Ať zůstane u politiky, reagoval Gattuso na kritiku vicepremiéra

26.11.2018, 10:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale i tak měl pravdu pane Gennaro:-)

Reagovat
CubONE

Salvini fanusik Milana?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
pistacik11

Slniečko?

Reagovat
CubONE

Skor clovek, co tu zije a vidi ako Salvini krajinu, ktora dlhodobo klesala, posiela ku dnu este rychlejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ED91

Reagovat
Dufan

eeeeeee....che cazzo vuoi

Reagovat
Eldarion

Gattuso ten záver totálne posral ale len z toho čo malo viem o Salvinim tak to musí byť pekný primitiv, ale to už vieme ze väčšinou taký majú najväčšiu moc v politike

Reagovat
10

Rino mu to vrátil dobře na jeho obranu je potřeba říct, že tam moc variant neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

No neměl nikoho na hrot a na stopera. Ale zrovna třeba za Boriniho si mohl vybírat

Reagovat
Pipo123

Btw, teba hľadám, píše sa o tom že by k nám mohol Darmian v zime, mohla by to byť posila? v Torine jazdil po prdeli ako blázon, veľmi sa mi páčil, určite ho máš nasledovaného viac než já

Reagovat
Svatej

Mourinho diky svymu stylu vzdycky dokazal aspon z obrancu dostat o trochu vic, nez na co maji a i navzdory tomu je cela ta tragedni obrana United vcetne Darmiana individualne i tymove hrozna. Uplne nadsenej bych z toho nebyl, pokud by nebyl backupem.

Reagovat
10

Určitě bych mu věřil, fotbal určitě nezapomněl, Itálie by ho uzdravila. Vůbec bych nebral v potaz jeho výkony v United, tam je to úplně jinej hráč a takových tam je většina. Navíc on toho na svý pozici odehrál docela málo a zrovna v době, kdy na tom ten tým byl snad nejhůř.

Reagovat
Pipo123

Tiež by som ho u nás rád videl, Marusic sa stále hľadá, pritom minulú sezónu hral dobre, Darmian by mohol byť dobré riešenie, navyše ďalší talian v Laziu

Reagovat
GEGE

Na lavičce byly dva použitelní hráči do pole Laxalt a Castillejo...Posilat tam Laxalta za Borini by byla picovina vzlhedem k tomu kolik mělo Lazio ke konci standartek,takže jediné střídání,které se nabízelo bylo Casti za Hakana což si nemyslim,že by nějak rozhodlo...Ale trochu to nastavení chtělo rozkouskovat no...Vzhledem k tomu zdecimovanému kadru to byl solidní výkon proti Laziu v plné polní...Forza Rino!

Reagovat
CubONE

Reagovat
skteel

Ty vole nechces tam jit zazvonit ze mas zajem ty kopyta trenovat???? Nebo ze bys aspon radil Gatussovi jak to ma delat, kdy a za koho stridat? Takovych jak si je vsude potreba, aby se vedelo jak se to ma delat spravne

Reagovat
Josifek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Eldarion

Veď má pravdu, to že sa zatiahneme sa dalo čakať ale 5 minút nastavený čas to proste striedať musíš keď sme boli pod takým tlakom nech to prerušíš, Cutrone bol cely zápas mimo a Hakan s Borinim mali rýchlosť a energiu mŕtveho holuba.

Navyše už si nemôžeme dovoliť nikoho utaviť pri tých zraneniach aj tak ich tam ale bude dusiť 98 minút...

A to ako v závere hneď podal loptu pri outovej čiare (z čoho mimochodom padol gól) hráčovi Lazia namiesto toho aby natiahol čas bol už úplný strop.

Reagovat
Vasil

Neviděl jsem to, ale to měl ten balón schovat za záda, počkat si až ho nahecovanej protihráč žduchne a pak se válet jak stará kurva u lavice a zdržovat? Nebo ho kopnout pryč? To mi k Gennarovi moc nesedí. Naopak, tohle by měla byt samozřejmost

Reagovat
Eldarion

Charakter/necharakrer, mohol tú loptu nechať ako je, koniec koncov to nie je jeho povinnosť lopty zbierať. Navyše to bol kľúčový zápas o 4. miesto a pri tých zraneniach 3 body z Lazia by mali cenu zlata.

Reagovat
Pipo123

Ani jeden nespraví LM, ta nekvalita u oboch je vidiet. Neviem co by sa muselo stat aby AS neuhralo 4. Miesto

Reagovat
Eldarion

Popravde AS verím ešte menej ako AC (a to je čo povedať) uvidíš, že zase uhrajú niečo v LM tento týždeň a podržia tam EdF ešte nejakú dobu čo by nebolo vôbec zlé

Reagovat
Pipo123

Ako všetko je možné, momentálne majú všetky 3 kluby na prd trénerov, RIno je viac motivátor než tréner, Inzaghi a EDF si zase tvrdohlavo hrajú svoje a uprednostnujú svojich hráčov.

Reagovat
Eldarion

No klasicky paralympiáda ešte Inter sa k nám pridá jak už to býva v zime ich pravidelným zvykom

Reagovat
smazaný uživatel

Například dále hrát bez zájmu a bez tváře. To by mohlo stačit.

Reagovat
xhejl

Wat? Přečetl sis aspoň to na co reaguješ?

Reagovat
Berbatov9

Ty vole Martine uz se na to vyser, chapu ze dostat dvakrat od nejhorsich Cechu plus vcera prohrat po golu Fildu Novaka je nahovno a potrebujes nekde ventilovat ale aspon ten nick sis mohl v tom besneni napsat bez chyb

Reagovat
Vasil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze ten zapas bol od zaciatku na remizu. Ale s tou 11-kou co mal Rino k dispozicii, to ustali a uhrali dobre. Skoda toho golu na konci ale Lazio si urcite po tom vykone nezasluzilo prehrat. Mohol tam poslat niekoho striedat, ano v tom sa sekol ale aj tak dobry vykon.

Reagovat
mistr129

NETAHEJTE FOTBAL DO POLITIKY!!!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase myslím, že Salvini by neměl držet u politiky. U fotbalu by mohl napáchat méně škody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne... kdyby se Salvini nedrzel politiky... tak by aspon zas proudili migranti pres Italii do Nemecka... v Evrope by byl raj a Okamura vyhral pristi volby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

"Nechápu, na co čekal. Na prodloužení? Bylo tam několik hráčů, kteří byli viditelně vyčerpaní. Fabio Borini už běhal jako moje babička," řekl Salvini televizi Top Calcio 24. "Nemusím mít zkušenosti trenéra, abych to poznal. To zjistí i běžný fanoušek, zatímco si doma u televize dělá těstoviny," dodal. "

Itálie

Reagovat
Svatej

Gattusa mam desne rad a svym zpusobem je fajn, ze si nenechal ten utok libit, nicmene oduvodnil tu protiofenzivu fakt jak pitomec.

Reagovat
Eldarion

Ono to na EF skrátili čo je škoda, vyjadril sa trošku presnejšie ešte :

“I urge Salvini to think about politics rather than football, seeing as we have so many huge problems in Italy. It drives me crazy, with all the issues this country has, Salvini has time to chat about Milan.

“He’s been saying this sort of thing for a while, first criticising Gonzalo Higuain, now complaining about my substitutions.

“As an Italian citizen, I’d have many things to say to Salvini about his work…”

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Svatej

Hlavne diky ty posledni vete mnohem lepsi, beru zpatky.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Ross Geller

Tak doufám, že nechodí volit, když nerozumí politice.

Reagovat
kilobyte

Co by to bylo za komentář od teoretického trenéra, kdyby neobsahoval babičku. Aneb všichni máme doma babičku, která by předběhla půlku týmu a dala ten gól i se zlomenou nohou.

Reagovat
Kepy_FCB

Salvini

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele