AS ŘÍM VĚŘÍ V POSTUP PŘES MANCHESTER

09.03.2007, 14:49
Aktuality
Los čtvrtfinále jeho týmu určil možná vůbec nejtěžšího možného soupeře. AS Řím v souboji o postup mezi čtyři nejlepší kluby Evropy změří síly s Manchesterem United, trenér Luciano Spalletti si však z nepříznivého losu těžkou hlavu nedělá...

"Výsledek losu nečiní žádné rozdíly, všechny kluby jsou hodně silné. PSV Eindhoven možná může být slabším, ale všichni mají své kvality a ve čtvrtfinále jsou právem," říká po dnešním aténském losu Spalletti.

"Manchester má velkou tradici a jeho hráči jsou zvyklí hrát pravidelně na této úrovni. Jsou silní a velmi talentovaní. Musíme se zachovat stejně jako proti Lyonu, musíme být přesvědčení o své vlastní síle," hledá holohlavý kouč klíč k postupu přes lídra Premier League.

AS Řím si v osmifinále poradil s Olympiquem Lyon a především jeho výkon v odvetě vzbudil v řadách konkurentů veliký respekt. Italský tým zápas na Stade Gerland zvládl na jedničku a francouzského mistra porazil 2:0. I díky tomu panuje na Olympijském stadionu optimismus.

"Manchester je jedním z nejlepších klubů v Evropě, ale favoritem proti nám byl také Lyon a přesto jsme dokázali postoupit," nechal se slyšet sportovní ředitel Antonio Tempestilli. "Semifinále s AC Milán? Nechci na to teď myslet. Nejprve musíme uspět proti Manchesteru," odmítá Tempestilli spekulace o ryze italském semifinále.

Snadnějšího soupeře si jistě dokázal představit také Sir Alex Ferguson. Jeho tým však bude i přes sílu AS jasným favoritem a nic jiného než postup se od "rudých ďáblů neočekává". "Respektujeme výsledky Říma proti Lyonu, mají vynikající hráče jako De Rossi nebo Mancini. Samozřejmě se nedíváme za tento souboj. Musíme se na něj pořádně připravit a už se na něj moc těšíme. Proti Římu jsme nikdy předtím nehráli, hrát takové zápasy je vždy vzrušující," nemůže se skotský manažer dočkat utkání s AS.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Mamut
Reagovat
HOST*Manu

No tak já všřím a doufám v postup Manchesteru,ještě zavolám SAF a pořeším to s ním

Reagovat
smazaný uživatel

No bohužel asi MANU, ale Romě bych to přál. no jistě, že vždyť jsem jejich fanoušek.

Reagovat
HOST*GEGE

doufam ze AS vyhraje pral bych jim to a sanci urcite maji a velkou

Reagovat
HOST*

Manchester je prejede ani nebudeme vedet jak...

Reagovat
smazaný uživatel

som obrovsky fanusik man u a vzdy som bol ale aj tak musim uznat ze cez as roma to nebude take lahke urcite maju svoju kvalitu..

Reagovat
HOST*rbettega

AS Roma černý kůň soutěže, může a podle mě dojde hodně daleko, takže si myslím ManU končí už ve čtrtfinále. Neříkám, že AS Champions league vyhraje, to asi ne, ale TOtti, Mancini, De Rossi, Perrotta letos na jaře ještě ukáží, co že je to vlastně fotbal.

AS sleduji už poměrně dlouho (cca 8 let) a myslím, že můžou porazit kohokoli, bohužel jejich výkony jsou, ale velmi labilní, nevýhodu může být (a pravděpodobně se tak stane) absence klíčových hráčů (zranění, karty) a jejich neadekvátní zastoupení.

Reagovat
HOST*FERO

AS ma dobru zakladnu zostavu ale slabe nahrady na lavicke....akurat wilhelmson.ferrari a tavano... pizarro ma stop na jeden zapas a chivu po operacii nosa ..dufam ze sa skoro uzdravi

Reagovat
HOST*Manu

No bude to hodně těžké,pokud bude AS ve formě jako teď ,ale věřím Manu,jdeme pro titul..

Reagovat
HOST*

Maly princ jim ukaze jak se hraje v italii fotbalek. FORZA ROMA. Forza TOtti

Reagovat
Slejdy

myslim si ze to budou vyrovnane zapasy...ale verim v postup AS..tesim se na to...

Reagovat
HOST*

...osobný názor: AS Roma nemá na Manchester...

Reagovat
HOST*df

Wilhelmson nemůže do letošní LM zasáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

To je poprve co je AS takhle porad v telce

Reagovat
HOST*FERO AS

ved co sa stazujes..na toto sme hadam cakali ne? =))

Reagovat
HOST*juventus

as řím musí vyhrát!!!!!!!!!!!!!pryč s manchesterem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele