AS Monaco posiluje zadní řady, přichází Jemerson

31.01.2016, 11:28
Aktuality
AS Monaco včera nezvládlo zápas na půdě Angers a po porážce 0:3 si zkomplikovalo tažení za druhým místem v tabulce francouzské nejvyšší soutěže. Jako omluvu nyní svým fanouškům představilo jednu posilu, zadní řady knížecího celku vyztuží brazilský stoper Jemerson...

23letý fotbalista končí své působení v Atléticu Mineiro, za které odehrál téměř stovku soutěžních zápasů, dal sedm branek a v roce 2014 mu pomohl k triumfu v Brazilském poháru.

Jemerson v Monaku o víkendu prošel zdravotní prohlídkou a dnes podepsal kontrakt platný do června 2020. Do Jižní Ameriky za něho má putovat suma pohybující se okolo deseti milionů eur.

"Jsem velmi pyšný na to, že budu hrát za AS Monaco. Jedná se o velký klub, kterým prošla spousta skvělých hráčů a já udělám vše pro to, abych byl dalším z nich. Chci týmu pomoci k co nejrychlejšímu dosažení jeho cílů, především kvalifikace do Ligy mistrů," řekl Jemerson, který se v listopadu dočkal své první pozvánky do brazilské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / asmonaco.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Takové peníze za neprověřeného obránce. Občas té přestupové politice Monaca nerozumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba měl plnej žaludek kokainu

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Pipo123

Tak v Brazílii má solídne meno, navyše jeho sledovalo dosť klubov v španielsku a Serii A, takže nejaká kvlaita tam byť musí.

Reagovat
Spalovač šancí

Takže ho museli přeplatit. Netvrdím, že nic neumí. Dokonce ani ta částka nemusí být úplně mimo. Jenom mi to připadá na Monaco moc a nedává to smysl v kontextu jejich politiky.

Reagovat
Pipo123

Má 23 rokov, dosť skúsenosti na svoj vek a je aj v repre, takže tá cena musí byť vysoká, ak sa chytí tak ho môžu predať za 3x viac

Reagovat
Spalovač šancí

Ak

Reagovat
Pyroman

Tak tohle je asi spíš taková rychlá záplata, přece jenom stopera Monaco docela nutně potřebovalo. Ale jinak je to víceméně taky mladý hráč, takže se to od těch letních nákupů zase tolik neliší - hráč s potenciálem, kterého mohou případně v budoucna draze prodat. Samozřejmě ta současná částka za něj není malá, ale může se vyplatit. Rozhodně tenhle přestup dává větší smysl než podepsání Vagnera.

Reagovat
FC Porto FC

škoda že nešel k nám

Reagovat
Murtago

Monako ho potřebuje víc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Superme

"Posila"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele