ASTON VILLA BUDE V ZIMĚ ZBROJIT

02.11.2006, 17:46
Aktuality
Fanoušci Aston Villy se při pohledu na tabulku Premier League mohou zatím usmívat. Zatímco loni se jejich tým potácel ve spodních patrech tabulky, letos se pohybuje okolo pohárových příček a je možné, že na ně na konci sezóny skutečně dosáhne...

Aston Villa má několik měsíců nového vlastníka v americkém miliardáři Randym Lernerovi, což znamená dobrou zprávu pro pohyb hráčů směrem do klubu. Manažer Martin O'Neill tak s největší pravděpodobností dostane k dispozici obrovské finanční prostředky a všichni v birminghamském klubu doufají, že s nimi naloží podobně jako v Chelsea Jose Mourinho po příchodu Romana Abramoviče nebo Harry Redknapp v Portsmouthu, kam pumpuje miliony Alexander Gajdamak.

"Ještě jsem si s ním nesedl a neptal se, kolik peněz je ochoten investovat," nenaléhá bývalý kormidelník Celtiku Glasgow na Lernera. Konkrétní jména na svém seznamu posil O'Neill neprozradil, již teď se však v kuloárech mluví například o záložníkovi Newcastlu United Jamesi Milnerovi nebo o útočnících Tottenhamu Jermainu Defoeovi a Robbiem Keaneovi. Pokud by jeden ze dvou posledně jmenovaných skutečně do Villa Parku přestoupil, opět by se zkomplikovala pozice v týmu pro českého reprezentanta Milana Baroše.

Villa tuto sezónu odstartovala nad očekávání dobře. V úvodu dokázala uhrát bod na hřišti Arsenalu a totéž se jí poté podařilo i na půdě dalšího favorita Premier League Chelsea. Až do soboty byla posledním týmem anglické nejvyšší soutěže, který neokusil hořkost porážky, její kouzlo odčaroval až Liverpool.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Shevchenko

a další ...

Reagovat
Kily

jsme se dneska nějak rozjeli, a to ještě zdaleka není konec

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele