AS Řím má posilu do zálohy, z Porta přišel Sérgio Oliveira

13.01.2022, 09:33
Aktuality
AS Řím se ve druhé polovině sezony ještě hodlá poprat o pozice zaručující start v příštím ročníku Ligy mistrů a k posunu na čtvrtou příčku tabulky Serie A by mu měl dopomoci Sérgio Oliveira. Portugalský záložník je nejnovějším přírůstkem do kabiny Josého Mourinha, Giallorossi si ho vypůjčili z FC Porto...

Půlroční hostování vyjde na jeden milion eur. Součástí dohody je i opce na trvalý přestup za dalších třináct milionů.

"Je to neuvěřitelné, AS Řím je skvělý klub a já za něj budu hrát. Vedení o mě mělo zájem už delší dobu a já se pokusím klubu pomoci, aby co nejdříve dosáhl svých cílů. Nemohu se dočkat, až poznám nové spoluhráče a jsem si jistý, že mi pomohou k dalšímu fotbalovému růstu," nepochybuje.

Oliveira na konci letošní sezony oslaví třicáté narozeniny a v minulém ligovém ročníku byl jednou z klíčových postav FC Porto, když nastřílel dvacet soutěžních branek. Letos už se mu tolik nevedlo, přišel o místo v základní sestavě a do většiny duelů nastupoval z lavičky.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (31)

Přidat komentář
DavorSuker

Tohle muze byt velmi dobra posila

Reagovat
FC Porto FC

Myslím že by tam měl dost dobře zapadnout ale nevím jaká je jeho konkurence v AS

Reagovat
Alberto Aquilani

Na poste CM? Doslova nulová. Nejaký jeho opis? Moc minút v lige v tejto sezóne nepozbieral...

Reagovat
Hyrax

Letos jsem moc zápasů neviděl, ale dřív hrával v tom 4231 rozhodně tu ofenzivnější pozici ze sředové dvojice - umí rozherávat dlohé míče z hloubky, nebo sbíhat do krajů a centrovat, ale i dávat finální přihrávky. Rozehrával i standardky. Loni mu to dost padalo i do brány, kdy často nabíhal z druhé vlny. Největší slabina je asi bránění. Pro mě to byl ale hlavně sympaťák a osobnost, mrzí mě, že jde pryč. Netuším, jakou bude mít konkurenci v AS, ale snad bude hrát a ještě ukáže co v něm je.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Hyrax
Reagovat
FC Porto FC

Tak italská liga by mu měla sednout a když není konkurence tak nepochybuji. Hraje CM ale je takový poloviční CAM, bránění bude jeho nejslabší stránka ale já hádám že do AS jde hrát proto aby ukazal hlavně kreativitu směrem dopředu a na to nahrávky má dobrý stejně jako střely z větší vzdálenosti mu nedělají potíže

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Alberto, nulová. Kdyby se hráčům přiřazovala celá čísla, tak si někteří vyslouží i záporné hodnoty. Každý, komu se podaří posadit Cristanteho, je vítaný. Na druhou stranu, Mou v ŘÍmě záložníky ke kombinaci stejně nevyužívá, cílem je získat míč a co nejrychleji jej poslat kolmo na útočníky, takže, pokud bude běhavý, odebere pár míčů a nebude kurvit pasy vpřed (prostě to co Cristante neumí), tak bych se o jeho místo v sestavě nebál.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč jste vlastně odstřelili Mayorala na hostování a přiváděli toho Šomorudova? Loni Mayoral stabilní střelec

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo, Mou chtěl tři hrotové útočníky a Eldor se v Janově jevil jako zajímavý hráč. Nakonec je ale oba odstřelil na úkor Felixe. Villara odepsal snad ještě dřív, než jej poprvé viděl na tréninku.

Reagovat
Lech

Bryan ma kolikrat perfektni pasy. V tomto mu krivids

Reagovat
lnterista

Dybala je fríčko od léta?

Reagovat
10

je to dost reálný

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcu dobrá posila

Reagovat
Sandstorm

Spíš pro Man City

Reagovat
GEGE

Spíš pro všechny

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Seydou Doumbia

To zas ne, United nepomůže nikdo už

Reagovat
REPLIKATOR

Do horšího

Reagovat
Benesse

Zaujímavá posila, pokiaľ ide o nepovinnú opciu tak AS nemá čo stratiť. V LM proti Juve patril medzi najlepších hráčov Porta

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila.

Reagovat
mastakillah

Cirooo

Reagovat
mastakillah

První poločas z naší strany poměrně slabý. Naštěstí nám to Viola na závěr poločasu poměrně usnadnila. A to jak u vyrovnávacího gólu, tak i u vyloučení Dragowskiho. To byly opravdu velké chyby. Škoda, že Mertens netrefil i ten přímák ... Druhý poločas proti 10 rozhodně snadný nebude

Reagovat
M11

Arthur Arsenal?

Reagovat
JuventusFC1897

Snáď to klapne. Sú dokonca ochotní pokryť celý plat.

Reagovat
10

to je jasný, že se nakonec zbavíme jen toho nejméně tragickýho záložníka z těch tragických

Reagovat
smazaný uživatel

Welšan se bude pokoušet zůstat do konce sezóny pozitivní, takže taky vyřešeno.

Reagovat
mastakillah

Gooool Petagnaaa

Reagovat
Lech

Neznam, takze nic necekam. Bojim se ze bude prumernej, jako jeho statistiky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele