Aston Villa má problém s velkým počtem nakažených v týmu

07.01.2021, 20:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
LokoLFC

Ať to odehrajou s dorostencema a náhradním realizačním týmem, jak loni Liverpool.

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Spikous

Čo tu miešaš jablká s hruškami? Po prvé to bolo niečo úplne iné ako tento rok. Po druhé Aston Villa minulý rok súhlasila s odloženym zápasom ale proti bol zväz. Po tretie už odložili zápasy City, Newcastlu, Fulhamu ak sa nemýlim tak prečo by sa tento zápas mal hrať?

Reagovat
martin.b

Liga se odkládá přece jen snáz vzhledem k tomu, že se zápas může dohrát prakticky kdykoli až do května. Ale jinak souhlas viz příspěvek níže.

Reagovat
Spikous

Ja chápem že to je zložitá situácia ale čo s tým? Kontumacia? Hrať zápas s rezervou a riskovať potencionálne šírenie vírusu? A zápas Southamptonu bol odložený ako je v článku spomínané a odložiť jeden zápas a druhý nie? Každopádne či sa stane jedno alebo druhé tak bude niekto nespokojny

Reagovat
LokoLFC

Pokud da Villa dohromady dostatecny pocet hracu, neni potreba cokoliv odkladat. A nakaza od negativne testovanych je podle me nepravdepodobna. Co kdyz pri te dohravce bude mit zas Liverpool hrace A tymu nakazene? To se to zase odlozi?

Reagovat
Spikous

Ja rozumiem tomu čo hovoríš a ja som kľudne za pretože ja budem radšej ak Villa bude usilovať o dobrý výsledok v lige ako v FA cupu ktorý je síce slávny ale s tak úzkym jadrom je ťažké sústrediť sa na obe poháre. Na druhej strane pochop že či to je liga alebo pohár tak Villa a ďalšie tímy potom budú chcieť odohrať aj ligové zápasy proti tímom ktorý je zasiahnutý covidom a to môže byť z toho prúser.

Reagovat
LokoLFC

Uz jsem se k tomu vyjadril.

Reagovat
Hunt

Tam se ale rozhoduje jinak. Pokud jde o rychlý nárůst případů, tak se odkládají zápasy, aby se nenakazil druhý tým. A to že někteří hráči mají ten den negativní test neznamená, že už to nechytli. Je tam nějaká inkubační doba.

Reagovat
LokoLFC

A proc ty michas jablka s hruskama? City, Newcastlu a Fulhamu se neodlozil zapas FA cupu. Derby jde treba zitra do zapasu taky s mladiky. Pokud da Villa s dorostencema dostatecny pocet hracu, neni duvod cokoliv odkladat.

Reagovat
Spikous

Prečo sa preto odložil zápas Southamptonu ktorý je tiež pohárový?

Reagovat
Kinky7

Neodlozil

Reagovat
LokoLFC

Zrejme nemaji dostatek zdravych hracu. Jinak k tomu nevidim duvod.

Reagovat
Kinky7

Saints vs shrewsbury nebylo odlozeno nybrz odvolano pacto shrewsbury ma nakazenou i juniorku. FA rozhodne pristi tyden pricemz nejpravdepodobnejsi je kontumace

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
martin.b

Loni pokud si vzpomínám EFL jednala s Liverpoolem a snažili se najít jiné datum, nakonec žádný přijatelný nenašli... i proto, že klub nechtěl přijít o zimní pauzu, takže bych tak striktní vůči nim nebyl. Ale je dost pravděpodobný, že Villans žádný datum taky nenajdou a radši to odkroutí s oslabeným týmem.

Reagovat
Spikous

Možno by som aj ako fanúšik Villy bol nakoniec rád že sa zápas odohrajú hoci s oslabeným tímom pretože už teraz má Villa 2 zápasy k dobru a to už bude musieť v lige mať ešte v buducnu hustejší program . Zase je tam možnosť nákazy aj ostatných hráčov napríklad Liverpoolu pretože nikdy nevieš kto môže byť nakazený a test mu v ten deň ešte neukáže nic

Reagovat
LokoLFC

"Liverpool pojede k miniturnaji mistrovství světa klubů v Kataru s nejsilnější možnou sestavou. Klub zveřejnil nominaci na svých sociálních sítích. Liverpool má odehrát 18. prosince v Dauhá semifinále MS klubů, jen o den dříve je ale na programu jeho utkání čtvrtfinále domácího Ligového poháru proti Aston Ville. Klub sice požádal o odložení zápasu, nicméně neuspěl."

Reagovat
martin.b

Tak tohle je dost zjednodušená verze, citovaná z eurofotbalu ? EFL odmítla větší rescheduling turnaje, což je docela logický. První semifinále se hrálo druhej týden v lednu, takže bez šance dohrát to do tohoto termínu. Covid je vyšší moc, loni se o tom vědělo docela do předu, takže bych to tak nesrovnával. Ale každýho by nasralo odkládat zápas kor v tak nahuštěným programu, takže snad za ně nastoupí zdravej zbytek, aspoň budem fifty fifty.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
GrimeBaller98

WTF? , vzdyt to je totalne odlisna situace Liverpool to hral s dorostencama, protoze meli narocny program a sestava byla unavena. Ale to by se nestalo kdyby ta vase placka aspon jednou protocila sestavu nebo mela sirsi kadr

Reagovat
LokoLFC

WTF? Hlavni tym byl uplne na jinej kontinentu ty unavenej...

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

za chvili tech zapasu bude odlozenych tolik ze to nebude kdy dohrat... Vsechny tymy by meli delat maximum proto aby se jim nikdo nenakazil a pokud se jim nekdo nakazi tak proste smula... stejne jak kdyz se ti zrani pet hracu tak ti taky nikdo neodlozi zapas a souperi je to jedno - je to jen a jen tvoje smula...

Reagovat
martin.b

Null and void !!!

Reagovat
ratusek

Ale dle aktuální situace všude jsou opatření jaksik k hovnu a nakazí se lidi, co se chrání a chodí pomale ve skafandrech. Pár jich v práci máme a pozitivní jsou i tak

Reagovat
REPLIKATOR

Ať nasadí juniorku jako my s něma před rokem

Reagovat
Kinky7

S nejvetsi pravdepodobnosti to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

aby sme si spravili este vacsiu hanbu

Reagovat
Coutinho10

i to je mozny

Reagovat
jn38

Njn kdyby se to odlozilo budete dost riskovat dalsi 7ku...btw jinak loni ste nenqsli termin tak ste kejvli na juniorku...

Reagovat
Spikous

Tak Aston Villa má momentálne k dispozícii časť tímu do 23 rokov a takisto mladíkov. Čaká sa ale na dnešné testovanie ktoré ukáže či sa nákaza šíri ďalej alebo sa stihol včas izolovať A tím.

Reagovat
andkoo

mozu obaja nasadit juniorov a usetria si Acko, bude to win pre oboch

Reagovat
Pharrell

AV-Liverpool 0:4

Reagovat
YNWA__MSN

Chci vidět odplatu! Výhru alespoň 0:5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele