ARSENAL SE ZAJÍMÁ O MORIENTESE

02.02.2004, 00:11
Aktuality
Trenér vedoucího týmu anglické Premier League Arséne Wenger by rád získal v létě do svého klubu Fernanda Morientese. Morientes je momentálně na hostování v Monacu, kam ho pustil Real Madrid.

Není žádným tajemstvím, že by se ho Real Madrid rád zbavil. A když se Real dozvěděl o zájmu Arsenalu o Morientese, chtěl by toho náležitě využít, protože se již nějaký čas zajímá o Henryho. Naopak Henry sám říká, že je v Arsenalu nadmíru spokojen.

"Už mě to nudí. 6 měsíců pořád dokola opakuji, že neopustím Arsenal", řekl Henry pro španělskou Marcu. "Znovu tedy opakuji, nechci jít do Realu!".

Celé se to tedy zamotalo. Arsenal chce Morientese, kterého by Real rád prodal, ale chce toho využít ve prospěch příchodu Henryho na Santiago Bernabeu. Sám Henry ale do hlavního města Španělska nechce a ani Arsenal ho jen tak neprodá.

Arsenal také sleduje Samuela Eto´o z Mallorcy, jako další možnou posilu ofenzívy The Gunners v letní přestávce. Wenger si uvědomil, že by mohl v létě ztratit klidně i čtyři útočníky najednou (Wiltord, Kanu, Jeffers, Bergkamp), tak začal jednat a vyhlíží posily. Každopádně pro Morientese to zřejmě nebude lehké, Real ho jen tak nepustí, pokud bude trvat zájem Arsenalu.

Autor: Jiří Slavík

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

Nikam nepude!!!! Z Real ho nepustí

Reagovat
PJ

Tim bych si nebyl tak jistej, v Realu ho nepotřebujou...

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

přesně tak.....mají dost dobrých útočníků a kdykoli si můžou koupit dalšího......navíc si myslím, že Morientesovi se tam už nelíbí a sám by chtěl pryč

Reagovat
HOST*

Myslím si že Morientes bude rád že vyskouší jiný herní styl než má Real takže asi přestoupí

Reagovat
HOST*matygol

to by byl můj konec..

Reagovat
HOST*

prodá!!!!!

Reagovat
HOST*

Henry by byl velkou stratou pro Arsenal a v Realu maji same hvězdy ktere si o sobě moc mysli a takový henry není

Reagovat
HOST*

Muj taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes a Morientes? Že by se pan Wenger shlédl ve španělské škole? To by byl konec éry Man utd

Reagovat
PJ

Já ti dam konec, nic takovýho

Reagovat
HOST*

Konec Man Ut by to nebyl protože Man ma hodně nahradníku a ještě koupil kohosi z Fulhemu a ješte by musel Morienes nekoho nahradit a koho kdyš jsou tam samé hvězdy např.Pires nebo Ljunberg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele