Assunção se rozloučil s Atléticem, brzy posílí São Paulo

22.07.2012, 10:11
Aktuality
Paulo Assunção se stane dalším brazilským fotbalistou, který ukončí své angažmá v Evropě a vrátí se do vlasti. 32letý záložník již rozvázal smlouvu s Atléticem Madrid a v nejbližších dnech se upíše São Paulu...

"V Atléticu jsem prožil nejlepší momenty své kariéry a získal tři evropské poháry. Svůj čas strávený zde si budu vždy pamatovat. Doufám, že se klubu v nové sezoně bude dařit a povede se mu splnit všechny cíle. Z návratu do Brazílie mám radost, mohu tam ukázat, co všechno umím," řekl na rozloučenou Assunção.

32letý Assunção dříve hrával za Porto, barvy Atlética pak hájil čtyři roky a v sezonách 2009/2010 a 2011/2012 s ním slavil triumf v Evropské lize. Celkem za madridský klub nastoupil ke 139 zápasům. V prvních dvou sezonách patřil do základní sestavy, loni už se na hřišti objevoval spíše sporadicky a připsal si pouze devět ligových startů.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
hradec

Sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nemel moc co nabidnout Suarez a Gabi jsou o dost lepsi, potom prisel Emre to je taky CM nebo neco takoveho ne ?

Jeste by nebylo od veci aby odesel Tiago ten je preplaceny a moc toho nepredvede , a pak by to chtelo nejspis jednoho stredaka privest.

Reagovat
FC Porto FC

Tiago asi neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

No ma smlouvu uz jenom na rok takze by ho nekdo mohl koupit za nejaky drobny , vim ze bere hodne velkej plat a co sem ho videl tak me nikdy moc nepresvedcil ze je dobrej. To uz radsi at hraje ten mladej Koke i kdyz ten spis nastupoval na kraji nez ve stredu. Nebo teda koupit nekoho dalsiho , ale nevim kolik ma Atletico na prestupy asi moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste se uvidi situace kolem Diega..Magath ho nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Diego je vic ofenzivni a hraje ve 4-2-3-1 v te trojici a ne dvojici jako vyse zmineni , ale jasne ze pokud by nahodou do Atletica prisel tak to nejaky sance na prichod stredniho zaloznika hodne snizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Magath ho maximálně nechá hrát 4. německou :((

Reagovat
smazaný uživatel

no sem zvědav jak bude vypada sestava Atletica letos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele