AS Řím má náhradu za Džeka, z Chelsea přišel Abraham

17.08.2021, 13:33
Aktuality
Římské AS prodalo do Interu Milán Edina Džeka a dnes přivedlo náhradu za bosenského útočníka. Trenér José Mourinho si vytipoval Tammyho Abrahama z Chelsea, který v hlavním městě Itálie prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu...

Abraham se Giallorossi upsal na pět sezon a do Londýna putuje suma čtyřicet milionů eur. Chelsea si pak ponechala opci na zpětné odkoupení fotbalisty, její výše byla nastavena na osmdesát milionů eur.

"Když vás nějaký klub doopravdy chce, máte z toho dobrý pocit a zájem ze strany Říma byl obrovský. AS Řím je klubem, který si zaslouží bojovat o tituly a trofeje. Já zkušenosti s trofejemi mám a chci o ně bojovat znovu, klubu tak chci pomoci k posunu tam, kam patří," řekl Abraham.

"Oblékat dres s číslem devět v takovém klubu představuje obrovskou čest. Já sám se už nemohu dočkat, až začnu a pomůžu týmu," dodal.

23letý Abraham dříve hostoval v Bristolu City, Swansea a Aston Ville a do prvního týmu Chelsea patřil dva roky, během nichž nastřílel třicet branek. Jeho pozice se rapidně změnila po příchodu manažera Thomase Tuchela, ten hráči nedával příležitosti a Abraham se přesunul na lavičku náhradníků.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (331)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele