AS Řím má další akvizici do obrany, přišel Yanga M'Biwa

01.09.2014, 22:45
Aktuality
AS Řím pokračuje v posilování obrany, po řecké dvojici José Holebas, Konstantinos Manolas jeho defenzivní řady rozšířil ještě Mapou Yanga M'Biwa. 24letý francouzský obránce přichází na hostování z Newcastlu United...

Yanga M'Biwa přicestoval do hlavního italského města dnes a z letiště zamířil na zdravotní prohlídku, po jejím úspěšném absolvování následně Giallorossi potvrdili hostování.

"Mám velkou radost, už jsem se nemohl dočkat, až sem přiletím. Během posledních dní jsem několikrát mluvil s Rudim Garciou (trenér AS Řím). Jsem připraven, Forza Roma!" řekl novinářům.

Yanga M'Biwa byl hráčem Newcastlu jeden a půl roku poté, co ho Straky loni v lednu koupily z Montpellieru. Během prvního roku odehrál v Premier League 14 zápasů, loni si připsal dalších 23 startů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je hrozný provar z naší strany Teď třetí stoper Saylor a pak samí nezkušení mladíci (i když stejnak pro Pardewa Mapou snad ani stoper nebyl) pokud ten Nastasić nepřijde, tak fakt nevím... Navíc mi přijde stupidní se ho hned tak zbavovat vzhledem k tomu, jak dlouho jsme se ho snažili přivést...

Reagovat
Alberto Aquilani

môžeš ho nejak popísať ? ako u vás hral ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to důraznej stoper s fakt dobrým načasováním a předvídáním, je i poměrně rychlej, na druhou stranu ve vzduchu je to krapet horší, ale jinak je dost snaživej.

Každopádně fakt hodně záleží na tom, na jakou pozici ho chce Rudi dát, protože loňskou sezónu ho Pardew cpal hodně na OP, když byl Debuchy vykartovaný nebo zraněný, kde mu to fakt moc nešlo. Každopádně když někdy hrál na stoperu, tak byl dobrý, nebylo to uplně bezchybný, ale odváděl hodně dobrou práci. Má své kvality a pokud bude dřít, tak má AS rozhodně hodně co nabídnout. A aspoň díky tomuhle má Šatka větší šanci si střihnout letos debut v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování ale pokud nikdo nepřijde, pak to moc nechápu. Obrana zatím vypadá nejhůř podle těch úvodních zápasů.

Reagovat
Houfi

Na italských stránkách se mluvilo i o opci...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som spokojny, zaklad je jasny Castan - Manolas a na lavicke dalsi dvaja celkom kvalitni a skuseni stoperi. Rozhodne sme na tom lepsie ako vlani, mladi budu hrat po hostovaniach a my sa nemusime bat koho postavit v pripade zraneni

Reagovat
p-e-t-k-o

Nastasič mal dojsť

Reagovat
SunFells

S divnými hostováními se roztrh pytel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa mohli skúsiť Santona radšej aj ked už majú na lavu stranu 3 hracov no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je zraněný minimálně do listopadu.

Reagovat
smazaný uživatel

milion liber hostování, 5,5 milionu liber opce

Reagovat
Godwinson

Tak snad mu angažmá vyjde lépe než to předchozí. Potenciál má velký.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopitelny, naprosto nepochopitelny. Ale Pardew proste s nekterymi hraci neumi pracovat... Odchod Hatema je taky vic nez smutny

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Rabiot teda? V jednu chvíli čtu, že to je hotový, ale nějaká potvrzující zpráva - nic..

Reagovat
Godwinson

Matka zrejme dosahla sveho a blokla to.

Reagovat
smazaný uživatel

Skusime to opat v zime, ale to uz bude zaujemcov určite viac

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, sice bude levnější, ale bude mít větší výběr. No uvidíme. Každopádně díky za info (oběma).

Reagovat
Houfi

Ze všech vyjádření bylo jasně řečeno, že sám hráč preferuje přestup do AS. Myslím, že by z něj García udělal hráče top světový třídy... Roma našla shodu i s jeho matkou, která drží nějaká procenta...problém byl jen v PSG Takže věřme, že to přijde v zimním mercatu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Roma s týmto kádrom nedá titul, potom neviem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele