Aston Villa prodloužila s brankářem Martínezem

21.01.2022, 14:44
Aktuality
Emiliano Martínez předčasně prodloužil smlouvu s Aston Villou. Argentinský reprezentant, jenž přišel před rokem a půl z Arsenalu, se birminghamskému klubu upsal do roku 2027...

Devětadvacetiletý gólman působil u "Kanonýrů" od roku 2010, výrazněji se však neprosadil a po řadě hostování nakonec v létě 2020 přestoupil za 17,4 milionu eur do Villa Parku.

Zde se stal Martínez oporou a dobré výkony mu pomohly také do branky argentinské reprezentace, za kterou si připsal 14 startů, včetně sedmi na vítězném Copa América.

Aston Villa rodáka z Mar del Plata odměnila a kontrakt do roku 2024 s ním předčasně prodloužila o další tři sezony. Martínez má aktuálně nejdelší smlouvu v kádru Villans.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele