Asamoah má za sebou operaci, chybět může až čtyři měsíce

02.12.2014, 23:33
Aktuality
Citelnou ztrátu zaznamenaly Juventus a ghanská reprezentace. Minimálně na čtvrt roku vypadl ze hry Kwandwo Asamoah, který tak přijde o značnou část sezóny úřadujícího italského mistra a nezahraje si ani na africkém kontinentálním šampionátu...

Šestadvacetiletý krajní obránce či záložník se od začátku listopadu potýkal s problémy s levým kolenem a nakonec se ukázalo, že vše bude muset vyřešit až operace.

"Kwanwo Asamoah byl dnes v Barceloně, kde se podrobil artroskopické operaci, která mu vyspravila chrupavku v jeho levém koleni. Ghaňan byl operován doktorem Cugatem a doprovázen klubovým lékařem Causaranem, a očekává se, že se vrátí do hry za tři až čtyři měsíce," stojí v prohlášení turínského klubu.

Vedle bývalé opory Udinese Calcio, která za Bianconeri nastupuje třetí sezónou, se Juventus musí obejít také bez dalšího defenzivního fotbalisty Rômula. Brazilec s italským pasem bude muset na operaci třísel.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT:

Mario Balotelli se bude před FA zodpovídat z podezření z rasismu a antisemitismu. Kontroverzní italský reprezentant si tentokrát zavařil příspěvkem na instagramu, kde zveřejnil obrázek komiksové postavičky Super Maria s komentářem. "Buď jako Mario, on je italský opravář vytvořený Japonci, který mluví anglicky a vypadá jako Mexičan. Skáče jako černoch a po penězích jde jako Žid," uvedl Balotelli.

Už i z vtipů se budou vyvozovat důsledky :D

Reagovat
BrainBlender

Hnus, když to čtu. To jsou prostě zažitý stereotipy. Ale nájednou ve 21. století bude všechno rasismus. To uráží i opraváře a mexičany ne? demece

Reagovat
Azazelo RD

"... Skáče jako černoch..." Jak tohle může někoho urazit.

Reagovat
smazaný uživatel

NBA + film Bili muzi neumeji skakat..

Sedi to stejne jako ty ostatni prirovnani, jen ta formulace je momentalne zakazana

Reagovat
smazaný uživatel

I apologize if I’ve offended anyone. The post was meant to be anti-racist with humour. I now understand that out of context may have the opposite effect. Not all Mexicans have moustache, not all black people jump high and not all Jewish people love money. I used a cartoon done by someone else because it has Super Mario and I thought it was funny and not offensive. Again, I’m sorry.

Z jeho FB

Reagovat
smazaný uživatel

pozor pozor na komentare. su odosielane do eu centraly a hocico negativne je automaticky rasizmus. ja uz jedno obvinenie som dal. v ankete o najkrajsi gol nie je cernoch podal som oznamenje na neznameho pachatela. je to kvalitny hrac vo volnom case nastokuje ludom pletene naramky v milane pri duome rychlo sa vyliec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

Kolikátý zranění je to od začátku sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

výborný hráč, bude chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Tech zraneni je vic nez loni, ale ve srovnani s nekterymi konkurenty jeto porad jeste unosna mira, pokud se to uz trochu uklidni. Hlavne at se narychlo nekupuje nejaka zaplata. Kdyz uz, tak toho Kolarova vyfouknout Interu a na leve srane bude aspon konkurencni prostredi (tim myslim dvojici Asa/Kolarov - Evra je slabsi a min univerzalni).

Reagovat
10

Romulo zraněnej víceméně nonstop, Asa teď na 4 měsíce, Evra zatím dost za očekáváním...myslím, že v lednu má Beppe co dělat, aby ty kraje nějak vyřešil. Díky bohu za Pada a Stephana, kterej toho už taky asi musí mít plný kecky...

Reagovat
Pinturicchio

Už aby se vrátil Martín, ten je schopný pokrýt oba kraje, alespoň v lize, v LM by to možná zase hořelo.

Reagovat
10

na toho jsem vlastně taky zapomněl, Martín je ale taky furt na marodce, k tomu Barza taky dlouhodobě...ještě že máme tak širokej kádr

Reagovat
Pinturicchio

Martín je ještě mladý, ten se z toho snad co nevidět vylíže, ale u Barzy se bojím, že už to bude chroničtější (i když podle počtu jejich zranění by to mělo být přesně naopak).

Reagovat
10

je to bohužel možný, ten jeho návrat se pořád odkládá, už jsem z toho taky nervozní

Reagovat
smazaný uživatel

Simone tam lítá jak ďábel. Tohle je jeho životní sezóna, vrchol kariéry. Jen doufám, že Beppe v lednu něco vymyslí, abychom se nemuseli s každým zápasem bát, že se něco podělá.

Reagovat
10

v případě NEJVĚTŠÍ nouze máme ještě Marca vlastně

Reagovat
Pinturicchio

To už bych na pravého beka radši postavil Pereyru.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Mottu ne..

Vsak je tu arciuniverzal Pepe. Ten uz taky hral beka (v 3-5-2), tak by mozna pripadal v uvahu ne? Pripadne Ogbonna, Chiellini hravali levyho, tak by mohl byt v nouzi na stredu Marrone+Bonucci..

Variant je hodne, ale nejvic se mi zamlouva ta s Kolarovem.

Reagovat
smazaný uživatel

pripadne koupit Santona z NU

Reagovat
Pettirosso

nebo Pepeho

Reagovat
Pinturicchio

Guar, Petti : Nebo, no, jenže ten je na tom se zdravím ještě hůř než Martín a Barza dohromady.

Reagovat
Pettirosso

však kdy jindy by měl Mattiello dostat šanci, než teď?

Reagovat
DelPiero137

Motta?

Reagovat
Alberto Aquilani

Lichťák ide v lete do AS zadarmo

Reagovat
10

to spíš koupíte Glenna Johnsona a budete mít anglický kraje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mars

myslím, že od Evry se ani moc nečekalo ...

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/59480/vidal-‘-home-juventus’

Alespon nějaké dobré zprávy.

Reagovat
smazaný uživatel

Brzy se uzdrav

Reagovat
Pinturicchio

OT : http://football-italia.net/59489/pochettino-‘delighted-play-juve’

“I haven’t signed yet, but I’ll do a medical tomorrow then go back to Argentina."

Tak už je v podstatě náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Max jako hlavní trenér

Reagovat
Pinturicchio

OT : V lednu by měl přijít Rugani, náhradní řešení je Rolando. Pokud Seba odejde, měl by přijít Kramaric / Berardi / Zaza. (Gazzetta)

Reagovat
Stankovic

Neumi nic a jeste ke vsemu takovej opicak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele