euro rocne. V Atleticu bere 4 mega. Gil Marin a Cholo zacali okamzite jednat a chteji s nim podepsat vylepsenou smlouvu, probleme ale je to, ze ted v pulce sezone jsou na platovym stropu, takze mu muzou nabidnout lepsi smlouvu az v lete. Gil Marin se proto spojil s Bayernem a jelikoz maji dobry vztahy, tak se domluvili, ze ted v zime Bayern vykupku neaktivuje. V lete se uvidi, ale podle toho, co Lucas rika, tak to vypada, ze ma stejny umysly jako bratr a utece nekam do Bayernu nebo City. Kazdopadne jesteze neodejde v zime, to by byl naprostej pruser pro celou obranou radu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem teda viděl víc možných verzí. Jedna se zmiňovala o tom, že Cholo v létě skončí a proto chce (možná nejenom) Lucas zdrhnout. Další zas mluvila o tom, že tam určitý finanční polštář je, ale šetří se to pro Oblaka. Každopádně to bude zajímavý, ta gigantická smlouva pro Griezmanna se jeví hodně kontraproduktivně.

Reagovat
technecium

Ten Griezmann se jeví kontraproduktivně i pro nás

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si rozhodně nemyslím, kdybychom měli Griezmanna, tak jsme bez Lengleta, Vidala a Malcoma. Se zraněným Umtitim by to byla těžká bída, nehrající Dembouz (jestli by už nebyl jinde) a Griez, který je po Mundialu poloviční... Ty toho opravdu lituješ?

Reagovat
technecium

Lenglet by přišel tak jako tak, Malcom ani Vidal mě zatím nepřesvědčili a za Griezmanna ohrožujícího suverénní pozici Suaréze by mi to stálo...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pravda, Lenglet by asi dorazil, ale Arthur spíš až teď v zimě podle původní dohody. A pro mě lepší brousit diamanty z Dembélého či Arthura (a od léta snad i Frenkieho), než s Griezem vymýšlet fungující sestavu. Ani si nemyslím, že by to u Ernesta odnesl Lusito, udělal by z nich nový trojzubec, který by hrál všechno. Malcom byla slušná příležitost na trhu, ale nedivil bych se, kdybysme se ho v létě zbavili, nemá v týmu místo. Ale chtěl bych ho někdy vidět na hrotu, pokud teda Munir nechce prodloužit a v létě odejít zadarmo.

Reagovat
Visca el barca

Tak zrovna Vidal je v pohodě. Malcom bohužel nemá minuty. Uvidíme co se bude dít v létě. Podle mě Ernesto sám odstoupí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arturo je skvělý, jeho energie a nasazení tým hodně zvedají. V LM to může být jeden z klíčových prvků. Malcom bohužel nemá kde hrát, za Messim je to pouze sbírání drobků. To, že Ernesto nebude chtít prodloužit smlouvu, je myslím celkem reálná varianta. Bude se rozhodovat asi někdy v únoru, aby vedení mohlo hledat případnou náhradu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Vidal mě zatím nepřesvědčili

Už si z toho Rakitiča každé kolo utrpel mozgovú vadu.

Reagovat
celeb

ale no taak. Vidal je viditelne prinosom. Bojovnostou, ochotou pobit sa o kazdu loptu a poctivostou smerom dozadu je v nasom time vynimocny. Malokto ma take srdce - a prave to nam velakrat chybalo prave v klucovych zapasoch LM. Navyse mi prijde rozumnejsi nez ten o 3-4 roky mladsi Arturo v Bayerne, ci Juve, kedy sa len tipovalo, v ktorej minute pojde s cervenou z hriska.

Za mna prekvapivo dobra posila, ocakaval som od neho ovela menej po jeho poslednej sezone.

Reagovat
ADM

Vsak citaj, preco som tak reagoval aj za mna je to posila

Reagovat
PP

hrál parádně a i když nastoupil z lavky, tak to ihned rozhýbal a bylo ho všude.. Toto jsem nečekal ani náhodou..

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ty vaše přezdívky pro hráče to je fakt něco

Reagovat
Jordi Alba

Ještě tam po tom jeho divadle zůstane sám.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Po těch jeho šaškárnách a podpisu megakontraktu se jim nějak rozpadla aura rodinnýho klubu. A to ještě věřím tomu, že to Cholo drží pohromadě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Phillipinho

Souhlas. Je jasny, ze nekdo kvuli tomu odejde. Ted je treba si urcit priority. Ja osobne bych za kazdou cenu udrzel Oblaka a Lucase a obetoval bych po sezone Godina a kdyz to bude nutny tak Thomase...i kdyz ten by mrzel taky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Oblak priorita, Lucase bych se snažil udržet jako stopera k Gimenézovi. Thomas je borec, univerzál a nestojí tolik, takže toho taky. Pustil bych Saviće a DC19 nahradil Maxim Gómezem. Ani bych se nebránil nabídkám za Griezmanna, podle mě bude jeho smlouva i do budoucna obrovský problém.

Reagovat
Seydou Doumbia

Thomas je defenzivní záložník že?

Reagovat
Phillipinho

Spis stredni zaloznik. Vice defenzivni je Rodri.

Reagovat
Spalovač šancí

V LaLiga jsou platové stropy?

Reagovat
Phillipinho

Kazdej tym ma rozpocet, do ktereho se musi vejit s platy hracum a penize na prestupy. Zname spanelske slovo presupuesto, se kterym se drive hodne ohanel Simeone.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejedná se pouze o limit na platy? Je to tuším kolem 70% rozpočtu.

Reagovat
Billy McClane

Keby to bolo len okolo 70%, tak v Barcelone musia zase nejako podvadzat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pár měsíců zpátky byla zveřejněna statistika týmů LaLigy zabývající se platovými rozpočty. A ten rozdíl mezi Barcou a Realem rozhodně nebyl tak velký, jak se neustále zmiňuje. Ta vaše často zmiňovaná platová struktura je tak trochu mediální pohádka.

Reagovat
Billy McClane

Mozno by nebolo zle prihodit sem aktualnu tabulku zahrnajucu novu Messiho zmluvou a Real bez Ronalda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud máš, tak ji rád uvidím. Ale pochybuju o tom, většinou to bývá výcuc z minulý sezóny na základě prezentace klubových účetnictví.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ne, tady by to mělo být pro letošní sezónu.

https://pbs.twimg.com/media/Dm_fryiUYAACz92?format=jpg&name=medium

Reagovat
Generalní Gladiator

To bodové a platové srovnání mezi realem a alavesem

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je teď akorát v platu Messiho. Ale když to vezmeš na celkový příjem klubu s kterého se pak ty procenta počítají, tak je Real na podobných procentech jako Barcelona. Zajímavé je jak se jim zvedli platy i po odchodu Ronalda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tady je situace ze sezóny 17/18, kde je rozdíl pouhých 8 mega.

https://pbs.twimg.com/media/Dm-tldLX4AAZ5Gv?format=jpg&name=medium

Reagovat
Generalní Gladiator

507 a 632

Reagovat
celeb

sialenstvo

Reagovat
Rich

Super posila, doufám, že přijde, sice strašné prachy za něj chtějí, ale tenhle hráč Bayernu se bude hodit. Jasný je, že v zimě neodejde, Atlético by si to nemohlo dovolit, ale po sezóně snad přijde. Navíc s Pavardem by si mohl dost dobře rozumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels a Boateng pryč, Pavard a Lucas k nám..to bych bral

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
db18

ale kdyby měl přijít jen jeden, tak doufám v Pavarda...

Reagovat
El-Pistolero-68

Kimmich, Pavard, Hernandez, Alaba by byl velky luxus.

Reagovat
Rich

Já to spíš vidím na tuto sestavu: Alaba, Sule, Hernandez, Pavard a Kimmich by hrál s Goretzkou uprostřed.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Munir odmítl vylepšenou nabídku smlouvy a klub má podezření, že už se domluvil jinde. Ani nevím, jestli je to ztráta, potřeba hledání nový “9” by tu byla nehledě na jeho přítomnost a pokud nechce zůstat, není třeba ho nějak oplakávat.

Reagovat
Visca el barca

Já bych chtěl jednou vidět útok Dembouz, Leo, Malcom

Reagovat
Visca el barca

Jenže kde brát devítky? Nikde nejsou

Reagovat
ADM

9999999999999

Okopíruj si nejaké aj do budúcna.

Reagovat
smazaný uživatel

Devítek je dost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch hráčů není zas tak málo, větší problém by byl, kdyby se hledala devítka místo Suáreze. Zatím je ale situace taková, že hledáme někoho, kdo se na tu obrovskou zodpovědnost může rok až dva připravovat a adaptovat, postupně navyšovat prostor a nebude hozen přímo do vody. Můžeme tak lovit mezi spoustou talentů, kteří na té pozici jsou.

Reagovat
Gazdo

Lenze to by ich musel niekto aspon raz za cas namiesto luisa postavit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Právě proto by asi mělo být ideálně jedním z požadavků, aby dokázal zahrát kromě “9” i na levým křídle. Jinak od Valverdeho na hrotu přes Suáreze příliš prostoru nedostane.

Reagovat
Gazdo

Tak ale bavime sa o buducej sezone uz kde mozno (viac pravdepodobne) nebude valverde. Cize cez ineho trenera tam moznost bude. A keby aj nie preto som za jednu z moznosti hracov z united rashforda/martiala lebo obaja su schopni ako si povedal zahrat aj kridlo

Reagovat
technecium

Valverde po sezóně odejde, ať dopadne jakkoliv. Buď bude po neúspěchu vyhozený, nebo odejde sám, protože snášet ty šílený hejty na jeho osobu za ne úplně jednoznačný věci není zrovna jednoduchý.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To určitě ne, ale nejsem přesvědčený o tom, že odejde. Jednak má solidně našlápnuto minimálně k ligovýmu titulu, navíc vedení bude chtít zanechat stabilitu, což je vzhledem k možnostem na trenérským trhu docela logický. Stačí se podívat do Madridu na to, jací špičkoví trenéři (ne)měli zájem tam trénovat, resp. nebyli ochotni splnit požadavky. Asi to bude i do budoucna problém, jelikož ve Španělsku nedostanou možnost takový vlády nad klubem, tedy přestupy a hráčský smlouvy.

Reagovat
MiChaEl

Ked si natukol-vcera som dal toto,videl si?

Na barcablaugranes som videl zaujimavy tweet:

https://twitter.com/paleszhurts_/status/1078315211365511169

a pokracovanie: https://twitter.com/paleszhurts_/status/1078315359390834688

Pre lenivych sa v tom sprtat: all-in Mbappe. Runners-up: Salah, Lacazette.

Jasne, su to statistiky, navyse sucasna sezona oproti priemeru Luisa v FCB, ale i tak to vela napovie, minimalne stylisticky.

Mne z toho vychadza jednoducha rovnica - bud nejakym zazrakom pride Kylian alebo sa na nahradu vybodneme, Messi bude stabilne F9, kde je najlepsi (a kde by mal hravat stale aj s Luisom), a zameriame sa na golove kridlo (a la Villa v blahej pamati).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl jsem, ale jsem příznivcem používání statistik pouze při zasazení do určitýho kontextu, tohle je pouze taková divoká střelba. Nová “9” pro Barcu je téma, kde nepanuje prakticky žádná shoda, z deseti názorů získáš minimálně osm různých. Já se klidně přiznám, že jasný názor nemám, sleduju různý hráče a teprve si pomalu tvořím představu, jaký bych měl priority. Ale myslím si, že je chyba hledat hráče typologicky nejvíc podobnýho k Suárezovi. Messi na falešný devítce dokáže zahrát (při dobrý konstelaci křídelních hráčů), ale neměla by to být jako hlavní varianta, na to se stahuje až příliš hluboko. A to se asi nezmění ani zvedajícím se Arthurem či Frenkiem, jeho hra se tak přirozeně vyvinula.

Reagovat
MiChaEl

To je aj moja pointa:bud Mbappe alebo nehladat podobneho Luisovi. S F9 Messim nesuhlasim,aj v minulej sezone tam zopar krat hral a mal tam kralovske zapasy,vsetko je to o prevedeni. F9 maximalizuje Leove silne stranky,pri vhodnych spoluhracoch v zaloze to kludne moze byt 3 roky smrtonosne. Jedinym problemom moze byt Bus,ktoremu dochadza dych,to tak vyzera. Inak Arthur-Bus-FDJ a pojde to,mozno nie hned,ale pojde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

O Mbappém a Kanovi se odmítám bavit, podle mě to zkrátka nejsou reálný možnosti. Busquetsovi dech nedochází, u něj je to spíš o tom, že hrajeme stylem, který mu příliš nesedí a v kombinaci s dalším statikem Raketou to nevypadá vůbec dobře na pohled. Mě teď zajímá hlavně to, kam Valverde počítá s Coutinhem, který je v Barce už rok a stále nemá danou pozici. Pokud do zálohy, tak moc nerozumím tomu, jak velký hráčský přetlak se tam tvoří...

Reagovat
MiChaEl

Sam si minule zmienil problemy PSG s FFP,je mi jasne,ze by musel niekto z kola von,no aj ked tomuzsamozrejme,nedavam ani ja velku pravdepodobnost,vonkoncom nevylucujem uskutocnitelnost takeho biznisu. Kane nie je vhodny podla mna, slabsi pressing hlavne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

PSG nám nikoho dobrovolně prodávat nebude a už vůbec po tom, co jim za pár dní zadarmo podepíšeme Rabiota. Kane je po fotbalový stránce skvělá možnost, jeden z nejkomplexnějších útočníků. Ale přesto bych ho nechtěl, jelikož by to bylo neúnosně drahý řešení (cca 200 mega + gigantický plat) a mám pochybnosti, že by se naučil řeč, podobně jako Bale, který to nezvládnul ani za několik let.

Reagovat
MiChaEl

Ak je to s FFP take vazne,nemyslim si ze by aspon nerozmyslali nad tym,ak by ako cast protihodnoty bol napr Couts alebo Rakitic. Nemozu predsa polavit zo sportovych ambicii. Ale chapem,je to skor v rovine hypotez,ok. Kane je vyborny,no nejak si myslim,ze by dopadol ako Ibra, a s tym prikladom a la Bale mas tiez pravdu.

Reagovat
Gazdo

Ja by som kludne skusil toho Rashforda ak z jeho strany bude zaujem

Reagovat
Footballer

Mně se na LW spíše hodí Martial

Reagovat
Gazdo

Nie na LW. To z neho spravil mourinho tak ako z martiala to spravil Van gaal. Obaja su zalozenim hrotaci a tam by som si obidvoch dokazal u nas predstavit

Reagovat
ADM

Ja mam z neho strasne zmiesane pocity ked ho vidim. Maka cely zapas, skvela fyzicka ale typek ma snad kazdy zapas 200 striel z kazdej pozicie

Reagovat
Gazdo

Ale maka. To je podstatne. To ze striela uz zo striedacky sa odnauci ale naucit niekoho makat a lietat je tazsie

Reagovat
Jardman

PS: O Kom se spekuluje, že by měl přestoupit do Bayernu? Respektive koho si myslíte, že by měl Bayern přivést?

Reagovat
Jeňa

Spekuluje se co jsem viděl o Pavardovi, Lucasovi, Pepém, Thavinovi, Fornalsovi, dřív se hodně skloňoval Martial

Za mě by měl Bayern soustředit veškerou snahu na Havertze a jednoho z dvojice De Ligt/Lucas

Reagovat
db18

S Havertzem souhlasím, ale podle mne by na tom byl Bayern líp s Pavardem, který by byl mnohem levnější než de Ligt/Lucas.

Reagovat
Jeňa

Pavard podle mě není tak dobrý hráč jako Lucas. Bayernu by se podle mě vyplatilo koupit oba, za předpokladu, že by Pavard stál pod 40 milionů

Reagovat
db18

No, Pavard má právě výkupku, která začne platit v případě, že se Stuttgart nedostane do LM (což už se dá předpokládat, že se mu nepovede ), pak by stál jen 35 mil. € a Bayern by byl blbý, kdyby si takového hráče nechal utéct ke konkurenci...

Reagovat
Kixi Syhimour

Oouuuu , počkat, počkat, my taky potřebujeme někoho na kraje

Reagovat
db18

Je to stoper!

Dlouhodobě by podle mne na RB docela zaostával v podpoře ofenzivy, naopak na stoperu využije svou rozehrávku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oouuuu , počkat, počkat, my taky potřebujeme univerzála do obrany

Reagovat
db18

Je fakt, že by aspoň nemusel hrát Matip.

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip ještě jde, hlavně aby nehrál Lovren , zahraje i LB?

Reagovat
db18

Já četl jen o Pavardovi, Chakvetadzem, Ünderovi a de Ligtovi...

...a chtělo by to Havertze

Reagovat
Gazdo

No vy by ste mali hlavne zacat s rapidnou prestavbou kadru. Hrate relativne v rychlej lige a uz to citit ze kader nemate zrovna poskladany z dvadsiatnikiv. Keby ste hrali ako juventus ktory dokazal v poslednych rokoch tuto vekovu barieru bolo by to ine ale to by sa k vam taky styl nehodil. Skratka mi pride ze tu generacnu obmenu hlavnych tahunov bayern strasne podcenil a ak s tym hned nezacnete tak moze prist situacia ze v europe dlhsiu dobu nebudete predstavovat hrozbu. Ja uz napr teraz nemam z bayernu taky strach ako dve tri sezony dozadu a uz vibec nie ako ked ste nas presli 7:0. A hlavne nevidim ani potencial ze by sa to malo v najblizsich dvoch troch rokoch menit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty změny by měly probíhat postupně... Bayern teď bude muset na rychlo půlku kádru přestavět během dvou sezon..

Reagovat
vladino10

? majú odísť Robben s Riberym, zháňa sa stopér..ako áno, je to už neskoro, ale nechápem z čoho pramení to, že tam nie je potenciál na zmenu- určite niekto príde aj do ofenzívy keď odídu R+R..

Reagovat
db18

Tak dneska ještě přišli s tím, že už jednáme o Odoiovi z Chelsea.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele