Aston Villa dokončila příchod brankáře Martíneze

16.09.2020, 12:50
Aktuality
Emiliano Martínez změnil v Premier League zaměstnavatele. Dlouholetý náhradní gólman Arsenalu přestoupil do Aston Villy, která může s bonusy zaplatit až 20 milionů liber...

Rodák z Mal del Plata přišel ke Gunners před deseti lety z juniorského týmu CA Independiente, ovšem mezi třemi tyčemi Arsenalu se nikdy natrvalo neusadil a převážně plnil roli náhradníka nebo hostoval.

Martínez takto působil v Oxfordu United, Sheffieldu Wednesday, Rotherhamu United, Wolverhamptonu Wanderers, Getafe anebo naposledy Readingu. Londýnský celek 28letý gólman podržel na konci minulé sezóny při zranění brankářské jedničky Bernda Lena.

Další starty za Gunners však již Martínez nepřidá, neboť přestoupil do Aston Villy, která na oplátku zaplatí 16 milionů liber, další čtyři milionu potom může přidat na bonusech.

"Jsme spokojení, že jsme získali Emiliana Martíneze," uvedl manažer Dean Smith.

"Uvědomujeme si, jak vysoce ho Arsenal hodnotil, a také jaké předváděl výkony na konci minulého ročníku, kdy pomohl k vítězství ve FA Cupu," doplnil manažer Villans, kteří tím získali třetí výraznou posilu po podpisech Mattyho Cashe a Ollieho Watkinse.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (483)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele