Arveladze: Cítím se opět jako fotbalista

27.03.2008, 11:48
Aktuality
V minulém kole španělské Primera Division nastoupil do útoku trápícího se Levante UD gruzínský útočník Šota Arveladze - z důvodu vážných zdravotních problémůto to byl jeho vůbec první start za Levante v této sezóně.

Arveladze nastoupil v utkání proti Villarealu jen na pět minut a ani on nezabránil porážce Levante 1:2. Přesto však byl po zápase v dobré náladě a šťastný, že může zase hrát. "Deset měsíců jsem nehrál, takže byl skvělý pocit zase nastoupit. Teď bych rád hrál co nejvíce zápasů a dával góly, ale jak moc budu hrát, záleží na trenérovi," prohlásil Arveladze.

V poslední době se jméno Arveladzeho spojovalo také s možností, že by tento gruzínec mohl trénovat nizozemský Alkmaar, kde dříve působil i jako hráč. "Zájem Alkmaaru byl, ale nic jsem nepodepsal," tvrdí však Arveladze, který se hodlá v nejbližších měsících rozhodnout, jakým směrem se nadále bude ubírat jeho kariéra. "V příštích dvou měsících se rozhodnu, jestli budu hrát i nadále. Bude to těžké a důležité rozhodování," řekl.

Arveladze toho má v 35 letech za sebou už hodně, prošel řadou evropských klubů a nikde nebyl jen do počtu. Čtyři sezóny strávil v Ajaxu a odehrál 96 utkání, další čtyři sezóny působil v týmu Rangers a tam si připsal jen o jeden start méně. K dalším 60 zápasům pak nastoupil během dvou sezón v Alkmaaru. Všude také prokazoval své střelecké kvality - v 505 profesionálních zápasech, které sehrál, včetně 53 reprezentačních, nasázel úctyhodných 313 gólů, z toho 22 v reprezentaci.

Autor: Marko Savilević / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nehrál předtím náhodou v Alkmaaru?

Reagovat
smazaný uživatel

hrál

Reagovat
smazaný uživatel

hral a hodne toho pro ne udelal...skoda ze odesel, mozna by letos nebyli v takovym srabu...

zase doufam ze se ty mlady talenti trochu rozehrajou a pristi sezonu bude hrat AZ o nejvyssi pricky...s Van Gaalem je to jako na houpacce

Reagovat
PJ

Ono by stacilo si precist clanek, je to tam dvakrat napsany...

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezky Shota,Alkmaaru velice pomohl a bylo mi líto když odešel.to co ted předvádí ALkmaar je hruza :(

Reagovat
smazaný uživatel

je to zly ale aspon vime ze horsi uz to tezko bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele