Atalanta vítá navrátilce De Roona, kterého vykoupila z Middlesbrough

10.08.2017, 23:07
Aktuality
Marten de Roon se po jednom roce vrací do prostředí, které velmi dobře zná. Nizozemský záložník loni přestoupil z Atalanty Bergamo do Middlesbrough, nyní putuje po stejné trase zpět na Apeninský poloostrov...

Oba kluby loni zažily diametrálně odlišné sezony. Zatímco Middlesbrough spadlo z anglické Premier League, Atalanta úspěšně atakovala pohárové pozice a díky čtvrté příčce si zajistila místenku v základní skupině Evropské ligy.

26letý fotbalista se přáním vrátit se do italského klubu netajil a dnes se dočkal jeho realizace. V průběhu dne se úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a následně podepsal kontrakt, Middlesbrough dle médií dostane 13,5 milionu eur a dalšího 1,5 milionu může Atalanta doplatit v závislosti na bonusech.

"Během uplynulého roku jsem udržoval kontakty nejenom s hráči Atalanty, ale také s dalšími zaměstnanci. Mají za sebou skvělou sezonu, nejlepší v historii klubu. To, čeho loni dosáhli, bylo neuvěřitelné," řekl po podpisu smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Largo

Tak vítej, snad budeš stejně dobrej jako předloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem slušnej balík na tým jako Atalanta.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele