AS Monaco kupuje dalšího útočníka, kádr posílil Embolo

16.07.2022, 12:44
Aktuality
Vedení AS Monaco se v průběhu několika dní povedlo získat druhou posilu do útoku. Z Liverpoolu nedávno přišel Takumi Minamino a jeho konkurentem se nyní stal Breel Embolo, toho knížecí celek koupil z Borussie Mönchengladbach...

Embolo prošel zdravotní prohlídkou a podepsal čtyřletý kontrakt, německá strana dostane odstupné 12,5 milionu eur.

"Jsem velmi šťastný, že přestupuji do AS Monaco a budu součástí tohoto báječného projektu. Děkuji představitelům za to, že mi dali možnost přestoupit do tak skvělého klubu," prohlásil po podpisu.

"Chci se co nejrychleji adaptovat, zapracovat do týmu a pomoci mu svými kvalitami. Nemohu se dočkat, až začnu odhalovat tajemství Ligue 1, úroveň této soutěže se konstantně zvyšuje," dodal.

25letý Embolo má na svém kontě 56 startů za švýcarskou reprezentaci a v Gladbachu působil tři roky, předtím střílel branky za Schalke a Basilej. Ve francouzské lize bude bojovat s velkou konkurencí, vedle již zmíněného Minamina v klubu působí Wissam Ben Yedder a Kevin Volland.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Toho jsem měl v Monaku ve Fife 16 takže to bylo reálný nakonec

Reagovat
ACSMan

Jenže tam to ještě vypadalo, že z něj něco bude

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Irek

Proč šel tak dolů?

Reagovat
ACSMan

Nějak jsem ho nesledoval podrobně ale spíš si myslím, že nikdy nešel tak nahoru jak se čekalo.

Reagovat
Kucka

V S04 byl dost zraněný, což byla chvíle, kdy měl nejvíce vylítnout. Pak to byl takový BL nadprůměr, občas záblesky, ale sráželo ho, že je docela palič.

Reagovat
Irek

Ttj, díky za info

Reagovat
verv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele