Arsenal sleduje Edina Džeka

28.01.2008, 09:23
Aktuality
Bosenský útočník Edin Džeko je už delší dobu pod drobnohledem Arseneho Wengera, manažera slavného Arsenalu. Není dokonce vyloučeno, že se bývalého útočníka Teplic Wenger brzy pokusí získat.

Džeko je hráčem bundesligového Wolfsburgu, kde se po letním příchodu z Teplic pomalu probojovává do základní sestavy. Už brzy by však pětinásobný bosenský reprezentant mohl znovu změnit dres, sleduje ho totiž Arsenal.

Zájem kanonýrů o 21letého útočníka prozradil trenér Boro Primorac, Wengerova pravá ruka. "Sledujeme Edina Džeka. Je to typ útočníka, který může v Premier League uspět," citoval kouče bosenský list SAN.

"Není vůbec jisté, jestli ho získáme, ale jeho výkony se lepší každým dnem. Pokud takového hráče chcete koupit, potřebujete hodně peněz," dodal Primorac. Arsene Wenger se sice nechal slyšet, že v zimě žádnou posilu do Arsenalu nepřivede, dlouhodobé zranění Robina Van Persieho však může jeho záměry změnit.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je teda síla...upřímně nevím co by tam ten kluk dělal...ale přejme mu to..

Reagovat
smazaný uživatel

jako bylo by to dobré je to super kluk a měl by tam šanci pan Wenger hodně točí sestavou

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi angnlan do arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého názoru by si Edin Džeko v Arsenalu zahrál. Hrát v útoku v základu, není zase až tak těžké, daleko těžší to mají obránci a záložníci, jaký hráč typu Džeka by se prosadil v záloze třeba ....???

Reagovat
M11

takze vlastne takovy adebayor to ma lehke... v tom pripade proc dava tak malo golu

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor dava malo golu jo? sledujes vubec PL? asi se zalepenejma ocima ne?

Reagovat
fantomas

to je pravda! Jako Adebayor málo střílí goly?

Reagovat
M11

ironie

Reagovat
M11

jezis kdyz nechapes tak nepis

Reagovat
smazaný uživatel

ironie se musi umet podat...sry, ale z tohodle se to fakt poznat nedalo

Reagovat
M11

jini poznaji jini ne ja myslim ze celkem jo... kdyz nekdo napise takovou vetu ''Hrát v útoku v základu, není zase až tak těžké...'' omlouvat se nemusis me to nepali

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohle můžeš říct vždyť už jenom že záložníci jsou čtyři a útočníci dva(obvykle) tak mi neřikej že útok to má jednoduchý jestlis myslel v arsenalu tak tam ani Eduardo nehraje základ(pokud je robin v pořádku)

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že na útočníky je hned po brankářích největší tlak...a upřímě řečeno, nevim co by tam edin dělal, na to maj moc dobrejch útočníků

Reagovat
milan78

co by dělal.., se podívej na eduarda v arsenalu, kanonýr jak Brno, v chorvatsku, v repre a v arsenalu nemá jistej základ, ale arsene ví co dělá, vpodstatě každá jeho posila si projde zahřívacím rokem, navíc mu tahle rotace nesváže ruce jako koučům co staví na 11 stejných lidech

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm kdyby sel do arsenalu tak by tam nemel ani jednu sanci trosku si zahrat leda tak na trainingu!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no ja zas slysel ze tam ma jit adrian rolko tak nevim co je to za zpravy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele