Atalanta využila opci a natrvalo získala Pašaliče

22.06.2020, 17:20
Aktuality
Mario Pašalić se z hostování v Atalantě Bergamo do Chelsea nevrátí. Italský celek aktivoval opci ve výši 15 milionů eur a pětadvacetiletý záložník setrvá na Apeninském poloostrově...

Odchovanec Hajduku Split se do Chelsea stěhoval před šesti lety, nikdy se však neprosadil, přičemž hostoval v Elche, Monacu, AC Milán, Spartaku Moskva a Atalantě.

Právě v Bergamu se Pašalić prosadil nejvíce, když loni pomohl ambicióznímu klubu k premiérovému postupu do Ligy mistrů. Tam momentálně Atalantu čeká čtvrtfinále.

K dalšímu postupu do milionářské soutěže Atalanta směřuje v letošním ročníku, kdy má Pašalić ještě výraznější pozici, není proto překvapením, že italský klub využije opci, na jejímž základě pošle do Londýna 15 milionů eur. "Mario Pašalić je natrvalo hráčem Atalanty," stojí v prohlášení klubu z Bergama.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
mesyas

ještě pár pokémonů a odpadů a můžou si dovolit i nového brankáře

Reagovat
DieryVonry

Granovskaia s grácií! hlavně v tom kvantu hostovaček co blues mají se jedná o pasiv 60-80 mega za prestupak, tady z těch B/C players..

Reagovat
Figurehead

Spíš bych vyřešil nový stopery, než golmana...

Reagovat
Largo

Vyhra pro vsechny, zejmena ale pro Atalantu

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se kseftuje c'mon Chelsea!!!

Reagovat
Whitemedia

Zrovna z Pašaliće se dalo vytřískat i víc, frajer se prosadil v Itálii dost solidně.. ale tak aspoň něco a kéž by Marina poprodávala i ten zbytek..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli, ale i tak jsou 15M£ v plusu, za hráče, který snad nikdy neoblékl dres Chelsea prostě další z mnoha hráčů, který se kupoval levne a mame z něj profit

Reagovat
Mimalu

jak se to vezme, v 25 už byl čas aby se prodal, do předchozí sezóny s Atalantou to žádný velký zázrak nebyl, Chelsea mu šanci dát nemohla a nakonec je na něm poměrně pěkný profit. Dát tam výkupu větší nebo jí tam nemít, tak kdyby mu to v Atalantě nevyšlo, tak se mu bude horkotěžko shánět zájemce

Reagovat
Remt

Tak tak docela vhodně a šetrně zvolená výše vykupky tak aby byli případně všichni spokojení

Reagovat
To som ja

Koľko ste na Pašaličovi dokopy zarobili.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle transfermarkt asi 16,5M£, když počítám i prachy za hostovacky

Reagovat
Kucka

Reagovat
icemike

Třetina Wernera

Reagovat
To som ja

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Opci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele