AS Řím odmítá sudího Collinu

12.12.2002, 13:04
Aktuality
Jeden z největších italských klubů, AS Řím, nechce, aby jeho další ligové zápasy Serie A pískal Pierluigi Collina. Vedení AS o to požádalo Italský fotbalový svaz. A důvod? Collina prý píská příliš zaujatě.

Pověstný pohárek přetekl po ostře sledovaném ligovém zápase minulý víkend, kdy AS hráli s AC Milán. O výhře Milána 1:0 rozhodl sporným gólem Filippo Inzaghi, vedení klubu totiž předložilo svazu videozáznam, z něhož vyplývá, že před gólem hrál jeden z hráčů AC rukou.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele