Aston Villa prohrála popáté za sebou, Smith se ještě nevzdává

06.11.2021, 11:50
Aktuality
Aston Ville se po slibném úvodu sezony přestalo dařit a pod palbou kritiky se ocitl její hlavní trenér Dean Smith. Britský tisk spekuluje o odvolání padesátiletého kouče a vše ještě zesílí po včerejší porážce na půdě Southamptonu, ta byla již pátou v řadě...

Smith se birminghamského klubu ujal na podzim roku 2018 a aktuálně s ním okupuje až patnáctou příčku tabulky. Mezi kandidáty na jeho místo má být například někdejší trenér AS Řím Paulo Fonseca, jehož mělo vedení Villans dokonce už kontaktovat.

"Jsem dříč, vždycky jsem byl," říká.

"Prohráli jsme popáté za sebou a jsem zklamaný, ale také nám chybějí zranění hráči, dnes jsme měli na lavičce pět kluků z juniorky. Během reprezentační přestávky se nám vyprázdní marodka a po pauze budeme zase silnější," nepochybuje.

Aston Villa v pátek doplatila na mizerný začátek, když inkasovala již ve třetí minutě. Odpověď najít nedokázala, přestože po změně stran podala solidní výkon.

"Ve druhém poločase jste viděli, že táhneme za jeden provaz. Spravedlivým výsledkem by dle mého názoru byla remíza. V prvním poločase byl lepší Southampton, v tom druhém zase my," hodnotil zápas.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Madio Sané

Ten poletí. Otázka je kto príde po ňom: Fonseca, NES?

Reagovat
smazaný uživatel

Nuno

Reagovat
Kuba94

Ten kolotoč trenérů v PL je ještě horší jak v naší lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vyhodte ho už! Takovy tym jaky Aston Villa ma, by měl hrat ve vrchni pulce tabulky a nee to co se deje ted...

Reagovat
AjaxFans

Jak hraje Ghazik?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni spatny, ale radsi mam Traoreho

Reagovat
Jkb

V tom s tebou nesouhlasím. Když se podívám na tabulku: City, Chelsea, Liverpool jsou absolutní TOP ne nutně v tomto pořadí ale rozdíl oproti zbytku ligy tam je, potom máš United, Arsenal, Leicester a slepice a Everton, West Ham a Brighton dělají super práci v posledních letech, já tam moc prostor pro Aston Villu nevidím, to jedenácté, dvanácté místo mi přijde realističtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Maybe ale proste s timhle tymem z 11Z jen 10 bodů je malo

Reagovat
Jkb

V tom máš pravdu. Prohra s Watfordem, Southamptonem jsou špatné výsledky, celkově 7 proher z 11 utkání není dobrá vizitka.

Teď to bude ještě horší, příště Brighton, Crystal Palace, City, Leicester, Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto by mel prijit podle me novy trener a dat jim nejaky novy impuls Kadr je poskladany hezky

Reagovat
Arnar Resmusonn

Teď se ukazuje jak moc byl pro ně Grealish v sestavě. Nejenom kapitán a nejlepší hráč ale očividně lídr a "Srdce týmu" Nový trenér by mohl přinést nový impuls s tím kádrem. Ale nic snadného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Podle fotky za to přebral ocenění?

Reagovat
SunFells

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele