Aspas se z Viga nechystá, v Celtě by rád ukončil kariéru

26.01.2017, 14:01
Aktuality
Do životní formy se na podzim dostal Iago Aspas. Španělský útočník znovu řádí v dresu Celty Vigo a okolo jeho osoby se začali točit zástupci bohatších klubů. Stěhování ovšem není v plánu, hráč hodlá zůstat v Galícii a případně zde jednou i ukončit kariéru...

29letý Aspas ze Celty jednou odcházel a nejednalo se o nejšťastnější volbu, po tři a půl roku starém transferu do Liverpoolu nedokázal naplnit očekávání a své trápení nakonec vyřešil návratem na Pyrenejský poloostrov. V létě 2014 si ho na hostování vypůjčila Sevilla a náhradníkem byl Aspas rovněž v Andalusii, než zamířil zpět domů.

Kruh se uzavřel loni v červenci a Aspas během ligového ročníku 2015/2016 nastřílel třináct ligových branek, letos se trefil už dvanáctkrát a vysloužil i pozvánku do národního týmu, v jehož dresu debutoval během přátelského utkání v Anglii.

"PSG se na mě vyptávalo a další kluby rovněž, ale já jsem velmi spokojen tady. Zájem ze strany jiných klubů zde byl vždycky, ovšem já zde zůstanu tak dlouho, dokud klub o mé setrvání bude stát," slíbil Aspas.

"Jsem tady šťastný se svými lidmi, jsou zde se mnou můj syn, manželka a rodiče - za to nemůžete zaplatit penězi. Když jsem byl mladý, vždy jsem snil o tom, že budu hrát za Celtu. Chci zde ukončit kariéru," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (56)

Přidat komentář
Usty

Celta Bigo

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu poď.

Reagovat
REPLIKATOR

Tam by se určitě prosadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Aspan, Poulsen, Dossena, Degen, Jovanovič, Voronin, Markovič, Babel, Keane, Kyrgiakos, Konchesky, Aquilani, Downing, Adam, Carroll, Cissokho, Alberto, Lambert, Benteke. Je fajn, že má v téhle době člověk jistotu aspoň v tom, že Liverpool neumí nakupovat, snad se t pod Kloppem zlepší, ale ten počet failů je šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert nebol fail, prišiel za malé peniaze leštiť lavičku.

Reagovat
Murtago

a že ji vyleštil pořádně

Reagovat
Rock

Vsadím se, že u Chelsea se bude jednat taky o pořádnou dávku hráčů ... a není to vlastně jedno?

Reagovat
SpecialOne

tak dlo by se vyjmenovat pár hráčů, ale nic tak hrozného, nevím jestli je fandům Liverpoolu jedno, že se jejich skauting za posledních deset let skládal z částí pokus a omyl

Reagovat
Rock

A co je vlastně skauting jiného, když ne pokus a omyl?

Reagovat
soukup

skutečně? Výhledem k tomu, že u LFC vypisuješ i hráče, co přišli zadarmo, nebo přímo přišli už s tím, že jsou jen na rozšíření kádru, tak takhle bys mohl u každýho týmu dát seznam naprosto stejnej.

Třeba Chelsea - Filipe Luis, Cuardado, Marin, Schürrle, Torres, Van Ginkel, Demba Ba, Benayoun, Meireles, Romeu, Salah, Piazon... a to sem se ani nesnížil abych tam dával hráče, co přišli jen na hostování jako tvůj Cissokho

Reagovat
SpecialOne

Tak je rozdíl kupovat špatné hráče a kupovat dobré a nedat jim šanci, u F. Luise nemůže být pochyb o tom, že je to úžasný obránce Demba Ba a Meireles si taky odvedli svou práci Van Ginkel dojel na zranění zbytek souhasím, ale ten počet nen zdaleka takový

Reagovat
soukup

však ty jsi taky vypsal hráče, kteří odvedli svou práci, oplatil sem ti jen stejným metrem

Reagovat
SpecialOne

A kdo z nich odvedl svou práci?

Reagovat
soukup

Třeba Kyrgiakos, Adam, Lambert. Hráči co přišli za pár mega na lavičku, odehráli si svoje a pak zas byli prodaní.

Moc zkrátka nechápu tu logiku, kdy má být přestupovým failem hráč, co přijde za 5M, odehraje 2 sezóny jako backup a za pár šušňů ho zase prodají.

Mimochodem tvoje věta, že CFC kupuje dobré hráče, ale nedá jim šanci, je velmi vtipnej doklad toho, jak CFC má přestupovou politiku taky skvěle zmáknutou

Reagovat
tony223

v historii každého klubu se najde spousta přestupů, které patří do této kategorie.

Reagovat
Murtago

Jak si mohl zapoměnout na Super Maria?

Reagovat
Murtago

Lovren, Balotelli, Šahin, Assaidi, Borini, Coates, Enrique

Reagovat
soukup

Enrique? hráč, co přišel za pár mega a odehrál dvě velmi kvalitní sezóny už je taky fail?

Reagovat
cubazi

Suso!

Reagovat
hefy

Aha, takže...

C. Pizzaro, Quaresma, Paim, Mineiro, Zhirkov, Torres, Benayuon, Meireles, De Bruyne, Lukaku, Marin, Demba, Romeu, Salah, Ginkel, Cuadrado, Felipe, Remy, Pato, Djilobodji, Kenedy, Baba, Falcao, Miazga,... a zatim i Michy.

Vám se daří ty hráče dobře prodávat, takže to finančně nevypadá tak hrozně, ale že byste zrovna ''uměli nakupovat'', to se říct nedá.

Reagovat
hefy

Kurva, chtěl jsem reagovat na to soukupovo vlánko.

Reagovat
SpecialOne

Já sem vypsal hráče Liverpoolu, u kterých se ukázalo, že jsou to dřeváci, nejde jen o to, že se tam neprosadili, jde mi o scauting. Tím pádem psát Bruyna s Lukakuem je mimo. V Itálii se daří i Salahovi, Quaresma a Falcao hostování, to sem se u Poolu sekl s Cissokhem, Pato to samé. Mineiro přišel v 33 letech a hrál 15 minut, byl tu jen proto, že byli zranění 2 DM od toho se ani nechtělo ať se prosadí Znova Meireles a Demba si své odehráli, to samé Žirkov a Rémy. U Felipeho bych se zase opakoval. Kenedy a Baba neřekli poslední slovo. Pizarro byl zadarmo a nesedla mu Anglie, jinak výborný útočník. Tos měl napsat radši Ben Haima se Sidwellem, to byli dřeváci, ale zadarmo no a vydělali nám cca 10 mega.

Reagovat
soukup

A Aspas snad neukazuje v PD, že je to kvalitní útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje tam dobře, proč ne

Reagovat
niflheim
Reagovat
celeb

uz som sa zlakol, ze to budem musiet postovat zas ja.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celta parádní. Navíc když si člověk uvědomí, že jejich včerejší základní sestava má pořizovací hodnotu 12 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

Tu poviem iba jedno meno Torrecilla. Som zvedavý, čo spraví s Betisom

http://www.estadiodeportivo.com/betis/2016/05/05/47-fichajes-torrecilla-luces-sombras/70816.html

Reagovat
CHONG

Tohle je sympatické, zůstat v menším ambiciózním klubu, hrát základ a být tahounem, než se hnát za každou cenu do velkoklubu a pak tam vysedět důlek na lavičce. Snad se teď už poučí i Jesé.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Hristo Stoichkov

Akorát si teda nemyslím, že by z Jesého mělo ještě něco být. Svůj potenciál nikdy nenaplní.

Reagovat
smazaný uživatel

Toť otázka. Jesé může buď skončit v zapomění a bude střídat jeden mančaft za druhým (takový R.Babel style), nebo se naopak může chytit v podobném duchu jako Aspas. Dle mého na to potenciál má a docela by mě zajímal jeho "návrat" do Las Palmas.

Reagovat
CHONG

Teď po něm údajně pokukuje Middlesbrough, Aitor by mu nějaký herní prostor dát mohl.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Celkom zla sprava je ze po vypadnuti z pohara sa znovu bude hrat system 1 z za tyzden a uz iba ta hypoteticka rotacia skoncila

V lete sa budu rozdavat darceky

Reagovat
Lifted

James odešel na hostování do Barnsley. Tady už je to horší, jak na sportu

Reagovat
Murtago

Takže odejde teď nebo až v létě? 29 let a už myslí na konec kariéry. Neboj, kariéru ukončíš v nějakým třetiligovým sráčovi

Reagovat
Lifted

Reagovat
TrueCommunist

Po tom co předvedl v Anglii, to bude asi nejlepší volba

Reagovat
Frantszek

Borecek, bore bore cek, yo. Vydrz. Tahnes Celtu a porazite velkohubky.

Reagovat
Euphael

Ve sranda lize to je lehoučké. Škoda, že se mu nedařilo víc v nejlepší lize světa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a zase odpal

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

To znie ako Hleb

Reagovat
Euphael

A víš, že i jo. Jenže v jeho případě to bylo obráceně. Dařilo si mu více v nejlepší lize světa

Reagovat
Xavi

Jj. třeba v Seville ty kašpare.

Reagovat
Messiáš

Alen Halilović k palmám, kurňa mě se ten jejich tým líbí, teď aby se občas vyklidnili chlapci a nehádali se Setienem a bude to moc fajn

Reagovat
PISTOLERO

Už se asi poučil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je takové nesympatické, zákeřné prase. Stačili mi dva zápasy, kdy hráli teď proti Realu Madrid v Copa del Rey a chování Aspase bylo daleko za hranicemi slušnosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele