AS Monaco opouští kanonýr, novou smlouvu neuzavře Ben Yedder

26.05., 19:01
Aktuality
Wissam Ben Yedder (© AFP)

AS Monaco se po šesti letech vrací do Ligy mistrů a tu si minimálně v jeho dresu nezahraje Wissam Ben Yedder. 33letý kanonýr si bude hledat nové angažmá, knížecí celek s ním nepodepíše novou smlouvu.

Ben Yedder přišel před pěti lety ze Sevilly a celkem nastřílel 118 branek, což ho v historickém pořadí klubových kanonýrů řadí na druhou příčku za Delia Onnise. Během tohoto angažmá navlékal na rukáv kapitánskou pásku a letos se trefil dvacetkrát, ani to mu ale k prodloužení kontraktu nestačilo.

"Včera jsem s ním mluvil a jednalo se o pozitivní rozhovor. Bylo fajn zhodnotit si sezonu, poslechnout si jeho názory a také očekávání do budoucnosti. Fotbalista takových kvalit bude na trhu hodně atraktivní. Nejedná se pouze o rozhodnutí ze strany klubu, stejný postoj zastává rovněž hráč," sdělil generální manažer klubu Thiago Scuro.

"O Wissamových kvalitách vědí všichni, jedná se o výjimečného útočníka s obrovským čichem na góly. Díky tomu, co na trávníku během uplynulých pěti let předváděl, se zapsal do historie klubu. Do budoucnosti mu přejeme jen to nejlepší," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
El Matador

Kdo ho podepíše, tak má jackpot

Reagovat
TheTopFootbaler

Já bych ho klidně zkusil k nám, ale je potíž co by to udělalo s vývojem Hojlunda no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele